Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό tak96 » 20 Απρ 2013, 11:30

μα αυτο λεω...λογω της πιεσης που ειχε η ομαδα δεν μπαιναν τα περιφερειακα σουτ...και ναι επρεπε να μπει ο μπανκς....τωρα για παικτη ακουσα κατι για παργκο αν και ειναι πολλα τα λεφτα...δεν ξερω..μπορει να διαβασα και βλακειες...
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό soldout » 20 Απρ 2013, 13:15

an einai alitheia gia pargo..ligo poli tha voithisei sigoura...pantws oti kai na ginei tou xronou enas kormos prepei na meinei kai na ginoun prosektikes kiniseis..gt ayti i omada einai ena click ap to na kiriarxisei pali!!!
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό korko » 20 Απρ 2013, 19:46

έχουμε ήδη κλείσει φώτση παιδιά.η ομάδα δεν θέλει πολλά.να φύγει ο μπανκς και να έρθει ο παππάς ας πούμε που κάνει τρομερή χρονιά ή ο ζήσης(δεν νομίζω βέβαια) και ένας πιο χρήσιμος small forward γιατί πίσω από τον ματσιουλης δεν έχουμε λύση...πρέπει να μείνουν βέβαια όλοι οι άλλοι παίκτες και ειδικά οι λασμε και γκιστ...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό soldout » 20 Απρ 2013, 20:17

simfwno apolita korko!!!ontws o fotsis tha epistrepsei!!ki ontws papas h zisis einai ayto pou theloume..gia pisw ap to macioulis m aresei kai o jankovic tou panioniou!!!giati o giannopoulos mallon de mporei!!
soldout

Δημοσίευσηαπό korko » 21 Απρ 2013, 09:32

ναι τον ξέχασα τον γιανκονιτσ και άμα χρειαστούμε σέντερ ο καββαδας του πανιωνίου αλλά λένε ότι έχει κλείσει οσφπ.να φτιάξουμε μια ομάδα με 8-9 Έλληνες πάλι και να γεμίσουμε την εθνική όπως κάναμε τόσα χρόνια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό tak96 » 21 Απρ 2013, 17:01

εγω επιμενω για Καλαθη....ειναι νεος και Ελληνας και καλος στην οργανωση και εχει και πειρα απο ευρωλιγκες και Ομπραντοβιτς...πρεπει να γυρισει...συν τους αλλους παικτες που ειπατε..
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό soldout » 21 Απρ 2013, 21:06

kanena provlima gia kalathi..ekane kai kali xronia fetos!!!alla prepei na valtiosei to periferiako shoot!!
soldout

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Απρ 2013, 09:42

δεν μπορούμε να πάρουμε καλαθη ρε παιδιά..παίρνει 1 με 1.2 το χρόνο..ποσό που δεν μπορούμε να δώσουμε από τη στιγμή που θα έρθει και ο φωτσης με ένα τέτοιο συμβόλαιο..μην ξεχνάτε ότι μετά τον αρχηγό που παίρνει νομίζω 2 με 2.2 ο επόμενος πιο είναι ο ουκιτς με 8 κατοστάρικα.τεράστια διαφορά.μόνο άμα ο αρχηγός ανανεώσει με λιγότερα χρήματα ας πούμε στα 1.2 θα μπορούσε να γίνει αλλά δεν νομίζω...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό soldout » 22 Απρ 2013, 11:09

korko panta exw tis epifilakseis mou alla mou eipan...apo pigi mesa ap tin omada pws o oukic pairnei h 1.2 h 1.6 den thimamai akrivws poio apo ta dio mou eipan!!!pisteuw pantws pws o diamantidis mporei na pesei ligo....isws sto 1.6 me 1.7..exei deiksei pws den einai fragkofonoulis kai prokeimenou na ftiaksoume omadara tha to kanei!!!
soldout

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Απρ 2013, 16:13

soldout έγραψε:korko panta exw tis epifilakseis mou alla mou eipan...apo pigi mesa ap tin omada pws o oukic pairnei h 1.2 h 1.6 den thimamai akrivws poio apo ta dio mou eipan!!!pisteuw pantws pws o diamantidis mporei na pesei ligo....isws sto 1.6 me 1.7..exei deiksei pws den einai fragkofonoulis kai prokeimenou na ftiaksoume omadara tha to kanei!!!

είναι 1.6 αλλά για διετές...τώρα το τι θα γίνει και άμα θα βάλε επιπλέον χρήματα δεν ξέρω...γιατί άμα είναι να βάλει περισσότερα τότε ας φέρει πίσω και τον ζοτς που για αυτό έφυγε...
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB