Μετά από 9 μήνες σε κώμα ο 25χρονος Jules Bianchi άφησε την τελευταία του πνοή νωρίς τα ξημερώματα στην Γαλλία όπου και νοσηλευόταν. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του αναφέρεται : «Ο Jules πάλεψε μέχρι το τέλος, όπως έκανε πάντα, αλλά σήμερα η μάχη αυτή έφτασε στο τέλος». Η F1 πενθεί.
Kαλό ταξίδι Jules...
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 17:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
F1
Τι ατυχια αυτη που ειχε ο Φετελ..Περιμενα πως και πως τον αγωνα για να τον δω να κοντραρει τις 2 mercedes και ουτε καν ξεκινησε :/
2/2 ο Rosberg,περυσι επεσε πανω στον εξαιρετικο Hamilton,ομωςπιστευω φετος μπορει να ειναι η σειρα του για το παγκοσμιο τιτλο αν συνεχισει ετσι
2/2 ο Rosberg,περυσι επεσε πανω στον εξαιρετικο Hamilton,ομωςπιστευω φετος μπορει να ειναι η σειρα του για το παγκοσμιο τιτλο αν συνεχισει ετσι
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Ο ξανθούλης έχει ξεκινήσει πάρα πολύ εντυπωσιακά, σε αντίθεση με τον Hamilton που φέτος τον κατάπιαν οι (δύο) εκκινήσεις. Πιστευώ ότι αν συνεχίσει αυτό, είναι η χρονιά του (του Rosberg).
Εμένα μου αρέσει που βλέπω επιτέλους Ferrari στα ίδια πάνω κάτω με τη Mercedes. Και ας τους χτύπησε η γκαντεμιά (ή μήπως ο κινητήρας παρά-είναι πιεσμένος;). Ίδωμεν. Και δεν το λέω επειδή είμαι Ferrari-κος. Μακάρι να υπήρχαν και άλλες ομάδες να τους κοντράρουν. Θυμάται κανείς τη σαιζόν με τους έξι διαφορετικούς νικητές στα πρώτα έξι GP? How cool was that?
Εμένα μου αρέσει που βλέπω επιτέλους Ferrari στα ίδια πάνω κάτω με τη Mercedes. Και ας τους χτύπησε η γκαντεμιά (ή μήπως ο κινητήρας παρά-είναι πιεσμένος;). Ίδωμεν. Και δεν το λέω επειδή είμαι Ferrari-κος. Μακάρι να υπήρχαν και άλλες ομάδες να τους κοντράρουν. Θυμάται κανείς τη σαιζόν με τους έξι διαφορετικούς νικητές στα πρώτα έξι GP? How cool was that?
-
platonxii - Δημοσιευσεις : 44
Πιστευω οτι ο Hamilton θα ανακαμψει συντομα...και το ελπιζω παντως!Δεν εχει το μεταλλο πρωταθλητη ο Rosberg σαν τον Hamilton και τον Vettel!Και για αυτο θα το πληρωσει σιγουρα...νωρις ειναι ακομα θα δουμε!
- Alexander19
- Δημοσιευσεις : 91
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης