Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 03 Φεβ 2013, 19:29

Γουρλης ο Μιτσελ...
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 03 Φεβ 2013, 22:09

Δεν ξέρω εάν μπροστά από τον Μέγερι υπήρχαν αμυντικοί σήμερα. Εγώ πάντως είδα μια τεράστια τρύπα :roll:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 03 Φεβ 2013, 23:27

Ενταξει παιδια και οι αλλοι κανανε 2 σουτ(αρες) απο το σπιτι τους και πηγανε στο γαμα. 100 φορες να το ξανακανουν μπορει να να μην το ξαναπετυχουν. Παντως εμενα σημερα μου αρεσε λιγο η ομαδα αλλα φαίνεται οτι εχει πεσει πολυ η ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 04 Φεβ 2013, 00:06

Φοβερά γκολ,ελπίζω πάντως να μείνει για αρκετά χρόνια ο μίτσελ μπας και φτιάξουμε ομάδα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 04 Φεβ 2013, 19:57

Mπα θα φύγει αν κάνει μερικές ήττες μην αγχώνεσαι :P Χάλια με ατρόμητο. Πολύ χαλαρότητα. Είπαμε πήραμε πρωτάθλημα αλλά μη το παρακάνουμε.

Βλέπει κανείς το μπάσκετ;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Φεβ 2013, 20:07

Το βλέπουμε, αλλά καλό τέλος δεν βλέπω....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 04 Φεβ 2013, 20:53

Την εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση για το πρωτάθλημα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Πάμε για το κύπελλο την Κυριακή.
Μπορούσα να πάω τσάμπα στο γήπεδο σήμερα αλλά είχα μια δουλειά και δεν προλάβαινα ρε γαμώτο.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Φεβ 2013, 20:59

Δεν μου άρεσε πάντως ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο που είδα... Λίγο πιο σοβαρός (και εύστοχος) αν ήταν ο ΠΑΟ, θα το είχε πάρει για πλάκα το παιχνιδάκι... Μόνο ο Χάινς μου άρεσε που το παλικάρι τα έβαζε με όλους. Ο Λο είχε πετύχει κάθε σημείο του στεφανιού εκτός απο το διχτάκι, ο Σπανούλης είχε πάει για καφέ με την οικογένεια στο μικρολίμανο... Όχι τίποτα, αλλα θα μας έπαιρνε το παιχνίδι και η μπετονιέρα...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 04 Φεβ 2013, 21:06

Όντως δεν παίξαμε καλά. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι που πάλι ήταν πολύ κακός ο Πάο και γι' αυτό νικήσαμε. Ελπίζω όμως την Κυριακή να παίξουνε καλύτερα. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί και ο Πάο.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 04 Φεβ 2013, 21:18

Δεν ήταν φοβερό παιχνίδι απο εμάς αλλά σωστά αφήναμε μερικούς παίκτες του ΠΑΟ να σουτάρουν. Γενικώς η άμυνα ήταν καλή, κυρίως στα ριμπάουντ όπου και πήραμε κρίσιμα επιθετικά. Περπέρογλου πολύ καλός, Πρίντεζης επίσης καλός στο 1ο ημίχρονο, Παπανικολάου μερικά κρίσιμα καλάθια, Πάουελ 2-3 καλές άμυνες, Χάινς πάρα πολύ καλός και Λο πολύ καλός στο τέλος όμως. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Πιστεύω είχαμε αρκετό άγχος. Αν είχαμε νικήσει ΠΑΟΚ δεν θα είχαμε τόσο. Ο ΠΑΟ από την άλλη τρομερά άστοχος, ευτυχώς, αν και με την άμυνά μας τον αναγκάσαμε να πάρει αρκετά σουτ στην λήξη της επίθεσης και αυτό σημαίνει ότι εκεί λειτούργησε η άμυνα. Ήταν και η έδρα καυτή οπότε μετράει και αυτό στην αστοχία του ΠΑΟ. Πάντως σίγουρα μπορούμε και καλύτερα όπως και οι βάζελοι γι αυτό ελπίζω να κοιτάξουμε τα λάθη μας μετά τον αγώνα και να αφήσουμε τους πανυγιρισμούς.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB