Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 03 Φεβ 2013, 04:51

@nkav64 Ε τον Μπλαχίν δεν τον θυμάμαι. Ήμουν μικρός τότε :)

Πάντως με Λεμονή και Μπάγιεβιτς κάναμε τις καλύτερες χρονιές και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Μπορεί με τον Λεμονή να κοντέψαμε να χάσουμε ένα πρωτάθλημα αλλά τότε ήταν άλλες εποχές. Ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Καμία σχέση με τα τελευταία χρόνια. Για μένα δεν λέει τίποτα για τον προπονητή ή τους παίκτες αν πάρουμε πρωτάθλημα όταν οι υπόλοιπες ομάδες είναι σε τόσο χαμηλό επίπεδο. Και χωρίς προπονητή παίρνουμε πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη είναι το θέμα τι κάνουμε. Εκεί φαίνεται η πραγματική μας αξία. Τώρα δεν θα παίρναμε σε καμία περίπτωση διπλό (1-3) από την Βέρντερ και μάλιστα με ανατροπή. Ο Λεμονής το είχε πάρει το 2πλό τότε. Όταν έβγαζε τον Γκαλέτι για να βάλει Κοβάσεβιτς, αν δεν κάνω λάθος, τον έβριζαν όλοι αλλά μετά βάλαμε 3 γκολάκια. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον έδιωξε ο Κόκκαλης. Για μένα ήταν τραγικό λάθος. Ακόμα θα μπορούσαμε να τον έχουμε. Θεωρώ λάθος την τακτική να αλλάζεις προπονητή κάθε χρόνο ή κάθε 6 μήνες. Οι προπονητές πρέπει να μένουν χρόνια. Δείτε τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Δεν μπορείς για 1-2 κακά αποτελέσματα να διώχνεις προπονητή. Τεράστιο λάθος. Και τώρα τον Ζαρντίμ κακώς τον διώξαμε. Αήτηττος στο πρωτάθλημα και μέσα σε Ευρώπη. Μου θέλουν και θέαμα. Κάτσε πρώτα να κάνεις κάτι καλό στην Ευρώπη και βλέπουμε για το θέαμα. Όσο για τα γκολ καλά έκανε και τα πανυγίριζε. Εμένα μπορεί να μην μου γέμιζε το μάτι από την αρχή αλλά αφού τα πάει καλά δεν τον διώχνεις και πόσο μάλλον στη μέση της χρονιάς. Όλα καλά ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης, έχουν βοηθήσει τον Ολυμπιακό αλλά στο θέμα προπονητή είναι τελείως λάθος. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι προπονητές οι ίδιοι. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους και καταλάβετε ότι δεν είναι μίας χρήσης.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 03 Φεβ 2013, 12:43

Και ο Βαλβερδε πηγε πολυ καλα στην Ευρωπη και πηρε και το νταμπλ και θεωρητικα επαιζε καλυτερα απο οτι επι Λεμονη. Με τον Βαλβερδε επαιζε επιθεση και πιεση ψηλα ειτε επεζε με την Παναχαικη ειτε στο Λονδινο με την Αρσεναλ. Ο Λεμονης ηταν πιο πολυ του τσουκου-τσουκου μπολ (οτι κοροιδευαμε παλια στον παο). Ο Λεμονης εφυγε τοτε γιατι παραλιγο να χασει το πρωταθλημα (αρα και τα 20+ εκατ. του CL). Μην νομιζεις οτι ο Κοκκαλης και ο Μαρινακης ασχολουνται με τον Ολυμπιακο γιατι ειναι γαυροι απο κουνια. Επιχείρηση το εχουνε δει. Και μολις αρχισει το μαγαζι να μπαινει μεσα την κανουνε με ελαφρα. Το ακριβως αντιθετο των Αγγελοπουλων
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 03 Φεβ 2013, 13:15

PetrifieD- έγραψε:@nkav64 Ε τον Μπλαχίν δεν τον θυμάμαι. Ήμουν μικρός τότε :)

Πάντως ο άνθρωπος είχε κάνει ακόμα και το Γιώργη το Βαϊτση αέρινο επιθετικό ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 03 Φεβ 2013, 18:08

Χεχε. Δεν αμφιβάλλω για τον Μπλαχίν. Ξέρω ότι είναι καλός προπονητής. Σίγουρα είναι επιχείρηση το ποδόσφαιρο αλλά με αυτό τον τρόπο δεν θα φτιάξουμε ποτέ σταθερή ομάδα. Ο προπονητής πρέπει να μείνει καιρό και να έχει και τον απόλυτο έλεγχο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πλέον. Έχω βαρεθεί.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 03 Φεβ 2013, 18:46

Απλά τότε χάναμε το πρωτάθλημα από κάτι ισοπαλίες και ήττες με Δόξα Δράμας, Κόρινθο, Παναχαϊκή, Αθηναϊκό κλπ. Βεβαίως γνωστοί "δορυφόροι" και οι τέσσερις. Στο Καραϊσκάκη, όποιος ερχόταν, ερχόταν με 2 τόπια ήδη στο τσεπάκι. Δεν ξεχνάω το 1991-1992, ήρθε με φόρα στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ, πρωταθλήτρια εκείνη τη χρονιά και στο 30' είχε αρπάξει ήδη 4 τεμάχια :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Φεβ 2013, 18:57

Πετάει η ομάδα....2-3 με Ατρόμητο....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 03 Φεβ 2013, 19:09

Δηλαδή αν έπαιζε πληρης ο Ατρόμητος θα μιλούσαμε για μεγαλύτερη ήττα :oops:

Ά ρε κατάντια...Μπράβο πάντως στον Μουστάκια, ελπίζω να τον χειροκρότησε όλο το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Φεβ 2013, 19:12

Και πολλά μπράβο στον Ατρόμητο. Έβαλε 2 πανέμορφα τέρματα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 03 Φεβ 2013, 19:14

Μήπως ήταν φτιαχτό για να αποκτήσει αίγλη το πρωτάθλημα και να κρατήσει η NOVA κανα συνδρομητή; Λέω τώρα... :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Φεβ 2013, 19:17

Κοίτα με αυτά που είδαμε, ως φίλος του Ολυμπιακού εγώ θα την έκοβα τη συνδρομή, μπας και σώσω τα μάτια μου! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB