Επειδή μου ήρθε προχθες σε μία συζήτηση που έκανα με φίλους, αλήθεια φοβόσαστε τα ταξίδια με το αεροπλάνο;
Προσωπικά επειδή πετάω αρκετά συχνά δεν έχει τύχει να φοβηθώ αρκετές φορές, πέραν κάποιων πολύ ισχυρών αναταράξεων που έζησα δύο φορές (μία σε ταξίδι για Κοπεγχάγη και μία για Λονδίνο). Η μοναδική φορά που αισθανόμουν φόβο ήταν στο πρώτο ταξίδι για Αμερική. Το μόνο άγχος μου είναι πως αν γίνει κάτι θα πρέπει να ακουμπήσει το αεροπλάνο στη θάλασσα και πρέπει να προλάβουν να βγουν όλοι πριν αρχίσει να βυθίζεται.
Αλήθεια, αντιμετωπίζετε με φόβο τα ταξίδια στον αέρα; Αν ναι, για ποιο λόγο;
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 10:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ταξίδι με αεροπλάνο
Οχι ; Οχι καθολου ;
Μονο εγω γουσταρω τις αναταραξεις ?
Ασε που μια φορα ειχα πεταξει το επικο , απο Θεσ/νικη για Μοναχο , οταν μας εδειχναν πως λειτουργουν τα σωσιβια . " Αφου δεν περναμε ουτε απο θαλασσα ουτε απο λιμνη τι να τα κανουμε τα σωσιβια ; Αμα κανει πως πεφτει την καναμε απο κουπες ! "
Μονο εγω γουσταρω τις αναταραξεις ?

Ασε που μια φορα ειχα πεταξει το επικο , απο Θεσ/νικη για Μοναχο , οταν μας εδειχναν πως λειτουργουν τα σωσιβια . " Αφου δεν περναμε ουτε απο θαλασσα ουτε απο λιμνη τι να τα κανουμε τα σωσιβια ; Αμα κανει πως πεφτει την καναμε απο κουπες ! "

http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
-
dameko-doubutsu - Δημοσιευσεις : 96
Μπα όχι και τόσο. Ίσως γιατί τα ταξίδια μου με το συγκεκριμενο μέσο δεν είναι τόσο συχνά (1-2 την 10ετία..., είμαι του καραβιού). Οπότε βάση πιθανοτήτων το να πέσει το αεροπλάνο μου, δίνει 1,05 μονό αποδεκτό 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Δεν τα φοβάμαι αλλά τα βαριέμαι αφόρητα. Είμαι ικανός να γυρίσω όλο τον πλανήτη με τρένο ή με τα πόδια, αλλά ένα ταξίδι 2 ωρών με το αεροπλάνο με εκνευρίζει πάρα πολύ. Θόρυβος από τους κινητήρες, άβολα καθίσματα, αν έχει σύννεφα ή είναι νύχτα δε βλέπεις τίποτα, ανία και συνήθως κάθεται δίπλα μου καμιά θείτσα.
Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
Tobajaras έγραψε:Δεν τα φοβάμαι αλλά τα βαριέμαι αφόρητα. Είμαι ικανός να γυρίσω όλο τον πλανήτη με τρένο ή με τα πόδια, αλλά ένα ταξίδι 2 ωρών με το αεροπλάνο με εκνευρίζει πάρα πολύ. Θόρυβος από τους κινητήρες, άβολα καθίσματα, αν έχει σύννεφα ή είναι νύχτα δε βλέπεις τίποτα, ανία και συνήθως κάθεται δίπλα μου καμιά θείτσα.
OMG Τι λες τωρα . Μονο αεροπλανο . Τι αβολα καθισματα ; Στα 75 θεσεων της Ολυμπιακης ; Μην πας μακρια σε fly emirates . Easy jet , απιστευτα ανετα αεροπλανακια . Με παρεα εχω περασει απιστευτες στιγμες σε πτησεις . Μονος αν δεν εχει λιγο κουνημα ειναι βαρετα εκτος αν εχεις φορητη κονσολα . Αν και πιο καλο ειναι αναταραξεις , εξω σαπιλα , και ροκ .
Σε αλλα πραγματα ειμαι φοβιτσιαρης αλλα στα αεροπλανα δεν ξερω απλα γουσταρω

http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
-
dameko-doubutsu - Δημοσιευσεις : 96
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης