- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 17:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
UPS, σταθεροποιητή τάσης ή πολύμπριζο ασφαλείας;
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
UPS, σταθεροποιητή τάσης ή πολύμπριζο ασφαλείας;
Θα ήθελα την βοήθεια σας..Μόλις αγόρασα μια τηλεόραση και ενα PS4 και θα ήθελα να τα προστατεύσω απο τις διακοπές ρεύματος..Μου είπαν ότι εχω τρεις επιλογές: UPS, σταθεροποιητή τάσης και πολύμπριζο ασφαλείας..Τι μου προτείνετε;
-
JChris - Δημοσιευσεις : 6
Άλλη δουλεία κάνει το ένα και άλλη το άλλο. Αν δεν θέλεις μπαταρία (σε διακοπή ρεύματος να κρατάει λίγη ώρα ακόμα), αγόρασε σταθεροποιητή τάσης. Αν θέλεις κάτι πιο φτηνό, πάρε πολύπριζο ασφαλείας.
Εγώ πάντως έχω σταθεροποιητές τάσης στις "ακριβές" συσκευές μου. Σταθεροποιητές μπορείς να βρεις με 30-40 ευρώ περίπου. Προσοχή στα watt που σηκώνουν.. Αν και με PS4 και τηλεόραση πάνω ότι και να πάρεις θα τα σηκώνει.
Εγώ πάντως έχω σταθεροποιητές τάσης στις "ακριβές" συσκευές μου. Σταθεροποιητές μπορείς να βρεις με 30-40 ευρώ περίπου. Προσοχή στα watt που σηκώνουν.. Αν και με PS4 και τηλεόραση πάνω ότι και να πάρεις θα τα σηκώνει.
-
mitsarasss - Δημοσιευσεις : 47
Πάρε ένα UPS και είσαι κομπλέ. Το πολύμπριζο ασφαλείας σε προστατεύει μόνο από τη πολύ υψηλή τάση καθώς έχει μια ασφάλεια η οποία καίγεται σε περίπτωση μεγάλης τάσης στο δίκτυο σου. Δεν προστατεύεσαι όμως και από τη χαμηλή τάση.
Το καλό με ένα UPS είναι πως ακόμα και σε απώλεια ρεύματος θα έχεις πχ 10 λεπτά να κλείσης της συσκευές σου ενώ σε ένα σταθεροποιητή όχι, με την απώλεια του ρεύματος θα κλείσουν όλα αμέσως.
Το καλό με ένα UPS είναι πως ακόμα και σε απώλεια ρεύματος θα έχεις πχ 10 λεπτά να κλείσης της συσκευές σου ενώ σε ένα σταθεροποιητή όχι, με την απώλεια του ρεύματος θα κλείσουν όλα αμέσως.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
To ups νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη αφου σου δινει την δυνατοτητα να προλαβεισ να κλεισεις τισ συσκευες σου για να μην καουν.
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης