- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 11:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
3D TV: Ναι ή ου;
no
δε μ ενθουσιασε ποτε το 3d ουτε στο σινεμα ποσο μαλλον στο σπιτι..εγω θα πω οχι...καθαρα προσωπικη μου αποψη
-
Andriana Bird - Δημοσιευσεις : 50
οχι ακομα 3d τηλεοραση. αργοτερα ισως και ΑΝ βγουν περισσοτερες ταινιες και σειρες σε 3d, τωρα δεν αξιζει
-
greg.vamos - Δημοσιευσεις : 70
Re: 3D TV: Ναι ή ου;
Εγώ πάντως όσο καιρό έχω 3d tv, δν εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ τα γυαλιά.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Re: 3D TV: Ναι ή ου;
Από... Αδιαφορία να το πώ; Μόνο το gravity θα έβλεπα σε 3d, και κανέναν αγώνα αθλητικό εννοείται. Συνηθως αχρείαστο το 3d.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Aπο την στιγμη που αξιολογες 3d tvs παιζουν σε λιγα λεφτα εγω θα ελεγα γτ οχι αλλα οντως δεν θα χρησιμοποιηθει και πολυ γτ λιγες ειναι οι ταινιες που αξιζει να τις δεις σε 3d. Παντως αν θα εβρισκα στα ιδια λεφτα τηλεοραση με καλυτερη εικονα χωρις 3d, smart αυτη θα επελεγα.
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης