Καλώς ή κακώς, δεν πούλησε το αναμενόμενο. Εγώ είχα μία 7 χρόνια, αλλά το δεν το πολυχρησιμοποίησα. Λίγες οι τανίες και τα παιχνίδια με τα οποία το εκμεταλλεύτηκα.
Πλέον με την ανάλυση 4Κ, είναι τόσο λεπτομερέστατη η εικόνα που δε χρειάζεται να είναι τρισδιάστατο.
Το χαίρεσαι καλύτερα έτσι. Ας υπάρχει μόνο στο σινεμά. Εκεί το ευχαριστιέσαι καλύτερα.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 17:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
3D TV: Ναι ή ου;
Απο την στιγμή που 6 χρόνια πριν ηταν λάθος, δε νομιζω οτι χωράει κουβέντα για το σήμερα. Απο την στιγμή μάλιστα που τοσες νεες τεχνολογίες εχουν κανει την εμφανιση τους σε αυτο το χρονικό διάστημα
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Καπως ετσι την πατησα και εγω πριν δυο χρονια που πολυδιαφημιζαν ακομα το 3d, με αποτελεσμα να κανω μια αγορα τηλεορασης συγκεκριμενα της Samsung ju7500.Βεβαια για καλη μου τυχη η συγκεκριμενη τηλεοραση πηρε update για hdr τεχνολογια αλλα αν περιμενα ενα χρονο ακομη στα ιδια λεφτα που εδωσα θα μπορουσα να παρω με καλυτερο πανελ και περισσοτερες ιντσες.Απο τοτε που εβαλα ταινια 4κ με hdr ε το ξεχασα το 3d ζητημα να ξανα δω 3d ταινια τωρα, θα πρεπει να ειναι στιλ avatar, προσαρμοσμενο σωστα το 3d για να πεις οτι θα την ευχαριστηθεις.
- iliasgamer81
- Δημοσιευσεις : 42
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης