Προτάσεις Κινητών

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό Leo 360 Greece » 08 Μάιος 2012, 22:15

Whitey έγραψε:Γιατί ξεφεύγει στο μέγεθος και δεν έχει σημαντικές διαφορές από το Lumia 800.

Ε τότε σίγουρα το Lumia 800... Χωρίς σκέψη...! ;)
Άβαταρ μέλους
Leo 360 Greece

Δημοσιευσεις : 40

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ!

Δημοσίευσηαπό fctantos » 16 Μάιος 2012, 08:46

ΓΕΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 1ο ΜΟΥ SMARTPHONE! ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΤΟ SONY ERICSSON U10i ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ SAMSUNG GALAXY SIII! ΤΙ ΛΕΤΕ NA TO ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ iPHONE? ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΚΤΗ!
Άβαταρ μέλους
fctantos

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Μάιος 2012, 09:30

Αν το βιάζεσαι, περίμενε να δεις όλες τις προτάσεις. Αλλιώς όταν βγει το S3 νομίζω ότι το One X της HTC όπου θα είναι και φθηνότερο, αποτελεί καλύτερη επιλογή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό kOimpreSSer » 17 Οκτ 2012, 17:43

Είχα σκοπό να κάνω το κινιτό μου καρτοσύνδεση εδώ και εβδομάδες,αλλά όλο το ανέβαλα.
Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο από την Vodafon και με είπαν αν θέλω να κάνω το κινητό μου από απλή κάρτα, σε καρτοσύνδεση, και σαν να μην έφτανε αυτό, μου πρότειναν και το πρόγραμμα το οποίο είχα στο μιαλό μου να κάνω!!! (Το είχε ένα φιλαράκι μου και μου είχε πει πως ήταν ικανοποιημένος)

Δεν θέλω να σταθώ στην σύνδεση αλλά στο κινητό. Μου πρότειναν να μου δώσουν τζάμπα εντελώς, το Smart II της Vodafon, το οποίο έχει 99 ευρώ, και δέχτικα.

Το θέμα είναι ότι δεν με εξιτάρουν αυτά τα σμάρτ φόουνς κτλ, και τα θεωρώ πεταμένα λεφτά, μιας και δεν πολυασχολούμε με όλα αυτα τα απλικέισον κτλ.Εγώ το κινητό το θέλω για να πέρνω τηλέφωνο και να στέλνω μηνύματα... Όλα τα άλλα δεν με ενθουσιάζουν.
Είμαιο τελευταίος της παρέας μου που ακόμα έχει κινητό με κουμπιά και όχι τατς σκρίν. Για την ακρίβεια έχω ένα K800i της SonnyEricsson του 2007 μοντέλο, αν και το πήρα το 2008 εγώ...
Όλα αυτά τα λέω για να καταλάβετε τις όποιες ανάνγες και απετίσεις που έχω από ένα κινητό.

Αυτό το μαραφέτι τώρα να πουμε το Smart II, καλό είναι ή είναι για τα πανηγύρια? Καλά έκανα και το πήρα? Διάβασα ένα ρεβιού ενός από το σάιτ, για τα καλήτερα σμάρτφόουνς,και το είχε 10ο στην λίστα. Οποτε λογικά καλό δεν θά 'νε? Τι λέτε?
Άβαταρ μέλους
kOimpreSSer

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Shepard » 17 Οκτ 2012, 18:11

Φιλε μου, εφοσον το θες μονο για τα βασικα, οτι και να παρεις, καλο θα ειναι!
Βεβαια αν δωσεις λιγα χρηματα και εσυ, μπορεις να παρεις ενα φθηνο Android και να εχεις καλυτερη οθονη, χρηση, καμερα, ηχο... αλλα αυτο θα το αποφασισεις εσυ! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 31 Οκτ 2012, 21:50

Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να αγοράσω κινητό μέχρι 250-300ε. Έχω βάλει στο μάτι το Sony Xperia Sola στο όποιο έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Το θέμα είναι αγοράζω αυτό ή κάποιο καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ή περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα να βγει κάποιο άλλο?
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό Shepard » 31 Οκτ 2012, 22:54

To Nexus 4 που παρουσιάστηκε πριν 2 μέρες... θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι τα Χριστούγεννα λογικά!

Νομίζω πως πάνω αό 350€ δεν θα έχει αν κάνουν αντίστοιχη τιμολόγηση 1:1
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Spahar » 04 Δεκ 2012, 13:20

Με αφορμή μια προσφορά της Forthnet που έχει τώρα τα Χριστούγεννα μπήκα στον πειρασμό για την αγορά ενός φτηνού tablet.

H προσφορά της Forthnet είναι αυτή εδώ. 70€ για ένα απλό Android tablet.

Ψάχνοντας στο net πληροφορίες για το tablet εντόπισα σχόλια Ελλήνων σχετικά με τη συγκεκριμένη σελίδα:ipadalternative.com, η οποία στην ουσία πουλάει κινέζικα tablets. Κάνοντας μία ψακτική στην τιμή των 70 ευρώ πάνω κάτω βρήκα αυτό εδώ. Πως σας φαίνεται; Για τα λεφτά του θεωρώ ότι έχει κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά χαρακτηριστικά. Προσωπικά θα το χρησιμοποιήσω περισσότερο σαν e-reader (ήθελα να τσιμπήσω ένα Kindle paperwhite αλλά με τελωνεία κτλ ξεπερνάει τα 150€, τιμή κοροϊδία όταν στην Αμερική κοστίζει 110$).
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Δεκ 2012, 19:18

Απο χαρακτηριστικα, στο χαρτι, μια χαρα φαινεται!
Να σε πω ομως, το οτι η οθονη ειναι λιγο "στραβα, δεν σε πειραζει; :Ρ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Spahar » 04 Δεκ 2012, 19:34

Shepard έγραψε:Απο χαρακτηριστικα, στο χαρτι, μια χαρα φαινεται!
Να σε πω ομως, το οτι η οθονη ειναι λιγο "στραβα, δεν σε πειραζει; :Ρ

Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα παρατηρήσει καθόλου.... :oops:
Είναι λίγο βλακεία αυτό, κακά τα ψέματα.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB