από kOimpreSSer » 17 Οκτ 2012, 17:43
Είχα σκοπό να κάνω το κινιτό μου καρτοσύνδεση εδώ και εβδομάδες,αλλά όλο το ανέβαλα.
Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο από την Vodafon και με είπαν αν θέλω να κάνω το κινητό μου από απλή κάρτα, σε καρτοσύνδεση, και σαν να μην έφτανε αυτό, μου πρότειναν και το πρόγραμμα το οποίο είχα στο μιαλό μου να κάνω!!! (Το είχε ένα φιλαράκι μου και μου είχε πει πως ήταν ικανοποιημένος)
Δεν θέλω να σταθώ στην σύνδεση αλλά στο κινητό. Μου πρότειναν να μου δώσουν τζάμπα εντελώς, το Smart II της Vodafon, το οποίο έχει 99 ευρώ, και δέχτικα.
Το θέμα είναι ότι δεν με εξιτάρουν αυτά τα σμάρτ φόουνς κτλ, και τα θεωρώ πεταμένα λεφτά, μιας και δεν πολυασχολούμε με όλα αυτα τα απλικέισον κτλ.Εγώ το κινητό το θέλω για να πέρνω τηλέφωνο και να στέλνω μηνύματα... Όλα τα άλλα δεν με ενθουσιάζουν.
Είμαιο τελευταίος της παρέας μου που ακόμα έχει κινητό με κουμπιά και όχι τατς σκρίν. Για την ακρίβεια έχω ένα K800i της SonnyEricsson του 2007 μοντέλο, αν και το πήρα το 2008 εγώ...
Όλα αυτά τα λέω για να καταλάβετε τις όποιες ανάνγες και απετίσεις που έχω από ένα κινητό.
Αυτό το μαραφέτι τώρα να πουμε το Smart II, καλό είναι ή είναι για τα πανηγύρια? Καλά έκανα και το πήρα? Διάβασα ένα ρεβιού ενός από το σάιτ, για τα καλήτερα σμάρτφόουνς,και το είχε 10ο στην λίστα. Οποτε λογικά καλό δεν θά 'νε? Τι λέτε?