- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 11:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
sony z-lg optimus g-htc one ή samsung galaxy s4?
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Εγώ ανάμεσα σε htc one και S4 θα πήγαινα για το S4 λόγω των διαφόρων λειτουργιών της samsung, των αισθητήρων θερμοκρασίας και πίεσης, της μεγάλης υποστήριξης που έχει απo τους developers και από της ίδια την εταιρία και λόγο της μεγαλύτερης οθόνης. Το htc αν και είναι πολύ καλό και ωραίο απορρίπτεται αμέσως λόγο unibody κατασκευής επειδή θέλω να έχω την επιλογή να αλλάζω μπαταρία όταν ξεμένω. Στο S4 από την άλλη με ξενερώνει πολύ που δεν έχει ραδιόφωνο.
Γι' αυτό και κάθομαι με το S3 και περιμένω να δω τι θα βγει του χρόνου.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Devil_7 έγραψε:Εγώ ανάμεσα σε htc one και S4 θα πήγαινα για το S4 λόγω των διαφόρων λειτουργιών της samsung, των αισθητήρων θερμοκρασίας και πίεσης, της μεγάλης υποστήριξης που έχει απo τους developers και από της ίδια την εταιρία και λόγο της μεγαλύτερης οθόνης. Το htc αν και είναι πολύ καλό και ωραίο απορρίπτεται αμέσως λόγο unibody κατασκευής επειδή θέλω να έχω την επιλογή να αλλάζω μπαταρία όταν ξεμένω. Στο S4 από την άλλη με ξενερώνει πολύ που δεν έχει ραδιόφωνο.
ontws file...to radiofono mporei na akougetai ligo anousio alla exei megali simasia gia kathe xristi nomizw...to htc one exei radio..kserei kaneis???
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης