Αγορά κινητού

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 10 Δεκ 2013, 00:28

παρε nexus 5 να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

κινητό

Δημοσίευσηαπό googoo » 18 Δεκ 2013, 12:13

είναι για τη χρήση το θες..πλέον με τις αναβαθμίσεις τα κινητά όλα βγάζουν 2 χρόνια το πολύ..για να είσαι σίγουρος αν θες android πάρε το nexus5 όπως λέει ο koulis21 γιατί είναι πολύ καλό και είναι google..αν πήγαινες σε ios θα ήταν καλή επιλογή το 5 διότι ακόμα και το 4s δεν κολλάει με ios7 αλλά χάνεις αλλού μετά...
Άβαταρ μέλους
googoo

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό georgekpl » 08 Φεβ 2014, 15:51

Εχεις ελέγξει και την περίπτωση να πασ και σε κανενα lumia..???
georgekpl

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό c » 20 Ιούλ 2014, 08:58

Μακρυά απο galaxy s duos! To κινητό δουλεύει οπως θέλει, όποτε θέλει και με ότι τρόπο θέλει...
c

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 22 Αύγ 2014, 00:07

Θελω να αγορασω smartphone(κατα προτιμηση samsung ή sony) μεχρι 150 ευρω που να εχει κυριως καλη καμερα απο 3 MP και πανω και καλο επεξεργαστη ωστε να μην κολλαει οταν θα μπαινω ιντερνετ απο wifi.Προτασεις για το ποιο με συμφερει να παρω?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό tak96 » 22 Αύγ 2014, 01:45

Εγω πηρα το motorola moto g (https://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html) πριν ενα μηνα περιπου στα 170 ευρω (με μεταφορικα) και ειμαι κατευχαριστημενος...παει μπαλα το κινητο χωρις κολληματα και η καμερα ειναι μια χαρα...το μονο αρνητικο του ειναι οτι δεν παιρνει επεκταση μνημης και τα 8 gb μπορει να σου φανουν λιγα...παντως κι'απο αυτα που διαβαζω για αυτο το κινητο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για κατω απο 200 ευρω. Στο προτεινω ανεπιφυλακτα!
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 22 Αύγ 2014, 10:45

Παιδια μιας και ειχα Lg nexus 4 και Lg Nexus 5 και τα 2 κινητα ειναι μακραν καλυτεραγια μενα απο τα υπολοιπα σε θεματα Gps κλπ ... Ειναι Full αναβαθμησιμα σε θεμα λογισμικου αλλα το OTG ειναι κλειδωμενο !!! Γενικα ανεβαζουν θεμακρασιες μετα απο καποιο καιρο και η μπαταρια δεν κραταει και πολυ αντε το πολυ μια μερα ... Ειναι τα 2 αρνητικα που εχουν τα κινητα αυτα ... Απο θεμα σερβις απαραδεκτη η Lg και τελευταια φορα που το εστειλα ουτε καν το κοιταξαν μου ειπαν οτι το εφτιαξαν λεγοντας μου πως το αναβαθμησαν πληρως το λογισμικο και πως τωρα δουλευει ρολοι και τους ειπα πως αυτο μου το παρεχει τσαμπα η google και οχι η Lg ... Γενικα σημερα ειναι για να δουλευεσαι απο κατι ανιδεους ... Και να ηταν μονο αυτο ... Μου ζητησαν ενω ειναι μεσα στην εγγυηση να πληρωσω τεχνικο ελεγχο ... Αν ειναι δυναμον !!!!!!! Δεν θελω να κρινω και να μπω στην διαδικασια να μπερδεψω γνωμες απλως τα λεω για ξερετε καποια πραγματα ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Jurgen_wr » 01 Οκτ 2014, 23:25

Εχει κανενας το Oneplus One πρεπει να ειναι πολυ καλο αλλα πως το παραγγελνεις
Άβαταρ μέλους
Jurgen_wr

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 03 Οκτ 2014, 13:22

κανε λιγο υπομονη και παρε το nexus 6
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό gkarako » 03 Οκτ 2014, 14:49

Το moto g και το nexus 5 νομιζω ειναι οι καλυτερς επιλογες τωρα σε σχεση και με την τιμη τους. Λιγη υπομονη να δουμε και το 6, το μεγεθος του, τιμη κτλ θα προτεινα σε οποινδηποτε ψαχνει για κινητο, λογικα σε λιγοτερο απο μηνα θα το παρουσιασουν.
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB