- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 22:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγορά κινητού
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
κινητό
είναι για τη χρήση το θες..πλέον με τις αναβαθμίσεις τα κινητά όλα βγάζουν 2 χρόνια το πολύ..για να είσαι σίγουρος αν θες android πάρε το nexus5 όπως λέει ο koulis21 γιατί είναι πολύ καλό και είναι google..αν πήγαινες σε ios θα ήταν καλή επιλογή το 5 διότι ακόμα και το 4s δεν κολλάει με ios7 αλλά χάνεις αλλού μετά...
-
googoo - Δημοσιευσεις : 56
Θελω να αγορασω smartphone(κατα προτιμηση samsung ή sony) μεχρι 150 ευρω που να εχει κυριως καλη καμερα απο 3 MP και πανω και καλο επεξεργαστη ωστε να μην κολλαει οταν θα μπαινω ιντερνετ απο wifi.Προτασεις για το ποιο με συμφερει να παρω?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Εγω πηρα το motorola moto g (https://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html) πριν ενα μηνα περιπου στα 170 ευρω (με μεταφορικα) και ειμαι κατευχαριστημενος...παει μπαλα το κινητο χωρις κολληματα και η καμερα ειναι μια χαρα...το μονο αρνητικο του ειναι οτι δεν παιρνει επεκταση μνημης και τα 8 gb μπορει να σου φανουν λιγα...παντως κι'απο αυτα που διαβαζω για αυτο το κινητο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για κατω απο 200 ευρω. Στο προτεινω ανεπιφυλακτα!
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
Παιδια μιας και ειχα Lg nexus 4 και Lg Nexus 5 και τα 2 κινητα ειναι μακραν καλυτεραγια μενα απο τα υπολοιπα σε θεματα Gps κλπ ... Ειναι Full αναβαθμησιμα σε θεμα λογισμικου αλλα το OTG ειναι κλειδωμενο !!! Γενικα ανεβαζουν θεμακρασιες μετα απο καποιο καιρο και η μπαταρια δεν κραταει και πολυ αντε το πολυ μια μερα ... Ειναι τα 2 αρνητικα που εχουν τα κινητα αυτα ... Απο θεμα σερβις απαραδεκτη η Lg και τελευταια φορα που το εστειλα ουτε καν το κοιταξαν μου ειπαν οτι το εφτιαξαν λεγοντας μου πως το αναβαθμησαν πληρως το λογισμικο και πως τωρα δουλευει ρολοι και τους ειπα πως αυτο μου το παρεχει τσαμπα η google και οχι η Lg ... Γενικα σημερα ειναι για να δουλευεσαι απο κατι ανιδεους ... Και να ηταν μονο αυτο ... Μου ζητησαν ενω ειναι μεσα στην εγγυηση να πληρωσω τεχνικο ελεγχο ... Αν ειναι δυναμον !!!!!!! Δεν θελω να κρινω και να μπω στην διαδικασια να μπερδεψω γνωμες απλως τα λεω για ξερετε καποια πραγματα ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες