Εφαρμογές (apps) για smartphone

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό Gratzounias » 29 Δεκ 2014, 15:28

O CM Browser είναι πολύ ελαφρύς και γρήγορος. Δοκίμασε τον.
Gratzounias

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 26 Ιαν 2015, 22:50

Εγω χρησιμοποιω ffx (για τα add ons) αλλα παντα μπορεις να βρεις καποιον που σε βολευει καλυτερα.

Ενας ωραιος launcher που χρησιμοποιω τελευταια ειναι ο Buzz. Σου δινει πολλες επιλογες παραμετροποιησης και ταυτοχρονα με ενα slide in εχεις διαφορετικη home screen. Επισης παρα πολυ καλος ειναι και ο smart launcher (ο αγαπημενος μου μεχρι στιγμης) ενα search και τα screenshot θα σας κανουν να καταλαβετε γιατι.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό KoKaGoOGoKLMer » 12 Ιουν 2015, 01:53

μια βολικη εφαρμογη ειναι το Here της νοκια που ειναι ουσιαστικα χαρτες χωρις να χρειαζεσαι ιντερνετ...αλλα πρεπει να κανεις download τους χαρτες....δωρεαν φυσικα ειναι
Άβαταρ μέλους
KoKaGoOGoKLMer

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό WildyPanDa » 03 Οκτ 2015, 22:07

ξερετε καμια εφαρμογη καλη για το κινητο που να κανει record??
Άβαταρ μέλους
WildyPanDa

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 14 Ιαν 2016, 13:46

Παιδια θελω να κατεβασω την εφαρμογη dubsmash για android,εχω το samsung galaxy s4 mini αλλα η εφαρμογη δεν εμφανιζεται στο play store.Καμια ιδεα;
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 14 Ιαν 2016, 14:59

greenkiller.13 έγραψε:Παιδια θελω να κατεβασω την εφαρμογη dubsmash για android,εχω το samsung galaxy s4 mini αλλα η εφαρμογη δεν εμφανιζεται στο play store.Καμια ιδεα;

Μηπως ειναι για Lollipop και δεν εχεις αναβαθμισει; Συνηθως οταν δεν βρισκεις κατι στο store, μαλλον δεν ειναι συμβατο με το κινητο σου.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 14 Ιαν 2016, 20:26

Solidarity έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:Παιδια θελω να κατεβασω την εφαρμογη dubsmash για android,εχω το samsung galaxy s4 mini αλλα η εφαρμογη δεν εμφανιζεται στο play store.Καμια ιδεα;

Μηπως ειναι για Lollipop και δεν εχεις αναβαθμισει; Συνηθως οταν δεν βρισκεις κατι στο store, μαλλον δεν ειναι συμβατο με το κινητο σου.
Ok αυτο ητανε τελικα thanks ;)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

remote play

Δημοσίευσηαπό pakos » 11 Μαρ 2016, 15:50

Mesw tou enternity eida gia to remote play tou playstation gia ps4 apla apisteyto
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 13 Μαρ 2016, 11:29

Καλημέρα, ψάχνω μια εφαρμογή για remote control τηλεόρασης(και οποία άλλη συσκευή καλύπτει, όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα)!
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια που να αξίζει για Android 5.1;;
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό strokt up » 21 Μαρ 2016, 23:06

Savatage80 έγραψε:Καλημέρα, ψάχνω μια εφαρμογή για remote control τηλεόρασης(και οποία άλλη συσκευή καλύπτει, όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα)!
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια που να αξίζει για Android 5.1;;

Χοντρικά ότι έχει πάνω απο 4 αστεράκια (ή τέλος πάντων κάπου εκεί κοντά) κάνει καλή δουλειά. Βασική προϋπόθεση η τηλεορασή σου να είναι smart.
Άβαταρ μέλους
strokt up

Δημοσιευσεις : 2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB