- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Εφαρμογές (apps) για smartphone
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Εγω χρησιμοποιω ffx (για τα add ons) αλλα παντα μπορεις να βρεις καποιον που σε βολευει καλυτερα.
Ενας ωραιος launcher που χρησιμοποιω τελευταια ειναι ο Buzz. Σου δινει πολλες επιλογες παραμετροποιησης και ταυτοχρονα με ενα slide in εχεις διαφορετικη home screen. Επισης παρα πολυ καλος ειναι και ο smart launcher (ο αγαπημενος μου μεχρι στιγμης) ενα search και τα screenshot θα σας κανουν να καταλαβετε γιατι.
Ενας ωραιος launcher που χρησιμοποιω τελευταια ειναι ο Buzz. Σου δινει πολλες επιλογες παραμετροποιησης και ταυτοχρονα με ενα slide in εχεις διαφορετικη home screen. Επισης παρα πολυ καλος ειναι και ο smart launcher (ο αγαπημενος μου μεχρι στιγμης) ενα search και τα screenshot θα σας κανουν να καταλαβετε γιατι.
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
μια βολικη εφαρμογη ειναι το Here της νοκια που ειναι ουσιαστικα χαρτες χωρις να χρειαζεσαι ιντερνετ...αλλα πρεπει να κανεις download τους χαρτες....δωρεαν φυσικα ειναι
-
KoKaGoOGoKLMer - Δημοσιευσεις : 76
Παιδια θελω να κατεβασω την εφαρμογη dubsmash για android,εχω το samsung galaxy s4 mini αλλα η εφαρμογη δεν εμφανιζεται στο play store.Καμια ιδεα;
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Παιδια θελω να κατεβασω την εφαρμογη dubsmash για android,εχω το samsung galaxy s4 mini αλλα η εφαρμογη δεν εμφανιζεται στο play store.Καμια ιδεα;
Μηπως ειναι για Lollipop και δεν εχεις αναβαθμισει; Συνηθως οταν δεν βρισκεις κατι στο store, μαλλον δεν ειναι συμβατο με το κινητο σου.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Ok αυτο ητανε τελικα thanksSolidarity έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Παιδια θελω να κατεβασω την εφαρμογη dubsmash για android,εχω το samsung galaxy s4 mini αλλα η εφαρμογη δεν εμφανιζεται στο play store.Καμια ιδεα;
Μηπως ειναι για Lollipop και δεν εχεις αναβαθμισει; Συνηθως οταν δεν βρισκεις κατι στο store, μαλλον δεν ειναι συμβατο με το κινητο σου.

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
remote play
Mesw tou enternity eida gia to remote play tou playstation gia ps4 apla apisteyto
-
pakos - Δημοσιευσεις : 76
Καλημέρα, ψάχνω μια εφαρμογή για remote control τηλεόρασης(και οποία άλλη συσκευή καλύπτει, όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα)!
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια που να αξίζει για Android 5.1;;
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Savatage80 έγραψε:Καλημέρα, ψάχνω μια εφαρμογή για remote control τηλεόρασης(και οποία άλλη συσκευή καλύπτει, όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα)!
Χοντρικά ότι έχει πάνω απο 4 αστεράκια (ή τέλος πάντων κάπου εκεί κοντά) κάνει καλή δουλειά. Βασική προϋπόθεση η τηλεορασή σου να είναι smart.
-
strokt up - Δημοσιευσεις : 2
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες