προβλημα με το κινητο μου

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

προβλημα με το κινητο μου

Δημοσίευσηαπό αγγελαρας 21 » 04 Ιουν 2016, 11:26

aaa.png
καλησπερα τον τελευταιο καιρο μου βγαινει ενα μυνημα που λεει οτι εχω ιους και οτι πρεπει να εγκαταστησω ενα λογισμικο βεβαια το antivirus που εχω το κινητο μου λεει οτι δεν υπαρχει ιος τι να κανω για να λυσω το προβλημα ευχαριστω εκ των προτερων
αγγελαρας 21

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό fotisleko » 14 Ιουν 2016, 19:57

και μενα μου το βγαζει αυτο συνεχεια.εχω ενα antivirus αλλα δεν φαινεται να κανει δουλεια
Άβαταρ μέλους
fotisleko

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό αγγελαρας 21 » 15 Ιουν 2016, 09:57

δεν ξερω τι να πω και εγω εχω antivirus και μου λεει οτι δεν υπαρχει κανενας ιος παντως εχω ρωτησει και ξερω και αλλα ατομα που τους βγαζει το ιδιο μηνυμα
αγγελαρας 21

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό Darkness_78 » 25 Ιουν 2016, 21:14

Παιδιά και εμένα μου το έχει εμφανήσει αυτό πολλές φορές, το antivirus μου λέει πως όλα είναι καλά και επίσης το κινητό μου δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα! Εγώ πιστεύω πως είναι βλακείες αυτό το "μήνυμα" διότι είχα προχωρήσει εκεί που λέει το "μήνυμα" για να "αφαιρέσω τον ιό και διαπίστωσα πως είναι κάποια συνδρομή με εβδομαδιαία χρέωση. Από τότε απλά το αγνοώ!
Darkness_78

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό jack_88 » 25 Ιουν 2016, 21:25

Και εγώ το έχω συναντήσει αυτό μπροστά μου αρκετές φορές!
Μακάρει να είναι όπως το λέει ο φίλος @darkness
jack_88

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Marlow » 26 Ιουν 2016, 13:07

Και εγώ το έχω δει αυτό και στο κινητό μου αλλά και στο tablet μου και επίσης κι εμένα δεν μου βρίσκει τίποτα το antivirus (cm security)......
Marlow

Δημοσιευσεις : 41

Re: προβλημα με το κινητο μου

Δημοσίευσηαπό lovesfool » 06 Ιούλ 2016, 07:47

Παίδες, τσάμπα αγχώνεστε. Spam είναι. Όχι ιός. Δεν είναι πραγματικά μήνυμα από τη Google, αλλά μούφα. Φταίει το site που μπήκατε. Κι εμένα μου το έχει βγάλει στο site του sport fm κάποιες φορές.

Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
Άβαταρ μέλους
lovesfool

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 07 Ιούλ 2016, 12:43

Εδω και ενα μηνα περιπου μου κανει το ιδιο . Επισης οταν σβησω την σελιδα με πεταει στο google store σε ενα antivirus να κανω install . Κανει μπαμ πως ειναι Spam . Δεν εχει προκαλεσει καποιο προβλημα στο κινητο μου . Eμενα συνηθως μου το βγαζει οταν διαβαζω διαφορα αρθρα του facebook απο kouzoulo και διαφορα τετοια sites ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό niksnake » 15 Ιούλ 2016, 11:49

και γω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω...είχα antivirus αλλά δεν έκανε δουλειά
niksnake

Δημοσιευσεις : 56

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB