Καλησπερα σημερα που ανοιξα τον υπολογιστη για καποιο λογο δεν μπαινει σε μερικα σαιτ οπως aek365.com imagebam.com sto sportlemon den anoigei ta leton.tv και μερικα αλλα.Μεχρι χτες το βραδυ δουλευαν ολα παντως.
Αν θυμαμαι καλα ειχα κατεβασει και εκανα εγκατασταση το medieval total war 2 και εκανε ινσταλλ και ενα framework 1.1 νομιζω το οποιο εσβησα μετα ακομα νομιζω ειχα κανει εγκατασταση κατι drivers για τη καρτα γραφικων αλλα πρεπει να ειχα ξανα ανοιξει το Pc μετα απο αυτο.
Χρησημοποιως chrome και μου βγαζει αυτο "Σφάλμα 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Έγινε επαναφορά της σύνδεσης." ουτε απο το ipod μπορω να μπω στα συγκεκριμενα σαιτ
επισης εχω το avast οταν κλεινω την ασπιδα web αντι για το παραπανω σφαλμα μου βγαζει αυτο "Ωχ! Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με τη διεύθυνση www.aek365.com"
σε μερικα σαιτ αργει πολυ κυριως σε οσα ανεβαζονται φωτογραφιες (για τορρεντς κτλ) δεν τα φορτωνει με τιποτα
μονο με το hidemyass μπηκα στο αεκ365 και πολλες φωτο δεν δουλευουν δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο
αυτα...δεν νομιζω να ξεχασα κατι καθε βοηθεια καλοδεχουμενη
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 08:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβλημα συνδεσης σε διαφορα site
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης