Κολλάει το pc μου

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Κολλάει το pc μου

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 09 Μαρ 2014, 00:54

Γεια σε όλους. Σε άκυρες χρονικές στιγμές και κυρίως σε παιχνίδια (αλλά και γενικά ό,τι και να κάνω), ο υπολογιστής μου κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα (10-20). Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το defrag, αλλά όταν το πατάω, δεν κάνει τίποτα. Τι να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό bluevayero » 09 Μαρ 2014, 03:14

Τι πληροφορίες μπορείς να δώσεις;
CPU, RAM, κάρτα γραφικών, σκληρός δίσκος και ποσοστό ελέυθερου χώρου;
τα παιχνίδια είναι μέσα στις δυνατότητες του υπολογιστή σου;
bluevayero

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Μαρ 2014, 11:15

Δοκίμασε να βγάλεις την μια μνήμη,φαντάζομαι θα έχεις δυο ή και περισσότερες,και δοκίμασε μόνο με την μια να παίξεις.Αν δεις ότι δεν κολλάει δοκίμασε και με την άλλη μνήμη.Επίσης πες μας αν έκανες εγκατάσταση τίποτα ή έπεσε κάνα ρεύμα καμιά μέρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Μαρ 2014, 11:37

Όλα είναι σχετικά καινούργια και όλα είναι μέσα στις δυνατότητες του υπολογιστή μου. Το ρεύμα είχε πέσει κάποια μέρα. Δεν έκανα εγκατάσταση κάτι άλλο, πέρα από κάποια παιχνίδια στο steam. Αν και το περίεργο θεωρώ ότι είναι ότι δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή για να κάνω defrag.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 10 Μαρ 2014, 12:24

Θα πας υπολογιστής μου,θα επιλέξεις τον σκληρό δίσκο,δεξί κλικ ιδιότητες θα πας στα εργαλεία και εκεί έχεις την επιλογή για defrag!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό UltimatePCzone Panos! » 10 Μαρ 2014, 13:38

κατεβασε καλητερα το defraggler απο εδω: http://www.filehippo.com/download_defraggler
Άβαταρ μέλους
UltimatePCzone Panos!

Δημοσιευσεις : 92

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Μαρ 2014, 13:40

Λέει για 2 μονάδες δίσκου: 1) (C:) , 2) Ανάκτηση. Η Ανάκτηση είναι κατά 35% κατακερματισμένη, αλλά δεν μπορώ να κάνω defrag. Πατάω το κουμπί και δεν κάνει τίποτα. Ο (C:) είναι 0% κατακερματισμένος, αλλά πάτησα να κάνει defrag και τώρα το κάνει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό bluevayero » 10 Μαρ 2014, 23:08

δοκίμασε να σκανάρεις τον σκληρό για χαλασμένα sectors. επίσης ψάξε να βρείς διαγνωστικά για RAM μηπως υπάρχει και εκεί πρόβλημα. Αν όλα αποτύχουν κάνε format και ενα clean install.

http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... for-errors αυτό είναι το πιο απλό για disc scan
bluevayero

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Μαρ 2014, 01:23

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τον έχω ήδη σκανάρει. Και δε θέλω να κάνω format. :-/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 11 Μαρ 2014, 10:38

Δοκίμασες να τον δουλέψεις με μια μόνο μνήμη;Δοκίμασες να βάλεις το cd των windows να κάνεις επιδιόρθωση της εγκατάστασης;Μήπως έχεις κάποιο ιο και σου μάμησε την registry;Λογικά θα είναι θέμα hardware,αλλά κάνε και αυτά και βλέπεις.Αν έχεις πάντως δοκίμασε και κάνα άλλο τροφοδοτικό,ή δες στην μητρική μήπως έχεις φουσκωμένους πυκνωτές.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB