- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 23:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Κολλάει το pc μου
32 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Κολλάει το pc μου
Γεια σε όλους. Σε άκυρες χρονικές στιγμές και κυρίως σε παιχνίδια (αλλά και γενικά ό,τι και να κάνω), ο υπολογιστής μου κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα (10-20). Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το defrag, αλλά όταν το πατάω, δεν κάνει τίποτα. Τι να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Τι πληροφορίες μπορείς να δώσεις;
CPU, RAM, κάρτα γραφικών, σκληρός δίσκος και ποσοστό ελέυθερου χώρου;
τα παιχνίδια είναι μέσα στις δυνατότητες του υπολογιστή σου;
CPU, RAM, κάρτα γραφικών, σκληρός δίσκος και ποσοστό ελέυθερου χώρου;
τα παιχνίδια είναι μέσα στις δυνατότητες του υπολογιστή σου;
- bluevayero
- Δημοσιευσεις : 2
Δοκίμασε να βγάλεις την μια μνήμη,φαντάζομαι θα έχεις δυο ή και περισσότερες,και δοκίμασε μόνο με την μια να παίξεις.Αν δεις ότι δεν κολλάει δοκίμασε και με την άλλη μνήμη.Επίσης πες μας αν έκανες εγκατάσταση τίποτα ή έπεσε κάνα ρεύμα καμιά μέρα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Όλα είναι σχετικά καινούργια και όλα είναι μέσα στις δυνατότητες του υπολογιστή μου. Το ρεύμα είχε πέσει κάποια μέρα. Δεν έκανα εγκατάσταση κάτι άλλο, πέρα από κάποια παιχνίδια στο steam. Αν και το περίεργο θεωρώ ότι είναι ότι δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή για να κάνω defrag.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Θα πας υπολογιστής μου,θα επιλέξεις τον σκληρό δίσκο,δεξί κλικ ιδιότητες θα πας στα εργαλεία και εκεί έχεις την επιλογή για defrag!

-
κατεβασε καλητερα το defraggler απο εδω: http://www.filehippo.com/download_defraggler
-
UltimatePCzone Panos! - Δημοσιευσεις : 92
Λέει για 2 μονάδες δίσκου: 1) (C:) , 2) Ανάκτηση. Η Ανάκτηση είναι κατά 35% κατακερματισμένη, αλλά δεν μπορώ να κάνω defrag. Πατάω το κουμπί και δεν κάνει τίποτα. Ο (C:) είναι 0% κατακερματισμένος, αλλά πάτησα να κάνει defrag και τώρα το κάνει.

-
δοκίμασε να σκανάρεις τον σκληρό για χαλασμένα sectors. επίσης ψάξε να βρείς διαγνωστικά για RAM μηπως υπάρχει και εκεί πρόβλημα. Αν όλα αποτύχουν κάνε format και ενα clean install.
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... for-errors αυτό είναι το πιο απλό για disc scan
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... for-errors αυτό είναι το πιο απλό για disc scan
- bluevayero
- Δημοσιευσεις : 2
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τον έχω ήδη σκανάρει. Και δε θέλω να κάνω format. :-/

-
Δοκίμασες να τον δουλέψεις με μια μόνο μνήμη;Δοκίμασες να βάλεις το cd των windows να κάνεις επιδιόρθωση της εγκατάστασης;Μήπως έχεις κάποιο ιο και σου μάμησε την registry;Λογικά θα είναι θέμα hardware,αλλά κάνε και αυτά και βλέπεις.Αν έχεις πάντως δοκίμασε και κάνα άλλο τροφοδοτικό,ή δες στην μητρική μήπως έχεις φουσκωμένους πυκνωτές.

-
32 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες