Πρόβλημα με οθόνη

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Μάιος 2014, 15:19

Μα γενικά το The Secret World δεν έχει bugs. Όσο για το Infestation, ναι, το ξέρω, είναι full με bugs. Αλλά γιατί αυτό συμβαίνει μόνο σε μένα; Κάτι λογικά δεν πρέπει να φταίει; Πάντως το The Secret World το παθαίνει πολύ σπάνια, ενώ το Infestation το παθαίνει κάθε τρεις και λίγο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 11 Μάιος 2014, 18:23

Την καρτα γραφικων ποσο καιρο την εχεις ? Της εχεις αλλαξει ποτε παστα ? Εχεις δυναμωσει το ανεμιστηρακι καρτας γραφικων ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 11 Μάιος 2014, 18:36

Επισης αν μπορεις να δοκιμασεις να με καποιο αλλο τροφοδοτικο . Εγω ειχα αγορασει καινουριο τροφοδοτικο , ενα corsair cx 750 και μετα απο λιγο καιρο μου εκανε κατι περιεργα σαν και σενα . Δοκιμασα με ενα αλλο τροφοδοτικο απο εναν φιλο μου και τελικα αυτο ηταν το προβλημα . Το αλλαξα και ολα κομπλε . Τα παιχνιδια που παθαινα το συγκεκριμενο προβλημα ηταν Battlefield 4 και hitman absolution ισως και καποια αλλα που δεν θυμαμαι ακριβως . Παιχνιδια οπως call of duty 2 , call of duty 4 και modern warfare 2 δεν ειχα τετοιο θεμα ισως γιατι ειναι πιο ελαφρια . Αν δεν σου ειναι κοπος και μπορεις , δοκιμασε το μιας και εχεις δοκιμασει αρκετα και μεχρις στιγμη τιποτα δεν εγινε
mariodm22

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Μάιος 2014, 22:55

Δε νομίζω να έχει πρόβλημα το ανεμιστηράκι ή η κάρτα γραφικών. Λες όμως να φταίει το τροφοδοτικό; Και γιατί δεν πάθαινε τίποτα τόσους μήνες και του ήρθε τώρα να το πάθει;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 12 Μάιος 2014, 09:42

Μπορει να το αγορασες καινουριο αλλα η αποδοση του να μην ηταν 100% οπως αυτο που επαθα εγω .Υπαρχουν παντα τετοιες περιπτωσεις , ελαχιστες βεβαια αλλα υπαρχουν . Το δικο μου τροφοδοτικο ειναι 80plus και μετα απο καιρο οταν ηρθε η στιγμη να παιξω battlefield 4 που ειναι βαρυ game παθαινα ακριβως τα ιδια πραγματα και σε καρτα και σε επεξεργαστη . Το εστειλα για ελεγχο και ειχε αποδοση 64% . Αλλαξα τροφοδοτικο και απο τοτε ειμαι μια χαρα . Δεν λεω οτι μπορει να εχεις το ιδιο προβλημα αλλα αν μπορεις δοκιμασε και αυτο , δηλαδη να δοκιμασεις ενα αλλο τροφοδοτικο χωρις βεβαια να το πληρωσεις .
mariodm22

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 12 Μάιος 2014, 12:10

Δεν έχω άλλο τροφοδοτικό. :/ Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να δω την απόδοσή του;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 12 Μάιος 2014, 13:03

Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου ποια ειναι ? Cpu και psu watt ?
mariodm22

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 12 Μάιος 2014, 13:09

Επισης θα μπορουσες να κανεις εναν ελεγχο και στις ram .
mariodm22

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 12 Μάιος 2014, 16:44

Intel Core i5-3470 CPU @ 3.20 GHz με max 3.60 GHz. Των 650 Watts είναι το τροφοδοτικό. Πώς να κάνω έλεγχο στις ram; :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 12 Μάιος 2014, 16:56

mariodm22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB