Αγορά μητρικής καρτας. (motherboard)

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό AClolipop » 10 Ιαν 2016, 18:22

καλησπερα,
με βοηθησες αρκετα και ευχαριστω :D :D
τωρα για το ιντερνετ θα ρωτισω για αυτα που μου ειπες... μακαρι να βρεθει κατι και να πινουμε πιο πολλα mbs παντως αν βρεις κατι πληροφορισε με αν δεν σου ειναι δυσκολο! :D
!ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ! :)

κατι ακομα, μπορεις να μου προτινεις ενα antivirus που πιστευης οτι ειναι το καλητερο γιατι δεν πολυ ξερω...επισης το uplay αν το εχεις ακουστα τι στο καλο ειναι? σου βαζει νεες ενημερωσεις παιχνιδιων?

κατι τελευτεο,, γνωριζεις τιποτα "κολπακια" τελος παντων με το cmd κατι που να ειναι χρησιμο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! :D :D :D
AClolipop

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Ιαν 2016, 20:28

Παρακαλώ :) :) :D
Το cmd δεν εξυπηρετεί στις μέρες μας , βασικά δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις όλα μπορείς να τα κάνεις και με το ποντίκι !!
Το uplay είναι μια εφαρμογή που από εκεί μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια (με πληρωμή) ψηφιακά χωρίς τον δίσκο και το κάνει εγκατάσταση στο PC !! Επίσης αν αγοράσεις ένα παιχνίδι κανονικά ( όχι ψηφιακά ) και είναι της Ubisoft είναι απαραίτητη η εφαρμογή αυτή για να παίξεις το παιχνίδι και ναι βρίσκει και τα update των παιχνιδιών ..
Επίσης όταν κάνεις την εγκατάσταση του παιχνιδιού με δίσκο κατοχυρώνεις έτσι και ότι το αγόρασες, με τον κωδικό που σου δίνει μαζί με τον δίσκο, και έτσι αν πάθει κάτι το δισκάκι( πχ σπάσει) μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι δωρεάν από το uplay αρκεί να θυμάσαι το email και τον κωδικό του λογαριασμού που έχεις φτιάξει στην υπηρεσία (από την στιγμή που το κατοχυρώνεις το παιχνίδι σε αυτόν τον λογαριασμό το έχεις για πάντα κατάλαβες ? )
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό AClolipop » 10 Ιαν 2016, 20:48

Κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. Δεν μου είπες για Antivirus..τι Antivirus να πάρω για το νέο pc που σε λίγες μέρες περιμένω να μου έρθει επιτέλους η μητρική που λέγαμε..
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που τώρα το θυμήθηκα..στο pc που φτιάχνω έχω αγοράσει για να βάλω για σκληρό δίσκο μόνο τον ssd Samsung Evo 850 500gb και δεν ξέρω πως στον συγκεκριμένο δίσκο ssd πως να τον βάλω στο pc δηλαδή τι θα πρέπει να κάνω..μπορείς να μου πεις..
AClolipop

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Ιαν 2016, 21:00

Antivirus !! Αν αγοράσεις θα σου πρότεινα το Kaspersky.. Αν θες free edition: το AVG ή το Avast
Ξέρεις να βάζεις κανονικό σκληρό ? Αν δεν ξέρεις μπορείς να βρεις κανέναν γνωστό σου που να μπορεί να σε βοηθήσει .
Γενικά τα υπόλοιπα κομμάτια μπορείς να τα βάλεις εσύ ?
Ίσως σε βοηθήσει αυτό το βίντεο πάντως για το στήσιμο
https://www.youtube.com/watch?v=oc0yMoNMwek είναι παρόμοια μητρική αυτή που έχουν ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό AClolipop » 10 Ιαν 2016, 21:29

Καλησπέρα φίλε,
Καλό το Antivirus θα το πάρω.. ;)
Θα δω και το βίντεο μήπως βοηθήσει..Ευχαριστώ για όλα μου έχεις λύση όλες τις απορίες και σε ευχαριστώ γιαυτό :D
Αν θυμηθώ κάτι θα σε ρωτήσω.. :D :D
AClolipop

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Ιαν 2016, 22:11

Παρακαλώ :D
Αν θυμηθείς τίποτα άλλο πες ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση