προβλημα με τα παιχνιδια στο υπολογιστη

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

προβλημα με τα παιχνιδια στο υπολογιστη

Δημοσίευσηαπό dimitris1987 » 11 Μαρ 2015, 07:12

καλημερα εκανα φορματ στο υπολογιστη και ξανα εγκατιστω τα παιχιδια αλλα δεν μου πεζουν μονο αν τα βαλω μεσα στο στεαμ ξερετε τι φταει ευχαριστω πολυ
Άβαταρ μέλους
dimitris1987

Δημοσιευσεις : 133

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 08 Απρ 2015, 09:33

1ον) Τα παιχνίδια που έβαλες είναι μέσω steam ή χωρίς;
2ον)Σου βγάζουν κάποιο μήνυμα;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό dimitris1987 » 13 Απρ 2015, 17:15

καλησπερα οχι δεν ειναι μεσα στο στεαμ μ βγαζει appcrash
Άβαταρ μέλους
dimitris1987

Δημοσιευσεις : 133

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 14 Απρ 2015, 18:34

Παιδια ερωτηση,αν κανω απεγκατασταση ενα παιχνιδι που εχω αγορασει κανονικα απο το steam λογω χωρου για να αγορασω ας πουμε καποιο αλλο παιχνιδι,στο μελλον,θα εχω την δυνατοτητα να ξανακατεβασω το παιχνιδι που εκανα απεγκατασταση ή οχι?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 14 Απρ 2015, 18:42

greenkiller.13 έγραψε:Παιδια ερωτηση,αν κανω απεγκατασταση ενα παιχνιδι που εχω αγορασει κανονικα απο το steam λογω χωρου για να αγορασω ας πουμε καποιο αλλο παιχνιδι,στο μελλον,θα εχω την δυνατοτητα να ξανακατεβασω το παιχνιδι που εκανα απεγκατασταση ή οχι?

Εννοείται. Τα games "δένονται" με το account σου στη Steam και υπάρχουν για "πάντα". Όσο έχεις το account σου μή φοβάσαι!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 14 Απρ 2015, 18:50

GooDShiveR έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:Παιδια ερωτηση,αν κανω απεγκατασταση ενα παιχνιδι που εχω αγορασει κανονικα απο το steam λογω χωρου για να αγορασω ας πουμε καποιο αλλο παιχνιδι,στο μελλον,θα εχω την δυνατοτητα να ξανακατεβασω το παιχνιδι που εκανα απεγκατασταση ή οχι?

Εννοείται. Τα games "δένονται" με το account σου στη Steam και υπάρχουν για "πάντα". Όσο έχεις το account σου μή φοβάσαι!
Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση φιλε :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB