Gotham

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Gotham

Δημοσίευσηαπό Dural » 28 Σεπ 2014, 16:26

Εικόνα

Πρόκειται για μία σειρά που περιμένει αρκετός κόσμος. Το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί (με μεγάλη επιτυχία απ' ότι διάβασα) και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μιας και το concept της ιστορίας μου αρέσει πάρα πολύ. Βέβαια υπήρχαν και ένα-δυο πραγματακια που δεν μου άρεσαν στο πρώτο επεισόδιο αλλά δεν θα τα αναφέρω ακόμη γιατί μάλλον δεν το έχει δει ακόμα πολύς κόσμος οπότε δεν θέλω να επηρεάσω κάποιον! Σε γενικές γραμμες μου άρεσε αρκετά το πρώτο επεισόδιο, αλλά πρεπει να δουμε αρκετά επεισόδια για να δούμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία και το cast.

Πρόκειται για αστυνομική σειρά που εξελίσσεται στο Gotham (!) όταν ο Wayne δεν ήταν ακόμη ο Μπατμαν, αλλά ένας πλούσιος πιτσιρικάς που έχασε τους γονείς του σε ληστεία. Ο κεντρικός ήρωας είναι ο αγαπημένος αστυνόμoς της σειράς Μπάτμαν, ο Γκόρντον, και όσο προχωράει η ιστορία συναντάμε μπόλικους ήρωες-εχθρούς πριν γίνουν οι γνωστοί villains του Μπάτμαν. Θα σταθώ στο συγκεκριμένο σημείο, γιατί έχουν καταφέρει να τους παρουσιάζουν μ' έναν πολύ ωραίο τρόπο που κάνει τον fan να λεει: "ωχ, αυτος είναι ο τάδε". Ειδικά οι μυημένοι των comics θεωρώ ότι θα το βρουν ιδιαίτερα διασκεδαστικό το εν λόγω σκηνοθετικό στοιχείο.

Ένα spoil θα κάνω μονάχα: η ερμηνεία του Πινγκουίνου είναι εξαιρετική! Κλέβει την παράσταση

Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 28 Σεπ 2014, 17:05

Μετά το the flash άλλη μιά σειρά φέτος από το σύμπαν της DC.

Την έχω υπ΄όψην και θα την δώ άμεσα !
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 29 Σεπ 2014, 02:23

Παιδιά η σειρά είναι πολύ καλή ξεκινήστε την!
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό korko » 29 Σεπ 2014, 20:43

εγώ που είδα τον πιλότο μου άρεσε αρκετά αν και από 1 επεισόδιο δεν βγάζεις συμπέρασμα.μόνο ένα με ξενέρωσε λίγο που ήταν η δολοφονία των wayne.την ήθελα πιο μετά καθώς θα ήθελα να δω τον bruce και την οικογένειά του μαζί να προσπαθούν να σώσουν το gotham όπως πάντα επιθυμούσαν.κατά τα άλλα το καστ είναι πολύ καλό νομίζω με τον gordon και τον πιγκουίνο να κλέβουν την παράσταση.προσωπικά μόνο ο alfred δε μου άρεσε άλλα όπως είπα είναι νωρίς για συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Dural » 29 Σεπ 2014, 20:50

korko έγραψε:εγώ που είδα τον πιλότο μου άρεσε αρκετά αν και από 1 επεισόδιο δεν βγάζεις συμπέρασμα.μόνο ένα με ξενέρωσε λίγο που ήταν η δολοφονία των wayne.την ήθελα πιο μετά καθώς θα ήθελα να δω τον bruce και την οικογένειά του μαζί να προσπαθούν να σώσουν το gotham όπως πάντα επιθυμούσαν.κατά τα άλλα το καστ είναι πολύ καλό νομίζω με τον gordon και τον πιγκουίνο να κλέβουν την παράσταση.προσωπικά μόνο ο alfred δε μου άρεσε άλλα όπως είπα είναι νωρίς για συμπεράσματα.

ακριβως. Οι σειρές θέλουν μπόλικο χρόνο για να πουμε αν ειναι καλες ή κακές. Εμενα προσωπικά με "ξενέρωσε"
(οχι βέβαια απο άποψη εμφάνισης :oops: ) η κοπελα του Γκορντον που ειχε μία παρουσία λες και βγήκε από το τόλμη και γοητεία. Ειδικα εκει που αράζουν στον καναπε οταν γυρναει απο την ερευνα και λεει οτι δεν εχει ορεξη να βγουν, πραγματικα ενιωθα λες και βλεπω κάτι νεόπλουτους, δεν ξερω. Περιμενα ισως μία πιο down to earth κοπελα διπλα στον τίμιο νεοσύλλεκτο της αστυνομιας :geek:
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό kokouman » 29 Σεπ 2014, 21:21

Παιδια βγηκε το πρωτο επισοδιο της σειρας ?
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό korko » 29 Σεπ 2014, 21:30

το πρώτο επεισόδιο έχει βγει και αύριο το δεύτερο θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα επίσης.

@Dural
ναι ευτυχώς που έθιξες και το θέμα που αναφέρεις στο spoiler το ξέχασα εντελώς πραγματικά δεν κολλάει στο όλο κομμάτι της σειράς.και ξέχασα να αναφέρω στα θετικά τα εξαιρετικά σκηνικά.η πόλη δείχνει πραγματικά ζωντανή και πανέμορφη όπως θα πρέπει να είναι το gotham και γεμάτο βροχή.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό kokouman » 29 Σεπ 2014, 21:40

Και τοσο κακο ειναι ? Ολοι το περιμενανε πως και πως
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Koudounos » 29 Σεπ 2014, 23:56

Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει απο που το βλεπει?σαιτ για κατεβασμα η οτιδηποτε.
Ευχαριστω! :D
GG EVERYONE!
Άβαταρ μέλους
Koudounos

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 30 Σεπ 2014, 00:31

Μια ερώτηση θέλω να κάνω.
Κανονικά δε λένε Barbara την κόρη τού Gordon; Γιατί έχουν ονομάσει έτσι τη γυναίκα του;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB