Αξίζει η «Χ/Ψ/Ω» σειρά? Ερωτήσεις και απαντήσεις.

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Αξίζει η «Χ/Ψ/Ω» σειρά? Ερωτήσεις και απαντήσεις.

Δημοσίευσηαπό Chased » 01 Ιουν 2014, 15:23

Έψαξα κατάλληλο θέμα να ρωτήσω για μια σειρά και δεν βρήκα, οπότε το άνοιξα εγώ.
Για να μην χάνουμε τον χρόνο μας βλέποντας 4-5 επεισόδια από την κάθε μία, ο καθένας, εδώ μπορούμε να ρωτάμε για σειρές και οι υπόλοιποι να τις κρίνουνε.

Πρώτος να ξεκινήσω εγώ, λοιπόν. Είδα 3-4 επεισόδια της «Revolution» και ακόμα δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσω, αν και κάθε φορά σκέφτομαι τη θεματολογία της και με ιντριγκάρει... Την έχει δει κανείς ως το τέλος? Αξίζει καθόλου ή πάει όπως και στα πρώτα επεισόδια?

Υ.Γ.: Αν κρίνω από το ότι έχει μόνο 2 σεζόν, μάλλον δεν λέει και τίποτα...
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Ιουν 2014, 22:38

Εγω εχω δει την πρωτη σεζον και καμια 10αρια απο την δευτερη αλλα την παρατησα μιας και εμαθα οτι δεν θα συνεχιστει.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 04 Ιουν 2014, 10:23

Δεν είμαι άτομο για να σου πει τι να κάνεις, αλλά και εγώ από το πρώτο επεισόδιο το παράτησα. Αρκετά κλισέ και δεν με εντυπωσίασε.
On Topic: Χθες είδα ένα επεισόδιο Person Of Interest, αφού τελείωσα το The Walking Dead και δεν έχω πλέον καμία να βλέπω :P
Να συνεχίσω αυτό ή Vikings; Ποια θεωρείτε καλύτερη;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Ιουν 2014, 12:03

δεν έχω δει το vikings που φίλοι μου που το βλέπουν λένε είναι πολύ καλό αλλά το person of interst είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.άμα σου άρεσε το πρώτο επεισόδιο θα σου αρέσει και η σειρά γενικά γιατί έτσι κυμαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της.προς το τέλος της σειράς κάθε χρόνο γίνεται της τρελής και αλλάζουν τα δεδομένα τρελά.εγώ σου λέω λιώσε το person of interest..
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Revolution (2011-2012)

Δημοσίευσηαπό Chased » 09 Ιουν 2014, 02:06

Τελικά, αποφάσισα να την πάω μέχρι τέλους, αλλά ένα-δύο επεισόδια κάθε φορά (αυτά παθαίνεις όταν δεν έχεις τα απαραίτητα production values!)... Θέλω να δω τους κακούς να την πληρώνουν, γιατί είναι όντως καθίκια μεγάλα!

Πρέπει να πω πως αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον, από το 4 επεισόδιο και μετά! Το βασικό του στοιχείο είναι ότι όλοι σχετίζονται μεταξύ τους, όλοι έχουν διασταυρώσει τις πορείες τους πριν πέσουν οι διακόπτες και ουσιαστικά σου δίνει το back-story λίγο λίγο, με flashbacks και βλέπεις πως εξελίχθηκαν όλοι στην πορεία του χρόνου και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Σαν ιδέα είναι καταπληκτική. Η εκτέλεση το χαλάει το θέμα... Όπως και να έχει, καταφέρνει να με κάνει να σηκώσω τα φρύδια μου από έκπληξη, σε κάθε επεισόδιο και κάποιες φορές να μένω με το στόμα ανοιχτό από το «σοκ».

Δεν μπορώ να την προτείνω εύκολα! Μόνο σε όσους αναζητούν απεγνωσμένα κάτι σε post-apocalyptic φάση! Αν και δεν είναι καθαρά post-apocalyptic...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 09 Ιουν 2014, 10:06

Εχω τελειωσει το Breaking Bad εδω και καιρο και επειδη το "better call saul" που θα γυρισουν αργει ακομη μεχρι τον Σεπτεμβρη,ποια σειρα/σειρες θα μου προτεινατε να αρχισω που ειναι ειναι στα ιδια "κυβικα" με το Breaking Bad?Αν και νομιζω πως η μεταβαση σε οποιαδηποτε σειρα απο την στιγμη που εχεις τελειωσει μια εξαιρετικη σειρα ποτε δεν ειναι ευκολη,θα ηθελα να ακουσω προτασεις :D
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 10 Ιουν 2014, 11:13

korko έγραψε:δεν έχω δει το vikings που φίλοι μου που το βλέπουν λένε είναι πολύ καλό αλλά το person of interst είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.άμα σου άρεσε το πρώτο επεισόδιο θα σου αρέσει και η σειρά γενικά γιατί έτσι κυμαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της.προς το τέλος της σειράς κάθε χρόνο γίνεται της τρελής και αλλάζουν τα δεδομένα τρελά.εγώ σου λέω λιώσε το person of interest..

Τελικά συνέχισα με Vikings. :roll: Όχι γιατί είναι απαραίτητα πιο καλό, απλώς όπως ξαναείπα το προτιμώ σαν θεματολογία. Πιστεύω, όμως, θα το τελειώσω αρκετά σύντομα, οπότε μετά σειρά έχει το Person of Interest, εκτός αν προτιμήσω Revolution (δεν) ή The Hundred.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Helix (2014)

Δημοσίευσηαπό Chased » 12 Ιαν 2015, 22:38

Μία νέα σειρά. Έχει να κάνει με virus outbreak σε εργαστήριο και μία ομάδα ερευνητών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (CDC) που έρχεται για να ερευνήσει, ανακαλύπτοντας πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

Έφτασα μέχρι το επεισόδιο 3 προς το παρόν, σε λίγο πάω και για το 4ο. Κρατάει εύκολα το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής η δράση εκτυλίσσεται μόνο μέσα στο εργαστήριο, με απειροελάχιστα εξωτερικά πλάνα (2-3 λεπτά στα όσα επεισόδια έχω δει). Παίζει στην Αμερική στο SyFy, τα εφφέ και τα production values είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά έχουν υπάρξει και καλύτερα.

Μέχρι στιγμής, με έχει τραβήξει. Την προτείνω!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 12 Ιαν 2015, 22:53

Chased έγραψε:Μία νέα σειρά. Έχει να κάνει με virus outbreak σε εργαστήριο και μία ομάδα ερευνητών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (CDC) που έρχεται για να ερευνήσει, ανακαλύπτοντας πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

Έφτασα μέχρι το επεισόδιο 3 προς το παρόν, σε λίγο πάω και για το 4ο. Κρατάει εύκολα το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής η δράση εκτυλίσσεται μόνο μέσα στο εργαστήριο, με απειροελάχιστα εξωτερικά πλάνα (2-3 λεπτά στα όσα επεισόδια έχω δει). Παίζει στην Αμερική στο SyFy, τα εφφέ και τα production values είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά έχουν υπάρξει και καλύτερα.

Μέχρι στιγμής, με έχει τραβήξει. Την προτείνω!

Ποι κατω γινετε απαραδεχτο.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό jack124 » 12 Ιαν 2015, 22:55

Παιδιά να σας ρωτήσω το hannibal αξίζει να το αρχίσω ?
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB