Breaking Bad

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό master » 23 Ιαν 2014, 22:57

ναι εγω ειδα και τον τριτο κυκλο και θεορω τον τεταρτο λιγο βαρετο
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 28 Ιαν 2014, 17:38

master έγραψε:ναι εγω ειδα και τον τριτο κυκλο και θεορω τον τεταρτο λιγο βαρετο
αληθεια?Εγω ειμαι στα τελευταια επεισοδεια του 3ου και η σειρα μου δειχνει οτι ο 4ος θα εχει ακομα πιο ενδιαφερων.Τεσπα θα τον δω στην ωρα του και τον 4ο!! :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 28 Ιαν 2014, 20:28

Διαφωνω! Οσο προχωραει η σειρα φαινεται και πιο πολυ η σκοτεινη λευρα του Walter οποτε εχετε να δειτε πολλα πραγματα στην 4η και 5η.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό john-data » 29 Ιαν 2014, 12:59

Εγω στην 1season την πάλεψα λίγο αλλά μετά ΕΛΙΩΣΑ....
Ειδικά στην πέμπτη...
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 29 Ιαν 2014, 21:33

Λέω να την ξεκινίσω αλλα έχω εξεταστική τώρα και πρέπει να περάσω κανα 3-4 μαθηματάκια
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό master » 29 Ιαν 2014, 22:22

alexthrylos αντε τι περειμενεις διαβαζε και καλη επιτυχια γιατι πρεπει να το δεις ειναι τρομερη σειρα θα μαθεις αλλα πραμματα εκει στη σειρα (χαχαχα) εγω ειμαι στο 5 κυκλο και τελος
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιαν 2014, 22:28

alexthrylos έγραψε:Λέω να την ξεκινίσω αλλα έχω εξεταστική τώρα και πρέπει να περάσω κανα 3-4 μαθηματάκια

Στην αρχη δεν ξεκινα δυναμικα η σειρα μεχρι να μπεις στο κλιμα αλλα μετα παει νερακι η σειρα και κορυφωνεται καθως προχωρα. Καλο ειναι μετα την εξεταστικη να ασχοληθεις γιατι προεχει το διαβασμα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 30 Ιαν 2014, 15:13

Εννοειται παιδια,και εγω στις διακοπες των Χριστουγεννων που την ξεκινησα την σειρα ειχα δει σε 10 μερες τις πρωτες 2 σεζον,τωρα ομως το παω πιο σιγα,εχει και πιο πολλη αγωνια ετσι :D
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 02 Φεβ 2014, 12:03

alexthrylos έγραψε:Λέω να την ξεκινίσω αλλα έχω εξεταστική τώρα και πρέπει να περάσω κανα 3-4 μαθηματάκια

Τι μου θυμισες τωρα...
Καπου το 2007 νομιζω, εναρη μηνα ειχα εξεταστικη και μου προτεινουν το Prison Break ειχαν βγει 36 επεισοδια, σε 3 μερες τα ειδα ολα, μετα διαβαζα και εβλεπα στο βιβλιο εικονες του Prison Break χαχαχαχα

Στο θεμα μας τωρα, ο Walt γινεται ολοενα και πιο "Heisenberg" αλλα στο τελευταιο επεισοδιο εξηγει γιατι τα εκανε ολα αυτα αν και ειναι λιγο προφανες...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό master » 02 Φεβ 2014, 12:31

ειδα και τη 5 σεζον τι να πω φοβερη σειρα μεχρι το τελος για αυτο και αξιζε τη χρυση σφαιρα
Άβαταρ μέλους
master

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB