A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Ιούλ 2014, 01:31

@ kokouman Τι μου θυμησες τωρα το breaking bad ... Τι σειρα και τελειωσε !!!!!!! Το φιναλε εξαιρετικο !!! Τετοια σειρα δεν θα ξαναδουμε για πολλα χρονια ... Παντως για game of thrones δεν μπορω να περιμενω μονο και μονο απο το τελευταιο επισοδειο που ηταν κυριολεκτικα σε φαση δειξε και αλλο την φανελα μου εξω !!!! χαχαχα ... Πολλα εγιναν και μεχρι του χρονου θα με πιασουν οι αποριες και οι σκεψεις ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Ιούλ 2014, 01:32

Και του χρονου βγαλτε καμια 20αρια επισοδεια να εχουμε . Τι μας βαζεις 10 μονο !!!!!
mariodm22

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Ιούλ 2014, 18:06

Βασικα ειναι μια σειρα με υψηλα production values και δυσκολα γυρισματα. Το να βγαλεις δεκα επεισοδια (γυρω στα 500' υλικου) μεσα σε ενα χρονο ειναι υπερβαση...

Δηλαδη οι φανς του Σερλοκ τι να πουμε? 3 επεισοδια ανα 2 χρονια, παντα με τρελο cliffhanger στο τελος...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Ιούλ 2014, 19:28

και μη ξεχνάμε και το πιο βασικό παιδιά.δεν έχουν απεριόριστο μπάτζετ.η σειρά είναι πολύ ακριβή με αμέτρητα εξωτερικά γυρίσματα σε όλο τον κόσμο,πολύ μεγάλο καστ,ζώα και γραφικά υψηλού επιπέδου για σειρά τηλεόρασης.και 10 επεισόδια που μας δίνουν τυχεροί είμαστε...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό kokouman » 04 Ιούλ 2014, 23:41

Ρε παιδια εγω πιστευω ειναι για να δημιουργησουν τρελο hype, κατι που το πετυχαινουν κιολας. Οπως και να χει την αγαπαμε την σειρα, γιατι ειναι σειραρα.Το sherlock λεει τιποτα ? Ολο το ακουω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι 3 επεισοδια ανα 2 χρονια.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 05 Ιούλ 2014, 10:02

korko αν διαβασεις τα βιβλια πρωτα ολα και μετα αρχισεις και βλεπεις την 5η σεζον θα ξενερωσεις γιατι εκτος του οτι θα ξερεις τι θα γινει θα σου αλλαζουν σκηνες η θα βαζουν δικα τους προσθετα ακομα θα υπαρχουν σκηνες οπου θα σποιλαρουν και εμας που εχουμε διαβασει τα βιβλια...
Βεβαια η μαγεια των βιβλιων δεν συγκρινεται με την σειρα,υπαρχουν πραγματα στο βιβλιο που μπορει να σε βαλουν σε σκεψεις για μερικους χαρακτηρες και το τι παρελθον εχουν...
Πχ υπαρχει μια θεωρια για τον Τζον οπου στη σειρα δεν φαινεται πουθενα...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό kokouman » 06 Ιούλ 2014, 01:45

τι θεωρια ειναι αυτη ακριβως ?
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Ιούλ 2014, 11:42

Εχω ακουσει πως τα βιβλια ειναι φοβερα αλλα δεν εχει τυχει να τα διαβασω ... Προσφατα διαβασα το metro 2033 που ηταν πολυ καλο και θα ξεκινησω το 2034 . Το σιγουρο ειναι πως θα κατσω να διαβασω τα βιβλια του game of thrones γιατι απο την σειρα δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και πιστευω πως 10 επισοδεια δεν φτανουν για μια σεζον ολοκληρη σεζον .
mariodm22

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 06 Ιούλ 2014, 14:22

kokouman έγραψε:Ρε παιδια εγω πιστευω ειναι για να δημιουργησουν τρελο hype, κατι που το πετυχαινουν κιολας. Οπως και να χει την αγαπαμε την σειρα, γιατι ειναι σειραρα.Το sherlock λεει τιποτα ? Ολο το ακουω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι 3 επεισοδια ανα 2 χρονια.

1) Επειδη οι πρωταγωνιστες εχουν πληρη απασχοληση στο hollywood, οποτε δεν εχουν τον απεριοριστο χρονο που απαιτει μια σειρα.

2) Επειδη καθε επεισοδια ειναι διαρκειας 90 λεπτων. Μια πληρης ταινια στην ουσια. Απλα που η παραγωγη ειναι και καλυτερη κι απο Hollywood! 3 ταινιες ανα 2 χρονια απο την ιδια ομαδα παραγωγης δε τις λες και λιγες...

Γενικοτερα, να εισαι σιγουρος οτι το BBC θα προτιμουσε 10 επεισοδια καθε χρονο το λιγοτερο, εκει να δεις κερδη!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 06 Ιούλ 2014, 17:03

Εβλεπα το Sherlock και μετα οταν εβγαινα εξω παρακολουθουσα ολους τους ανθρωπους οπως και ο sherlock :lol: Τρομερη σειρα.
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB