korko έγραψε:ρε παιδιά λέω να ξεκινήσω να διαβάζω τα βιβλία.απλά θα ήθελα να ρωτήσω.να τα αγοράσω στα αγγλικά ή στα ελληνικά.δεν το λέω από άποψη χρημάτων αλλά απόδοσης του έργου από τη μια γλώσσα στην άλλη.έχει διαβάσει κανείς τα βιβλία για να μου πει?
NA MHN ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. Μετα τι νοημα θα εχει να βλεπεις τη σειρα? Εγω σε ενα βιντεακι του γιουτιουμπ ειχα μπει προπερσι να δω μια σκηνη που μου αρεσε και εκανα το μεγα λαθος να διαβασω τα μηνυματα και ηταν ενας απο τους ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ που εχουν διαβασει τα βιβλια και μας τα πρηζουν και ριχνουν σποηλερς συνεχεια και εμαθα για το ματωμενο γαμο 1 ολοκληρη σεζον πριν συμβει. Ξενερωσα αφανταστα και εχασε πολυ η παρακολουθηση της σειρας για μενα. Αν ξενερωσα τοσο λοιπον φαντασουν να ειχα διαβασει τα βιβλια. Οποτε αν διαβασεις τα βιβλια , πρωτον θα ξερεις τι θα γινει και πιστεψε με , η απολαυση σου θα μειωθει παρα πολυ, και δευτερον υπαρχει κινδυνος να γινεις και εσυ ενας απο τους ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ. και ενα μηνυμα σε οσους εχουν διαβασει τα βιβλια και μας τα πρηζουν "ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΛΛΙΩΣ" ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ
ΥΓ. Μπορεις βεβαια να διαβασεις τα βιβλια μεχρι το σημειο που εχει φτασει η σειρα. Αυτο ναι ειναι καλη ιδεα , ισως το κανω και εγω το χειμωνα φετος