A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 02 Ιούλ 2014, 20:39

korko έγραψε:ρε παιδιά λέω να ξεκινήσω να διαβάζω τα βιβλία.απλά θα ήθελα να ρωτήσω.να τα αγοράσω στα αγγλικά ή στα ελληνικά.δεν το λέω από άποψη χρημάτων αλλά απόδοσης του έργου από τη μια γλώσσα στην άλλη.έχει διαβάσει κανείς τα βιβλία για να μου πει?

NA MHN ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. Μετα τι νοημα θα εχει να βλεπεις τη σειρα? Εγω σε ενα βιντεακι του γιουτιουμπ ειχα μπει προπερσι να δω μια σκηνη που μου αρεσε και εκανα το μεγα λαθος να διαβασω τα μηνυματα και ηταν ενας απο τους ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ που εχουν διαβασει τα βιβλια και μας τα πρηζουν και ριχνουν σποηλερς συνεχεια και εμαθα για το ματωμενο γαμο 1 ολοκληρη σεζον πριν συμβει. Ξενερωσα αφανταστα και εχασε πολυ η παρακολουθηση της σειρας για μενα. Αν ξενερωσα τοσο λοιπον φαντασουν να ειχα διαβασει τα βιβλια. Οποτε αν διαβασεις τα βιβλια , πρωτον θα ξερεις τι θα γινει και πιστεψε με , η απολαυση σου θα μειωθει παρα πολυ, και δευτερον υπαρχει κινδυνος να γινεις και εσυ ενας απο τους ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ. και ενα μηνυμα σε οσους εχουν διαβασει τα βιβλια και μας τα πρηζουν "ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΛΛΙΩΣ" ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ

ΥΓ. Μπορεις βεβαια να διαβασεις τα βιβλια μεχρι το σημειο που εχει φτασει η σειρα. Αυτο ναι ειναι καλη ιδεα , ισως το κανω και εγω το χειμωνα φετος
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Ιούλ 2014, 05:13

@korko Τα εχει διαβασει η κοπελα μου ολα, ξεκινησε πριν τη σειρα. Οσο περιεργο κι αν φαινεται την εχει σποιλαρει η σειρα σε 2-3 πραγματα, ενω εχει δειξει και πραγματα που δεν εχουν γραφτει ακομη!!! Γενικα υπαρχουν μικροδιαφορες μεταξυ των 2 σε γεγονοτα και χαρακτηρες που υπαρχουν στο ενα και δεν υπαρχουν στο αλλο, ενω εχουν αλλαξει και τα timelines, προκειμενου να εξυπηρετηθει η τηλεοπτικη αποδοση.

Συμβουλη μου: Μη τα μπλεξεις! Θα χαθει ολη η μαγεια και θα αρχισει η αναποφευκτη και ανουσια συγκριση του "ποια εκδοση ειναι η καλυτερη".

Εκτος κι αν διαβαζεις αργα και μενεις αρκετα πισω στα βιβλια, οποτε θα ερχονται σαν ενα συμπληρωμα στην ολη εμπειρια. Γενικα διαλεξε ενα μεσο και καψτο και μετα ασχολεισαι και με το αλλο, αυτη η συνταγη ειναι παντα πετυχημενη.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό korko » 03 Ιούλ 2014, 14:24

ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.μόλις παράγγειλα το πρώτο βιβλίο και αφού το διαβάσω θα δω τι θα κάνω με τα επόμενα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 03 Ιούλ 2014, 14:36

Επισοδειο 11 σεζον 4 ποτε θα βγει ? Μεχρι 13 δεν θα εχει η σεζον ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Ιούλ 2014, 15:22

mariodm22 έγραψε:Επισοδειο 11 σεζον 4 ποτε θα βγει ? Μεχρι 13 δεν θα εχει η σεζον ?

Παντα 10 επεισοδια εχει...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 03 Ιούλ 2014, 15:25

Νομιζα πως η τεραρτη θα βγει με 13 οεο .... Δηλαδη τωρα του χρονου ??? Τι καλα !!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 03 Ιούλ 2014, 16:58

Kαθε χρονο βγαινον δυστυχως.
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό pandelas » 03 Ιούλ 2014, 23:23

Ντάξει μωρέ, τι είναι μέχρι του χρόνου τον Απρίλιο? (λέμε τώρα)
pandelas

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό kokouman » 03 Ιούλ 2014, 23:56

Λοιπον παιδια ας το παραδεχτουμε. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΛΑ. Μου παιρνει καιρο να το ξεπερασω οπως και με το finale του Breaking Bad. Με το τελευταιο να ειναι ακομα ενας πονος στην καρδια :D
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 04 Ιούλ 2014, 01:28

kokouman έγραψε:Λοιπον παιδια ας το παραδεχτουμε. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΛΑ. Μου παιρνει καιρο να το ξεπερασω οπως και με το finale του Breaking Bad. Με το τελευταιο να ειναι ακομα ενας πονος στην καρδια :D

ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα... υπαρχουν ανθρωποι οπως η συζυγος μου που εχουν αδυναμη μνημη και εχουν προβλημα. Δε θυμοταν σχεδον τιποτα μιλαμε. Το προβλημα νομιζω ειναι ο παππους που γραφει τα βιβλια. Τα γραφει με πολυ αργο ρυθμο. Και οι παραγωγοι δε μπορουν αν τον περιμενουν να τα τελειωσει λεει... ηδη που εχουν κλεισει συμβολαιο για αλλες δυο σεζον ειναι λενε υπερβαση. Λογικα η σειρα δε θα καλυψει ολα τα βιβλια θα σταματησει πριν ο συγγραφεας ολοκληρωσει τη συγγραφη οποτε μαλλον ολοι στα βιβλια θα καταληξουμε στο τελος.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB