- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 03:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Person Of Interest
...
Καταπληκτικη σειρα αν και μου το ελεγαν ολοι ξεκινησα αργουτσικα να τη βλεπω..δε με προσελκυε ο τιτλος και το πρωτο επεισοδιο δε μ επειθε. οταν ομως συνεχισα κολλησα
-
Andriana Bird - Δημοσιευσεις : 50
Καλο το 3ο επεισοδιο βεβαια οχι σαν τα δυο προηγουμενα. Δεν ειχαμε καποια μεγαλη εξελιξη οσον αφορα τον Σαμαρειτη και απλα λυθηκαν καποια μικρα θεματα που ειχε η ομαδα κυριως στο οικονομικο κομματι.
Ελπιζω το επομενο να εχει καποια εξελιξη στην main πλοκη αν και ειναι ακομα νωρις διοτι εχουμε ακομα αλλα 20 επεισοδια μεχρι να τελειωσει η σεζον.
Την παρασταση εκλεψε ο Fusco με την αγγαρεια που του ειχαν αναθεσει. Ασχετα οτι στο τελος του βγηκε σε καλο διοτι γνωρισε το γκομενακι.

Ελπιζω το επομενο να εχει καποια εξελιξη στην main πλοκη αν και ειναι ακομα νωρις διοτι εχουμε ακομα αλλα 20 επεισοδια μεχρι να τελειωσει η σεζον.
Την παρασταση εκλεψε ο Fusco με την αγγαρεια που του ειχαν αναθεσει. Ασχετα οτι στο τελος του βγηκε σε καλο διοτι γνωρισε το γκομενακι.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Ουτε και το 4ο επεισοδιο προχωραει την μεγαλη υποθεση με τον Σαμαρειτη αλλα γενικα ηταν ικανοποιητικο διοτι....
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Εγώ πάντως, είδα 3-4 επεισόδια και ξενέρωσα τη ζωή μου! Δεν ασχολείται καθόλου με πιο βαθιά ζητήματα και αναλώνεται στο να δείχνει αυτοτελείς ιστορίες του πως αυτοί που χακάρουν το ctOS σώζουν τον κόσμο!
Ευχαριστώ, αλλά δεν έχω όρεξη για Watch Dogs σε τηλεοπτική σειρά!
Ευχαριστώ, αλλά δεν έχω όρεξη για Watch Dogs σε τηλεοπτική σειρά!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
chased δεν έχεις δίκιο πιστεύω ότι είναι μια απο τις καλύτερες σειρές κ με αρκετές ανατροπές,έξυπνες ατάκες κ καλές ερμηνείες απο πολλούς ηθοποιούς,κλασική πλοκή αλλά τελευταία όλοι φαίνεται να προσπαθουν να κάνουν κάτι διαφορετικό κ τα θαλασσώνουν.Γι'αυτό όταν γυρίζουν στα γνωστά κ αγαπημένα το εκτιμάς πιο πολύ.
-
Cookies - Δημοσιευσεις : 69
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης