The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Απρ 2013, 11:39

Ειδα το φιναλε τη 3ης σεζον και προσωπικα ουτε κρυο ουτε ζεστη. Μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια σε ενα προηγουμενο post ενος φιλου οτι...

παιζει να μην πεθανει ο Governor και να τον δουμε του χρονου οποτε δεν παραξενευτηκα με το φιναλε. Σοκαριστικη στιγμη η καταληξη της Antrea. ΕΛΕΟΣ....

Επιπλεον για τον γιο του Rick. Ωριμασε ποιο γρηγορα απο οτι επρεπε και μπορει να του κοστισει στην πορεια. Βεβαια επρεπε να φυγει απο την κατηγορια του παιδιου διοτι αν δεν μαθαινε να σκοτωνει θα τον κλαιγαμε τωρα. Μου αρεσει περισσοτερο σε σχεση με περυσι που ηταν φοβιτσιαρικο και εφταιγε σε πολλα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 03 Απρ 2013, 14:33

Deathracer2009 έγραψε:Ειδα το φιναλε τη 3ης σεζον και προσωπικα ουτε κρυο ουτε ζεστη. Μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια σε ενα προηγουμενο post ενος φιλου οτι...

παιζει να μην πεθανει ο Governor και να τον δουμε του χρονου οποτε δεν παραξενευτηκα με το φιναλε. Σοκαριστικη στιγμη η καταληξη της Antrea. ΕΛΕΟΣ....

Επιπλεον για τον γιο του Rick. Ωριμασε ποιο γρηγορα απο οτι επρεπε και μπορει να του κοστισει στην πορεια. Βεβαια επρεπε να φυγει απο την κατηγορια του παιδιου διοτι αν δεν μαθαινε να σκοτωνει θα τον κλαιγαμε τωρα. Μου αρεσει περισσοτερο σε σχεση με περυσι που ηταν φοβιτσιαρικο και εφταιγε σε πολλα.

Όντως ο μικρός σε σχέση με τα προηγούμενα που έκανε μαλακίες μόνο είναι πολύ καλύτερο τώρα αλλά πιστεύω ότι θα εξελιχτεί άσχημα και παίζει να φάει το κεφάλι του και να πάρει και άλλους μαζί του
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Απρ 2013, 17:03

Για εμένα χάλια το φινάλε, όπως χάλια ήταν και όλη η τρίτη σεζόν...

Εντελώς άκυρος χαμός την Άντρεα (κάτι καλύτερο τις άξιζε), και το παραμύθι με τον κυβερνήτη θα μας τα ζαλίζει και για την επόμενη σεζόν...

Μου την έχει σπάσει απίστευτα οτι πλέον έχουμε χάσει το main story της επιβίωσης και των εξηγήσεων, και ασχολούμαστε ολόκληρη σεζόν (και βάλε), με το quest του κυβερνήτη.. Κούρασε και έκανε κοιλιά... :x
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 03 Απρ 2013, 17:10

nfs_maniac έγραψε:Για εμένα χάλια το φινάλε, όπως χάλια ήταν και όλη η τρίτη σεζόν...

Εντελώς άκυρος χαμός την Άντρεα (κάτι καλύτερο τις άξιζε), και το παραμύθι με τον κυβερνήτη θα μας τα ζαλίζει και για την επόμενη σεζόν...

Μου την έχει σπάσει απίστευτα οτι πλέον έχουμε χάσει το main story της επιβίωσης και των εξηγήσεων, και ασχολούμαστε ολόκληρη σεζόν (και βάλε), με το quest του κυβερνήτη.. Κούρασε και έκανε κοιλιά... :x

+1 Κανονικά έπρεπε να δείξει 2-3 επεισόδια το πολύ με το όλο story τις 3ης season , πιστεύω θα χε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον !!

Άδικο δεν τον λες το χαμό της βασικά , τα θελε και τα πάθε !! Τον βρήκε εκεί στην αρχή της 3ης season τον gov της γυάλισε στο μάτι και άραξε λέει εδώ καλά θα περάσουμε και όταν κατάλαβε με χίλια ζόρια τι παίζει πάλι δεν μπορούσε να πάρει την απόφαση να φύγει ή να τον σκοτώσει !! Ε καλά να πάθει τότε
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Απρ 2013, 19:37

Βρε ναι δεν διαφωνώ με το spoiler, αλλα περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 03 Απρ 2013, 19:50

Η φετινή σεζόν κυλούσε βασανιστικά αργά.... και απ'το τελευταίο επεισόδιο περίμενα τουλάχιστον
μια πιο αξιοπρεπή και μεγάλη σε διάρκεια μάχη. Ανάθεμα αν κράτησε 5 λεπτά
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 03 Απρ 2013, 20:17

Άρχισε να με κουράζει αυτή η φάση με τον Governor. Τόσα επεισόδια σπατάλισαν για να χτίσουν την τελική μάχη ανάμεσα τους και στο τέλος...τίποτα. Αν και η σεζόν έχει τις στιγμές της 2-3 απο τα τελευταία επεισόδεια ήταν σπαστικά. Ελπίζω η 4η σεζόν να δώσει φόρα στην σειρά αλλιώς προβλέπω να παίρνει τον κάτω δρόμο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό GeorgeAl » 03 Απρ 2013, 21:50

Παιδες ειχα γραψει οτι θα παει και για τα 2-3 πρωτα επειδοδεια της επομενης season η ιστορια με τον Governor οπως ειναι στο comic
αλλα η Andrea δε πεθαινει και συνεχιζει να ειναι πρωταγωνιστρια ενω στη σειρα πεθαναι. Βεβαια δε νομιζω να χαλασε κανεναν, ηταν απο τους πιο ενοχλητικους αν οχι η μονη ενοχλητικη χαρακτηρας.
GeorgeAl

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Απρ 2013, 23:31

GeorgeAl, βάζε αδελφέ κανα spoiler, γιατί είναι και πολλοί που δεν έχουν δει το επεισόδιο :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 22 Μάιος 2013, 03:04

Απαραδεκτα ολα τα ανουσια επεισοδια με τον κυβερνητη..Οπως ειπατε θα επρεπε σε 3-4 επεισοδια να ειχε καθαρισει αυτο το θεμα..Ξεκινησε πολυ δυνατα σαν σειρα αλλα πλεον κουραζει..Το κυριως θεμα,επιβιωση και γιατι εφτασαν ως εκει εχει ξεχαστει εντελως και ειναι κριμα..
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB