Breaking Bad

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 03 Μαρ 2016, 18:10

Ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια απο τη νεα σεζον του Better Call Saul,μπορει να μην εχει τη δραση του Breaking Bad αλλα συνεχιζει να κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα!
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 03 Μαρ 2016, 19:39

Για εμένα ότι καλύτερο έχω δει ever μαζί με the wire είναι πραγματικά οι καλύτερες σειρές!!το Better call Saul η πρώτη season ήταν αρκετά καλή την 2η δεν την έχω ξεκινήσει ακόμα!
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 04 Μαρ 2016, 17:25

Georgebor έγραψε:Για εμένα ότι καλύτερο έχω δει ever μαζί με the wire είναι πραγματικά οι καλύτερες σειρές!!το Better call Saul η πρώτη season ήταν αρκετά καλή την 2η δεν την έχω ξεκινήσει ακόμα!
Να τη ξεκινησεις φιλε,το ιδιο λεω να κανω και εγω καποια στιγμη με το The Wire
Παντως δεν εχω δει κανεναν απο τους παλιους χαρακτηρες(Jesse,Walter κτλ) να επιστρεφει ακομα.Θεωρω πως πρεπει καποια στιγμη να επιστρεψει ο Jesse,εστω και για 1-2 επεισοδια μονο.Η σειρα παει τοσο καλα,που δε νομιζω υστερα να μην ανανεωθει και για 3η σεζον,οποτε ισως δουμε εκει περα καποιον απο το παλιο cast
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 04 Μαρ 2016, 20:54

greenkiller.13 έγραψε:
Georgebor έγραψε:Για εμένα ότι καλύτερο έχω δει ever μαζί με the wire είναι πραγματικά οι καλύτερες σειρές!!το Better call Saul η πρώτη season ήταν αρκετά καλή την 2η δεν την έχω ξεκινήσει ακόμα!
Να τη ξεκινησεις φιλε,το ιδιο λεω να κανω και εγω καποια στιγμη με το The Wire
Παντως δεν εχω δει κανεναν απο τους παλιους χαρακτηρες(Jesse,Walter κτλ) να επιστρεφει ακομα.Θεωρω πως πρεπει καποια στιγμη να επιστρεψει ο Jesse,εστω και για 1-2 επεισοδια μονο.Η σειρα παει τοσο καλα,που δε νομιζω υστερα να μην ανανεωθει και για 3η σεζον,οποτε ισως δουμε εκει περα καποιον απο το παλιο cast

Νομίζω ότι θα έχει και συνέχεια αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να παίξουν και οι υπόλοιποι από το BB!Περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν για να το ξεκινήσω.
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό CorporateB » 17 Μάιος 2016, 01:11

Better call Saul, πολύ καλή!

πίσω στο θέμα, Breaking Bad!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΒΕΡ.
Εντάξει είναι προσωπικό γούστο, αλλά πιστεύω δύσκολα δεν θα αρέσει σε κάποιον.
Ήταν η πρώτη σειρά που είδα τους 3 τελευταίους κύκλους prime time. Καθόμουν ξύπνιος για να βλέπω τα επεισόδια και μετά τα κάναμε ανάλυση με φίλους.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CorporateB

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό harriswho » 17 Μάιος 2016, 11:30

Ξεκίνησα να τη βλέπω με μεγάλη επιφύλαξη αλλά μπορώ να πω ότι έγινα hooked από τη δεύτερη σεζόν και μετά. Περιτό να πω ότι μετά από αυτό ακολούθησε και το Better Call Saul για το οποίο τώρα περιμένω την επόμενη σεζόν.
harriswho

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό inglorious » 04 Ιούλ 2016, 12:12

τρομερη σειρα, τρομερεσ ερμηνειες . Το breaking bad και το game of thrones ανεβασαν τις απαιτησεις των τηλεθεατων
inglorious

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Ιούλ 2016, 13:32

Εξαιρετική σειρά αλλά μου έκανε εντύπωση που θεωρείται ίσως η κορυφαία ever.Προσωπικά δε μπορώ να την βάλω πάνω από game of thrones και prison break αλλά δεν παύει να είναι εκπληκτική.Το οξύμωρο είναι πως ο πρώτος κύκλος και τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ήταν απίστευτα βαρετά αλλά στη συνέχεια η σειρά απογειώθηκε.Για κάποιον που δε γνώριζε την ποιότητά της και όλο τον ντόρο γύρω από αυτή θα μπορούσε άνετα να την παρατήσει στην αρχή.

Το τέλος το θεωρώ ιδανικό,το τέλειο κλείσιμο για όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς.Και όσον αφορά τους δυο κεντρικούς χαρακτήρες...απλά τρομεροί.
Από που ξεκίνησαν και που κατέληξαν...σκιά του εαυτού τους.Ο Τζέσι έγινε η σκύλα της συμμορίας όπου έκανε μόνο δυο πράγματα,έφτιαχνε μεθ κι έτρωγε ξύλο και ο Γουόλτερ έχασε την οικογένεια του και από βασιλιάς της μεθ κυνηγημένος και οριστικά ετοιμοθάνατος.Πολύ δυνατή η τελευταία συνάντησή τους όπου ο Τζέσι δεν θέλει να τον σκοτώσει βλέποντας την θανάσιμη πληγή του αλλά και μη θέλοντας να τον λυτρώσει με τον θάνατο μιας και ο Γουόλτερ τον επιζητούσε από τα χέρια του για όλα αυτά που υπέφερε εξαιτίας του και να φεύγει έχοντας χάσει κυριολεκτικά τα πάντα:τις δυο γυναίκες που αγάπησε,χρήματα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Όσο για τον Γουόλτερ η σταδιακή του μεταμόρφωση από ανθρωπάκι σε αδίστακτο βασιλιά των ναρκωτικών που θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει είναι σεμιναριακού επιπέδου και τρομερά αληθοφανής.Αν αυτός είναι ο κύριος λόγος που θεωρείται ως η κορυφαία σειρά το κατανοώ απόλυτα.Εκπληκτική ερμηνεία πραγματικά που πιστεύω αναδεικνύεται εδώ ιδανικά:https://www.youtube.com/watch?v=wMEq1mGpP5A
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό bullalex » 22 Οκτ 2016, 15:35

mysterious έγραψε:Εξαιρετική σειρά αλλά μου έκανε εντύπωση που θεωρείται ίσως η κορυφαία ever.Προσωπικά δε μπορώ να την βάλω πάνω από game of thrones και prison break αλλά δεν παύει να είναι εκπληκτική.Το οξύμωρο είναι πως ο πρώτος κύκλος και τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ήταν απίστευτα βαρετά αλλά στη συνέχεια η σειρά απογειώθηκε.Για κάποιον που δε γνώριζε την ποιότητά της και όλο τον ντόρο γύρω από αυτή θα μπορούσε άνετα να την παρατήσει στην αρχή.

Αυτός είναι ο λόγος που τη σταμάτησα και εγώ!
Θα δοκιμάσω να την ξανααρχίσω!
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 23 Οκτ 2016, 02:55

Είναι ιδιαιτερη σειρα σιγουρα. Εμενα μαρεσε πιο πολυ αλλα προτιμώ σειρες τυπου Lost..
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB