Gotham

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 30 Σεπ 2014, 00:32

Κάποιοι λένε ότι
ο κωμικός που κάνει το stand-up comedy στην Fish Mooney, μπορεί να είναι ο Joker! ;)
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Σεπ 2014, 00:57

TheLuckyShamrock έγραψε:Μια ερώτηση θέλω να κάνω.
Κανονικά δε λένε Barbara την κόρη τού Gordon; Γιατί έχουν ονομάσει έτσι τη γυναίκα του;

η πρώτη γυναίκα του gordon λέγεται barbara επίσης.απλά ανάλογα τα comic που θα βρεις μπορεί να έχουν χωρίσει να είναι σε απόσταση ή όπως στο new 52 που νομίζω δεν παντρεύτηκαν ποτέ αν και έχουν την barbara junior...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 30 Σεπ 2014, 02:08

korko έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Μια ερώτηση θέλω να κάνω.
Κανονικά δε λένε Barbara την κόρη τού Gordon; Γιατί έχουν ονομάσει έτσι τη γυναίκα του;

η πρώτη γυναίκα του gordon λέγεται barbara επίσης.απλά ανάλογα τα comic που θα βρεις μπορεί να έχουν χωρίσει να είναι σε απόσταση ή όπως στο new 52 που νομίζω δεν παντρεύτηκαν ποτέ αν και έχουν την barbara junior...

Ευχαριστώ. Δηλαδή άλλ'άντ'άλλα, της Παρασκευής το γάλα. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Σεπ 2014, 06:07

εξαρτάται το συγγραφέα,το κόμικ,το παράλληλο σύμπαν που μπορεί να παίρνει μέρος.γενικά ναι...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Σεπ 2014, 19:31

μέτριο μου φάνηκε το δεύτερο επεισόδιο αλλά με πολύ δυνατό τέλος.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό kokouman » 30 Σεπ 2014, 22:02

Παιδια μπορω να το βρω σε stream ή μονο download ?
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό biglalas » 01 Οκτ 2014, 00:35

δλδ ειναι το στορυ πριν γινει μπατμαν??
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 01 Οκτ 2014, 01:25

Από πότε θεωρείται η τριφωσφορική αδενοσίνη ως δηλητήριο; Παράγεται και από τον ίδιο τον οργανισμό μας! WTF Gotham;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Dural » 01 Οκτ 2014, 01:46

@korko
χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που του ξίνισε το σκηνικο με
την κοπελα και τον γκορντον. Εκεινη την στιγμη πραγματικα ηταν too much αμερικανικη λαμψη. Ελπιζω να στρώσει λιγο στην συνεχεια το συγκεκριμενο ζευγαρι
.

Πραγματι τα σκηνικά ειναι τρομερα, νιωθω οντως λες και ειμαι στην Γκοθαμ

@kokuman
το ξενερωσε που ειπα σχετιζεται αμεσα με αυτο που γραφω μεσα στο spoiler! το πρωτο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο μπορω να πω. Τωρα το που μπορεις να το δεις.... official official δεν νομιζω να μπορεις να το τσεκαρεις ακομη, καλυτερα μεσω pm να σου πω τι και πώς

@TheLuckyShamrock
θα μπορουσε οντως φιλε μου να ειναι ο κωμικος. Δεν το χα σκεφτει!

@biglalas
ακριβως! παρακολουθούμε ουσιαστικα την πτώση της πόλης στο σκοτάδι και στην εγκληματικότητα και στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης απο την οποια μονο ο μπατμαν θα μπορουσε να την "σωσει" αργοτερα. Φαντασου οτι ο Μπρους Γουεην ειναι ακομα παιδι στο πρώτο επεισόδιο

αυριο θα δω το δευτερο επεισοδιο, για να δουμε!
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 01 Οκτ 2014, 01:53

Είδα εγώ το δεύτερο επεισόδιο. Όταν το δεις, διάβασε το spoiler που έγραψα από πάνω. Σαν τεχνολόγος τροφίμων, δε δέχομαι τέτοια "βιοχημικά" λάθη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB