How I Met Your Mother

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 29 Δεκ 2012, 16:56

Εγώ την τελευταία σεζόν δεν την ξεκίνησα καν. Σκέφτομαι καν αν θα δώσω στη σειρά ευκαιρία. Με έχει κουράσει απίστευτα. Δύο χαρακτήρες δεν σώζουν την κατάσταση και γενικά είναι η δεύτερη-τρίτη σειρά που παρατάω. Αν δεν βρω κάτι άλλο θα τη δω, απλά νομίζω ότι έχει κουράσει πλέον
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Δεκ 2012, 20:22

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η σαιζόν άρχισε συμπαθητικά αλλά έκανε κοιλιά στη συνέχεια. Είχε κάποια ωραία επεισόδια αλλά μέχρι εκεί. Το τελευταίο επεισόδιο πριν τα Χριστούγεννα όμως ήταν πολύ ωραίο και ελπίζω να επανακάμψει από την επόμενη χρονιά. Ελπίζω επίσης να μην το τραβήξουν άλλο και να βρεθεί η mother το πολύ στην επόμενη σαιζόν.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 31 Δεκ 2012, 00:01

Μωρέ δεν έχει νόημα πλέον. Είναι σαν τα ανέκδοτα που δεν τελειώνουν ποτέ μέχρι να σου σπάσουν τα νεύρα. Δεν ξέρω, κάνω μεγάλο αγώνα για να μπω στη λογική να το βάλω να το δω...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Spahar » 31 Δεκ 2012, 03:29

Η σειρά έχει κάνει κοιλιά εδώ και αρκετές σεζόν, πλέον την βλέπω από συνήθεια και επειδή είναι 20λεπτα τα επεισόδια. Επίσης αυτό το love story με την Ρόμπιν έχει καταντήσει απίστευτα κουραστικό, ούτε στο Μπέβερλι Χιλς έτσι.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό korko » 31 Δεκ 2012, 12:53

μόλις τελείωσα και τα επεισόδια του 8ου κύκλου...το μόνο που αξίζει είναι ο θεός barney κατά τα άλλα θα μπορούσαν να την έχουν κλείσει τη σειρά εδώ και τουλάχιστον 2-3 σεζόν
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 31 Δεκ 2012, 16:14

Ναι ο Barney αξίζει αλλά όντως θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα η σειρά. Το τραβάνε γιατί το βλέπει ο κόσμος και είναι τα λεφτά στη μέση. Τα λεφτά καταστρέφουν τις σειρές πολλές φορές. Βλέπε Lost. Καλά ναι η Robin λες και έχει μέλι αλλά εδώ εγώ την έχω ερωτευτεί οπότε τους δικαιολογώ. Πανέμορφη. Αυτό που μου αρέσει είναι που φωνάζει συνέχεια στην Patrice. Γενικώς μέχρι τον 5ο-6ο κύλο ήταν πολύ καλή. Μου δίνει την εντύπωση πως τη συνέχισαν μετά λόγω πίεσης. Και λογικά το βλέπω να τραβάει μέχρι και 10 κύκλους. Δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό intruder » 31 Δεκ 2012, 17:52

Sephiroth έγραψε:Μωρέ δεν έχει νόημα πλέον. Είναι σαν τα ανέκδοτα που δεν τελειώνουν ποτέ μέχρι να σου σπάσουν τα νεύρα. Δεν ξέρω, κάνω μεγάλο αγώνα για να μπω στη λογική να το βάλω να το δω...

Μα την σειρα για ποιο λογο την παρακολουθεις? Για να δεις ποια ειναι η γυναικα του? Ειναι σαν να μου λες οτι ολοκληρες ταινιες τις βλεπουμε μονο και μονο για να δουμε το τελος.
Εγω προσωπικα το παρακολουθω εδω και τοσο καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα να παει και αλλες 2-3 σεζον. Μου αρεσει αυτη η παρεα και ριχνω και γελιο.
Ενταξει λογικα ειναι να μην ειναι ολα τα επεισοδια τελεια αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο. Γενικα μου αρεσει και περναω τον χρονο μου ευχαριστα. Δεν ειναι οτι τους πληρωνω κιολας οποτε με ενοχλει να το συνεχιζουν. ( Που και παλι απλως θα μπορουσα να σταματησω να βλεπω. )
Άβαταρ μέλους
intruder

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Spahar » 31 Δεκ 2012, 19:01

intruder έγραψε:
Sephiroth έγραψε:Μωρέ δεν έχει νόημα πλέον. Είναι σαν τα ανέκδοτα που δεν τελειώνουν ποτέ μέχρι να σου σπάσουν τα νεύρα. Δεν ξέρω, κάνω μεγάλο αγώνα για να μπω στη λογική να το βάλω να το δω...

Μα την σειρα για ποιο λογο την παρακολουθεις? Για να δεις ποια ειναι η γυναικα του? Ειναι σαν να μου λες οτι ολοκληρες ταινιες τις βλεπουμε μονο και μονο για να δουμε το τελος.
Εγω προσωπικα το παρακολουθω εδω και τοσο καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα να παει και αλλες 2-3 σεζον. Μου αρεσει αυτη η παρεα και ριχνω και γελιο.
Ενταξει λογικα ειναι να μην ειναι ολα τα επεισοδια τελεια αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο. Γενικα μου αρεσει και περναω τον χρονο μου ευχαριστα. Δεν ειναι οτι τους πληρωνω κιολας οποτε με ενοχλει να το συνεχιζουν. ( Που και παλι απλως θα μπορουσα να σταματησω να βλεπω. )

Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά όμως μεταξύ του "περνάω την ώρα μου" και "ρίχνω γέλιο". Στις πρώτες σεζόν στην πλειοψηφία των επεισοδίων ίσχυε το δεύτερο, από την 5η-6η σεζόν και μετά ισχύει κυρίως το πρώτο με αναλαμπές ελαχίστων καλών επεισοδίων (χαρακτηριστικά θυμάμαι πχ το επεισόδιο που ο Barney έκανε το καρδιογράφημα).

Ακόμα και ο χαρακτήρας του Barney, που αντικειμενικά είναι το 90% της σειράς ειδικά στον τομέα γέλιο, πλέον έχει κουράσει, δεν έχει κάτι καινούργιο να δείξει, πάλιωσαν και χιλιοειπώθηκαν τα "challenge accepted", "legen - wait for it - dary" κτλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο επεισόδιο (αν δεν κάνω λάθος) με την γρουσουζιά, που δεν μπορούσε να μιλήσει επειδή είπαν μαζί την ίδια λέξη, για να τελειώσει το αστείο ακριβώς όπως και το αντίστοιχο αστείο του Chandler στο Friends, που είχε βάλει στοίχημα να μην σχολιάσει/κριτικάρει τίποτα για μία εβδομάδα. Μιλάμε πλέον για μηδέν έμπνευση.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Ιαν 2013, 11:50

η 8η σεζόν έχει αρχίσει δυνατά νομίζω...οι προηγούμενες νομίζω κούρασαν γιατί ξέραμε από την πρώτη σεζόν ότι η robin δεν θα παντρευτεί τον ted και ακόμα και τώρα αυτήν σκέφτεται... τραβήξανε πολύ αυτό το θέμα μάλλον επειδή είδαν ότι το άρεσαν στο κοινό...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό marine » 04 Ιαν 2013, 15:44

Παιδια μην την χώνετε τοσο αγρια την σειρα ειναι ωραια και εχει πολυ γελιο .Εγω την λατρευω ειμαι στην 4 seas και δεν την εχω χορτασει ακομα
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB