Supernatural

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 22 Μάιος 2013, 03:00

Λοιπον η πρωτη σειρα που κυριολεκτικα εχω καει να βλεπω κ ειμαι αρρωστος..Αν κ πολλες σεζον κ πανε να ξεκινησουν κ αλλη η σειρα παει παρα πολυ καλα (εχει κ τα χαζα επεισοδια εννοειται) αλλα γενικοτερα εχει μια ωραια μεγαλη πλοκη..Ανυπομονω για την νεα σεζον,κ νομιζω θα ειναι κ η τελευταια..
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 22 Μάιος 2013, 11:31

Άκουσα οτι θα υπάρξουν άλλες δύο σίγουρα,πραγματικα αναρωτιέμαι όταν επιτέλους εμφανιστεί ο θεός τι αλλο θα υπάρχει που θα πειμένουμε να δούμε
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 23 Μάιος 2013, 01:38

Βασικα ο Θεος δεν θα εμφανιστει ποτε πιστευω..Κοιτα λενε οτι εχουν τα σεναρια για 10 σεζον..Εγω αν συνεχισει τοσο καλα η σειρα ας βγαλουν αλλες 100..Απλα να μην κανει κοιλια κ να μην χαλασει μονο..Αν κ οταν φτασει στο τελος πιστευω θα κλαψω..Τοσα χρονια βλεπω σαν τρελος,αδερφια μου εγιναν πλεον ο Σαμ κ ο Ντιν. :P
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 23 Μάιος 2013, 01:44

Και για άλλη σεζόν υπέγραψαν; Ξεκινάω τώρα την 8η.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 23 Μάιος 2013, 01:46

Σιγουρα ξεκιναει 9η..Αλλα οταν πρωτοβγηκε η 8η ειχα διαβασει οτι ειχαν τα σεναρια μεχρι για 10 τουλαχιστον..Απλα περιμεναν να δουν ανταποκριση απο τον κοσμο..Κανονικα η σειρα ηταν να τελειωσει βαρια 8η σεζον αλλα ολοι γουσταραν κ αλλο κ ετσι συνεχισαν..
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 23 Μάιος 2013, 08:38

geoplak88 έγραψε:Βασικα ο Θεος δεν θα εμφανιστει ποτε πιστευω..Κοιτα λενε οτι εχουν τα σεναρια για 10 σεζον..Εγω αν συνεχισει τοσο καλα η σειρα ας βγαλουν αλλες 100..Απλα να μην κανει κοιλια κ να μην χαλασει μονο..Αν κ οταν φτασει στο τελος πιστευω θα κλαψω..Τοσα χρονια βλεπω σαν τρελος,αδερφια μου εγιναν πλεον ο Σαμ κ ο Ντιν. :P

πιστευω οτι η εμφανιση του θεου,θα τους έδινε ένα καλο τέλος

Ασε που θελω να ακουσω το πως θα του μιλάει ο Ντιν :D :D :D
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Μάιος 2013, 20:23

παιδιά έχουν πει ότι θα κάνουν 10 και θα το τελειώσουν.για εμένα έπρεπε να το έχουν κόψει από την 4-5 σεζόν.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 23 Μάιος 2013, 21:01

karlat89 έγραψε:
geoplak88 έγραψε:Βασικα ο Θεος δεν θα εμφανιστει ποτε πιστευω..Κοιτα λενε οτι εχουν τα σεναρια για 10 σεζον..Εγω αν συνεχισει τοσο καλα η σειρα ας βγαλουν αλλες 100..Απλα να μην κανει κοιλια κ να μην χαλασει μονο..Αν κ οταν φτασει στο τελος πιστευω θα κλαψω..Τοσα χρονια βλεπω σαν τρελος,αδερφια μου εγιναν πλεον ο Σαμ κ ο Ντιν. :P

πιστευω οτι η εμφανιση του θεου,θα τους έδινε ένα καλο τέλος

Ασε που θελω να ακουσω το πως θα του μιλάει ο Ντιν :D :D :D

Aχαχαχαχαχα..Καλα ενταξει ο Ντιν δεν υπαρχει με τις ατακες του κ τις γκριματσες του.. :lol:
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 23 Μάιος 2013, 21:43

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για 6 σεζόν. Λόγω όμως της μεγάλης επιτυχίας της σειράς, είπαν να βγάλουν μερικά χρήματα παραπάνω ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 23 Μάιος 2013, 21:56

Και το ψηλο ρήμαξαν, εντάξει η πέμπτη ηταν κορυφαία
Άβαταρ μέλους
karlat89

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης