- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 14:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Avengers (2012)
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
The Avengers (2012)
Πριν το δω φοβόμουν ότι θα είναι ένα μπάχαλο που θα βλέπεται μόνο για τις εκρήξεις. Αντιθέτως, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, πρόκειται για έπος! Δε θα επεκταθώ άλλο προς το παρόν για να σας αφήσω να εκτιμήσετε την ταινία οι ίδιοι. Απλά δείτε την και θα με θυμηθείτε 

A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
Την επόμενη βδομάδα θα πάω να τη δω, ανυπομονώ! Οι κριτικές είναι πολύ καλές και μετά από αυτό που γράφει ο Ηλίας, δεν μπορώ να περιμένω! : ))))

-
The White Prince - Δημοσιευσεις : 161
Στο μεταξύ και μόνο που ο σκηνοθέτης κατάφερε και ισορρόπησε μεταξύ των ηρώων χωρίς να κάνει κάποια μεγάλη γκέλα και μάλιστα είχαμε την σύγκριση και από προηγούμενες ταινίες για τους ήρωες (τους κλασσικούς), αξίζει βραβείο!
Με το που βγει σε blyu-ray, θα ρίξω την πολυκατοικία!

Με το που βγει σε blyu-ray, θα ρίξω την πολυκατοικία!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Σε Blu ray θα είναι χάρμα οφθαλμών.... Δευτέρα-Τετάρτη θα τη δούμε σε Ster-Odeon 4 άτομα, πληρώνοντας μόνο 14 ευρώ (3,5 ο καθένας) οπότε με τα 1000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Η ταινία είναι ΕΠΟΣ!!! Η καλύτερη στο είδος της!!! Δράση, χαρακτήρες, εξέλιξη, ιστορία και κυρίως τρελό γέλιο σε πολλές στιγμές!!! Κυριολεκτικά γέλασα περισσότερο απ'ότι γέλασα σε κομμωδίες... Νομίζω εντάσεται στις All Time Classic η ταινία...
Πριν από μερικούς μήνες την κορόιδευα την ταινία γιατί μου φαινότανε ότι θα είναι μεγάλη "Αμερικανιά" και χαζοταινιούλα, εξεπλάγην από τα πολύ θετικά review και αποφάσισα να πάω να την δω. Να πω την αλήθεια μπήκα στο σινεμά με υψηλές προσδοκίες και πάλι κατάφερε και με εξέπληξε θετικά η ταινία!!!
ΥΓ: Μέχρι και στην κοπέλα μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία!!!
Πριν από μερικούς μήνες την κορόιδευα την ταινία γιατί μου φαινότανε ότι θα είναι μεγάλη "Αμερικανιά" και χαζοταινιούλα, εξεπλάγην από τα πολύ θετικά review και αποφάσισα να πάω να την δω. Να πω την αλήθεια μπήκα στο σινεμά με υψηλές προσδοκίες και πάλι κατάφερε και με εξέπληξε θετικά η ταινία!!!
ΥΓ: Μέχρι και στην κοπέλα μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία!!!

-
Tom o Xboxakias - Δημοσιευσεις : 35
Την είδα χτες, πολύ καλή! Και το τέλος πολλά υποσχόμενο! Ήθελα περισσότερες γκόμενες σε δράση πάντως και κάποια με υπερφυσικές ιδιότητες όπως πχ Phoenix 
Στη θέση της Black Widow προτιμούσα Psylocke.
Aν ακολουθήσουμε όμως την πορεία των Avengers, πιστεύω Ms Marvel, Scarlet Witch και Storm θα ήταν ιδανικότερες επιλογές. Για να δούμε στο sequel λοιπόν

Στη θέση της Black Widow προτιμούσα Psylocke.
Aν ακολουθήσουμε όμως την πορεία των Avengers, πιστεύω Ms Marvel, Scarlet Witch και Storm θα ήταν ιδανικότερες επιλογές. Για να δούμε στο sequel λοιπόν

-
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης