- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 19:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Havok-Alex έγραψε:Τόσο χάλια, ε?! H Pixar έχει αρχίσει να απογοητεύει με τα Sequels τελευταία για να μπορεί η Disney να πουλάει κουκλάκια και αυτοκινητάκια / αεροπλανάκια. Έχει αρχίσει να εγκαταλείπει την γνωστή της ποιότητα για χάριν της εμπορικότητας και αυτό κάνει κακό στο όνομα της. Ας ασχοληθεί η Disney Animation με το εμπορικό κομμάτι στην τελική και να αφήσει την Pixar στους πιο δημιουργικούς δρόμους που συνέχιζε να μας ταξιδεύει. Δεν φαντάζομαι να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει αλλά θέλω να δω μέχρι που θα το τραβήξουν. Στο Blu-Ray λοιπόν και αυτή, προς ενοικίαση.
Και επιτέλους Disney κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη της ταινίες του Studio Ghibli, enough is enough!
Βασικά η ταινία ήταν "αδιάφορη", δεν έχει κάτι να σε κρατάει σε αγωνία. Δεν είχε κάποια "αναπάντεχη" εξέλιξη. Ακόμα και ο γιος μου στο τέλος βαρέθηκε και ήθελε να φύγουμε.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Havok-Alex έγραψε:Τόσο χάλια, ε?! H Pixar έχει αρχίσει να απογοητεύει με τα Sequels τελευταία για να μπορεί η Disney να πουλάει κουκλάκια και αυτοκινητάκια / αεροπλανάκια. Έχει αρχίσει να εγκαταλείπει την γνωστή της ποιότητα για χάριν της εμπορικότητας και αυτό κάνει κακό στο όνομα της. Ας ασχοληθεί η Disney Animation με το εμπορικό κομμάτι στην τελική και να αφήσει την Pixar στους πιο δημιουργικούς δρόμους που συνέχιζε να μας ταξιδεύει. Δεν φαντάζομαι να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει αλλά θέλω να δω μέχρι που θα το τραβήξουν. Στο Blu-Ray λοιπόν και αυτή, προς ενοικίαση.
Και επιτέλους Disney κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη της ταινίες του Studio Ghibli, enough is enough!
Βασικά η ταινία ήταν "αδιάφορη", δεν έχει κάτι να σε κρατάει σε αγωνία. Δεν είχε κάποια "αναπάντεχη" εξέλιξη. Ακόμα και ο γιος μου στο τέλος βαρέθηκε και ήθελε να φύγουμε.
Πολύ σημαντική η γνώμη του μικρού. Αν βαρέθηκε το ίδιο το παιδί, το έχουν χάσει το νόημα δυστυχώς.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
The Avengers.Να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα μέχρι τα 2/3 της ταινίας.Ίσως κι επειδή δεν είδα καμιά από τις προσωπικές ταινίες των ηρώων εκτός από αυτή του Thor.Αλλά η τελευταία,εκτεταμένη μάχη ήταν όλα τα λεφτά!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μόλις γύρισα από το σινεμά όπου είδα το Despicable Me 2. Ήταν φοβερό. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Πραγματικά να πάτε να το δείτε, σίγουρα το καλύτερο animation της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα που έχω δεί γενικώς.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης