- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 14:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!
Μόνο ένα θρίλερ με έχει κάνει να τρομάξω στη ζωή μου και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο όλων των εποχών.... Η Λάμψη με τον θεό (aka Jack Nicolson). Και μετά από τα ατμοσφαιρικά ίσως το μωρό της Ρόζμαρι και η προφητεία με το Πεκ

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
DrManolo έγραψε:Μόνο ένα θρίλερ με έχει κάνει να τρομάξω στη ζωή μου και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο όλων των εποχών.... Η Λάμψη με τον θεό (aka Jack Nicolson). Και μετά από τα ατμοσφαιρικά ίσως το μωρό της Ρόζμαρι και η προφητεία με το Πεκ
Μια ταινια την οποια πηρε ο αδερφος μου και την κατεστρεψα με τα σχολια μου . Αντι για ατμοσφαιρα εγω θυμαμαι να χτυπιομαστε απο τα γελια . Ειδικα στο τελος .
Αλλα σαν τον μεγαλο Κρονενμπεργκ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !

http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
-
dameko-doubutsu - Δημοσιευσεις : 96
Από θρίλερ γενικά με τέρατα δεν με αγγίζουν ( τι σοι lionheart θα ήμουν
) αλλά με διάβολους τριβόλους και τα συναφή , έχω ένα μικρό γαργάλημα …
τώρα στο θέμα μας το ποιο τρομακτικό για μένα θρίλερ ήταν η έβδομη πύλη της κολάσεως αν και το είχα δει μικρός με είχε σαλτάρει τότε αλλά τώρα που το είδα, ίσως τα εφε , ίσως τοσα ότι έχω δει τόσα δεν με τρόμαξε καθόλου
Δυνατό θρίλερ ( εκτός απ ό τα κλασικά exorcist ,rosemary baby,the omen ) θεωρώ το XTRO πραγματικά το μόνο θρίλερ με εξωγήινους που στο τέλος ανατρίχιασα…

Δυνατό θρίλερ ( εκτός απ ό τα κλασικά exorcist ,rosemary baby,the omen ) θεωρώ το XTRO πραγματικά το μόνο θρίλερ με εξωγήινους που στο τέλος ανατρίχιασα…

http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Djibril έγραψε:Πριν από μία εβδομάδα περίπου είδα το "A Serbian Film". Πριν πω την άποψή μου για την ταινία, θα ήθελα να ρωτήσω εσάς πρώτα πως σας φάνηκε...
Είχα ακούσει γι'αυτή την ταινία, αλλά με αφορμή το πόστ σου, βρίκα επιτέλους τον χρόνο να κάτσω να την δώ. Κοίτα, η γνώμη μου είναι,πως σαν concept, δεν ήταν και τόσο άσχημη. Καλή ήταν. Αλλά, προσωπικά δεν μ'αρέσουν οι low budget ταινίες, γιατί γενικά, όχι μόνο γι'αυτή την ταινία, όσο καλό και να είναι το σενάριο, αν και η σκηνοθεσία / ηθοπιοια / σκινικά δεν είναι εξίσου καλά, δεν μ'αρέσει, γιατί δεν είναι 'ολοκληρωμένη'... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Απλά δεν μου κάθετε καλά.
Γενικά, η εν λόγο παραγωγή, είχε πολλά 'λάθη'. Στο σενάριο εννοώ. Πολλά από αυτά που έδειχνε, δεν γίνονταν στην πραγματικότητα με τίποτα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις για ποιές σκηνές και για ποιά περιστατικά μιλάω.
Ίσως αν μια μέρα την γυρίσουν Αμερικάνοι, ρίξουν λίγα λεφτά (όσα π.χ. είχε και το πρώτο Hostel) και αλλάξουν τα αρκετά λάθη που είχε το σενάριο, ίσως τότε γίνει ένα αξιόλογο και σχετικά πρωτόπυπο θρύλερ. Μέχρι τότε, αρκεστείτε στην ταινία '8mm' με τον Νίκολας Κέιτζ. Είναι παρόμια στο σενάριο (Snuff films και έτσι) και πολύ καλήτερη σε όλα της, σαν ταινία!!!
-
kOimpreSSer - Δημοσιευσεις : 30
Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς και σε ποιες σκηνές αναφέρεσαι, φίλε μου. Η άποψή μου δε διαφέρει πολύ απ' τη δική σου. "Έξυπνη" σαν ιδέα, αλλά κακό το αποτέλεσμα. Σε κάποιες σκηνές ομολογώ ότι φρίκαρα λίγο, όχι τόσο με την εικόνα, όσο με την ιδέα (π.χ. η σκηνή με το μωρό). Όπως είπες κι εσύ, πιστεύω πως εάν η παραγωγή ήταν αμερικάνικη και το μπάτζετ υψηλότερο τότε το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα πολύ πολύ καλύτερο.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Eμενα με αφηνουν αδιαφορο τα θριλερακια με δολοφονους κλπ. Το να ταυτισω την αγωνια με τον τρομο εχω να το κανω απο γυμνασιο(τοτε ημουν φανατικος!)
Αντιθετα οταν το θεμα ενος θριλερ παει στο μεταφυσικο ιντριγκαρομαι.
Θεωρω τους Ιαπωνες μαεστρους στο συγκεκριμενο ειδος, ακομη και με μικρο μπατζετ. Εχουν πλουσια παραδοση με δαιμονες και προσφατες μνημες με 2 ατομικες βομβες και ανθρωπους να μετατρεπονται σε ζωντανα φαντασματα απο τη ραδιενεργεια, οποτε ξερουν να σου σερβιρουν τρομο. All time favourite λοιπον το Ring που ειχε πολυ καλες ηθοποιιες και φρεσκιες ιδεες περαν της καταπληκτικης σκηνοθεσιας.
Εννοειται πως οι αμερικανικες εκδοσεις γιαπωνεζικου τρομου ειναι το λιγοτερο κωμικες... Σε αυτους ομως χρωσταμε exorcist/6th sense και γενικα τοσα αλλα ειδη θριλερ.
Γενικα εχετε να προτεινετε κατι μεταφυσικο ατμοσφαιρικο και πολυ τρομακτικο? πει καιρος που κουκουλωθηκα τα βραδυα για εξτρα προστασια απο τον μπαμπουλα :p
Αντιθετα οταν το θεμα ενος θριλερ παει στο μεταφυσικο ιντριγκαρομαι.
Θεωρω τους Ιαπωνες μαεστρους στο συγκεκριμενο ειδος, ακομη και με μικρο μπατζετ. Εχουν πλουσια παραδοση με δαιμονες και προσφατες μνημες με 2 ατομικες βομβες και ανθρωπους να μετατρεπονται σε ζωντανα φαντασματα απο τη ραδιενεργεια, οποτε ξερουν να σου σερβιρουν τρομο. All time favourite λοιπον το Ring που ειχε πολυ καλες ηθοποιιες και φρεσκιες ιδεες περαν της καταπληκτικης σκηνοθεσιας.
Εννοειται πως οι αμερικανικες εκδοσεις γιαπωνεζικου τρομου ειναι το λιγοτερο κωμικες... Σε αυτους ομως χρωσταμε exorcist/6th sense και γενικα τοσα αλλα ειδη θριλερ.
Γενικα εχετε να προτεινετε κατι μεταφυσικο ατμοσφαιρικο και πολυ τρομακτικο? πει καιρος που κουκουλωθηκα τα βραδυα για εξτρα προστασια απο τον μπαμπουλα :p
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Συμφωνώ με το Γιαπωνέζικο The Ring. Πάρα πολύ ωραίο. Εμένα πείτε με κλασσικό, αλλά από τα αγαπημένα μου είναι το Shinning. Προσκυνώ Jack Nicholson. Και το Silence of the lamps όπου προσκυνώ Anthony Hopkins. Θα σας πρότεινα να δείτε το The Game με τον Michael Douglas, το οποίο είναι θρίλερ που δεν σε τρομάζει μεν αλλά σε κρατάει σε αγωνία δε καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας και έχει συνεχής ανατροπές. Το uninvited επίσης καλούτσικο θριλεράκι. Εγώ είχα τρομάξει πολύ και με το Βlair witch project αλλά φαντάζομαι το έχετε δει.
Από Γιαπωνέζικα επίσης τρομακτικό κατά τη γνώμη μου ήταν και το Ju-on που έγινε The Grudge μετά σε αμερικάνικη παραγωγή. H γιαπωνέζικη έκδωση σαφώς πιο τρομακτική με πολύ απότομες σκηνές αλλά τίποτα παραπέρα. Απλά για να σε τρομάξει. Δε παίζει με τη ψυχολογία. Έχω την εντύπωση πως κανένα γιαπωνέζικο θριλεράκι δεν θα φτάσει το The Ring.
Όχι και Serbian Film ρε παιδιά. Μιλάμε για υπερβολική αρρώστια τώρα. Δεν σου προκαλεί τρόμο, αλλά φρίκη και αηδία. Έχω διαβάσει γι αυτή τη ταινία και έχω δεί κάποιες σκηνές και απλά μου προκαλεί αποστροφή. Δεν θα ήθελα να το δω ποτέ.
Από Γιαπωνέζικα επίσης τρομακτικό κατά τη γνώμη μου ήταν και το Ju-on που έγινε The Grudge μετά σε αμερικάνικη παραγωγή. H γιαπωνέζικη έκδωση σαφώς πιο τρομακτική με πολύ απότομες σκηνές αλλά τίποτα παραπέρα. Απλά για να σε τρομάξει. Δε παίζει με τη ψυχολογία. Έχω την εντύπωση πως κανένα γιαπωνέζικο θριλεράκι δεν θα φτάσει το The Ring.
Όχι και Serbian Film ρε παιδιά. Μιλάμε για υπερβολική αρρώστια τώρα. Δεν σου προκαλεί τρόμο, αλλά φρίκη και αηδία. Έχω διαβάσει γι αυτή τη ταινία και έχω δεί κάποιες σκηνές και απλά μου προκαλεί αποστροφή. Δεν θα ήθελα να το δω ποτέ.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης