Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 26 Ιαν 2013, 16:51

Angels and Demons ειδα χτες το βραδυ, καλο αλλα οχι τοσο μυστηριωδες οπως το 1ο
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 16:54

jmaster18 έγραψε:Angels and Demons ειδα χτες το βραδυ, καλο αλλα οχι τοσο μυστηριωδες οπως το 1ο

Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το βιβλίο. Εγώ πάντως το βρήκα μέτριο γιατί κόψανε πάρα πολλά από το βιβλίο. Να φανταστείς το βιβλίο είναι πιο μυστηριώδες από το DaVinci Code. Πως τα καταφέρανε σαν ταινία να την κάνουν χειρότερη δεν μπορώ να καταλάβω. Με αυτό το σενάριο και τις τόσες πληροφορίες και λεπτομέρειες που δίνει το βιβλίο θα μπορούσε να έχει βγεί μια ταινία 2,5-3 ώρες βέβαια αλλά αριστούργημα. Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Raphael » 26 Ιαν 2013, 18:40

The bourne Legacy

Με μπέρδεψε μπορώ να πω... Η όλο ροή και το τέλος.... :? Θα βγει και επόμενη?
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό korko » 27 Ιαν 2013, 14:04

είδα το jack reacher.ωραία ταινία δράσης με αρκετές καλές σκηνές...λίγο ξενέρωμα η τελευταία που ήταν τελείως αμερικανιά...

@Raphael.η ταινία εξηγεί πολλά ειδικά για το τι έγινε πιο παλιά...έχει ανακοινωθεί ότι θα βγάλουν περισσότερες αν και ο damon δηλώνει ότι δεν θέλει να παίξει οπότε φαντάζομαι είτε ο renner θα συνεχίσει ή θα βγάλουν καινούργιους χαρακτήρες...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 27 Ιαν 2013, 16:22

PetrifieD- έγραψε:
jmaster18 έγραψε:Angels and Demons ειδα χτες το βραδυ, καλο αλλα οχι τοσο μυστηριωδες οπως το 1ο

Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το βιβλίο. Εγώ πάντως το βρήκα μέτριο γιατί κόψανε πάρα πολλά από το βιβλίο. Να φανταστείς το βιβλίο είναι πιο μυστηριώδες από το DaVinci Code. Πως τα καταφέρανε σαν ταινία να την κάνουν χειρότερη δεν μπορώ να καταλάβω. Με αυτό το σενάριο και τις τόσες πληροφορίες και λεπτομέρειες που δίνει το βιβλίο θα μπορούσε να έχει βγεί μια ταινία 2,5-3 ώρες βέβαια αλλά αριστούργημα. Κρίμα.

Οχι δεν εχω διαβασει το βιβλιο ακομα :(
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Ted

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 27 Ιαν 2013, 16:42

Έτυχε να δω τελευταία την ταινία "Ted" αν και αρχικά δεν με ενθουσίασε η ιδέα να κάτσω να δω έναν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς (Mark Wahlberg) να μιλάει με ένα... αρκουδάκι!

Τελικά όμως την είδα την ταινία και μου άρεσε κιόλας! Είναι μία ταινία με τρομερές ατάκες (ο λούτρινος αρκούδος τα σπάει!). Δεν είναι μόνο οι ατάκες βέβαια, γενικότερα η ταινία σου αφήνει πολλά μηνύματα... όχι μόνο για τη σημασία της "ενηλικίωσης", αλλά και για το πόσο καμιά φορά μετράει η προσωπικότητα ενός ατόμου (δεν θέλω να αναφέρω κάτι περισσότερο λόγω "spoiler"). Την προτείνω πάντως, ειδικά σε εκείνους που μεγάλωσαν με ταινίες όπως το Flash Gordon... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 19:34

Το Ted το έχω δει και εγώ. Εντάξει πλάκα είχε αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κιόλας. Σε μερικά σημεία το βρήκα λίγο κρύο όπως βρίσκω κρύο μερικές φορές και το family guy που είναι του ίδιου δημιουργού. Έχω δεί και καλύτερες κωμωδίες και περίμενα τον αρκούδο πιο αστείο. Ένα μεγάλο θετικό βέβαια είναι η παρουσία της πανέμορφης Mila Kunis.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό denissoad » 28 Ιαν 2013, 15:38

Εγώ είδα το the odd life of timothy green! Καταπληκτικό!
Άβαταρ μέλους
denissoad

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 29 Ιαν 2013, 03:12

PetrifieD- έγραψε:Το Ted το έχω δει και εγώ. Εντάξει πλάκα είχε αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κιόλας. Σε μερικά σημεία το βρήκα λίγο κρύο όπως βρίσκω κρύο μερικές φορές και το family guy που είναι του ίδιου δημιουργού. Έχω δεί και καλύτερες κωμωδίες και περίμενα τον αρκούδο πιο αστείο. Ένα μεγάλο θετικό βέβαια είναι η παρουσία της πανέμορφης Mila Kunis.

Καλά δεν είπα πως είναι για ΟΣΚΑΡ η ταινία αλλά αξίζει προσοχής και γι αυτό την προτείνω, όχι μόνο για την θεά (Mila Kunis), αλλά και γιατί περνάει πολλά μηνύματα. Εκεί που χέστηκα στο γέλιο πάντως είναι όταν ο
αρκούδος έκανε καμάκι στη ξανθιά στο ταμείο
και γενικά είχε αρκετό γέλιο η ταινία. Βέβαια και ο Mark Wahlberg δεν έκανε και την εμφάνιση της καριέρας του μη τρελαθούμε. Αλλά όπως συνηθίζω να λέω φίλε μου γούστα είναι αυτά ε; :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 29 Ιαν 2013, 16:37

Ειδα το lincon υπερεκτιμημημενο με όλα τα επίπεδα πραγματικα μονο για Αμερικάνους.... :P
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB