Οι πιο αντρικές ταινίες

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Terrorx » 27 Ιαν 2012, 03:31

αχ γατάκια!!!!! οι πιο αντρικές και καλύτερες ταινίες όλων των εποχών για μένα lock stock και the snatch

δείτε και τη σκηνή με το συρτάκι, έπος

Άβαταρ μέλους
Terrorx

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Νοέμ 2012, 04:46

Καλά εννοείται οι πιο αντιρκές ταινίες είναι με Chuck Norris! Walker, Texas Ranger. Ταινίες και σειρά. Μπροστά του οι υπόλοιποι είναι φλώροι. Μιλάμε για τεστοστερόνη όχι αστεία! :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Ιαν 2013, 12:05

η πιο αντρική ταινία των τελευταίων ετών ήταν το expendables 2 πιστεύω...είχε περιπέτεια,παραμορφωμένους τύπους από αναβολικά και τον van dam σε ρόλο κακού.τι άλλο θέλουμε?
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Scrooge » 04 Ιαν 2013, 13:53

Καλησπέρα παίδες. Είπα να συνεισφέρω και εγώ στο θέμα της πιο αντρικής ταινίας, αλλά πριν προχωρήσω στις προτάσεις θα ήθελα να εξετάσουμε το τι σημαίνει "αντρική ταινία".
Από ότι κατάλαβα από τις προτάσεις και τα σχόλια των υπολοίπων -μαλλον- εννοούν σκλήρη περιπέτεια, βία, κλπ

Πολλές προτάσεις σε αυτή την κατεύθυνση και αξιόλογες, αλλά νομίζω ότι δεν ανταποκρίνονται στον όρο "αντρική ταινία".
Βλέπετε, προσωπικά θεωρώ πως σημαίνει τα εξής:
1. Να μην μπορούν να τη δουν γυναίκες . Όπως υπάρχουν κάποιες ταινίες που για εμάς τους άντρες είναι αδύνατον να τις δούμε (βλέπε sex and the city), αντίστοιχα υπάρχουν και κάποιες που η πλειοψηφία των γυναικών αδυνατούν επίσης...
2. Δεν συμμετέχουν γυναίκες (άντε ελάχιστες).
3. Να παρέχει διαλόγους και φιλία μεταξύ αντρών.

Με αυτό το πλαίσιο να πω ότι οι κατ'εξοχήν αντρικές ταινίες είναι οι Πολεμικές και βέβαια τα Western. (Δοκιμάστε να προτείνετε στη φίλη/γυναίκα σας να δείτε Western/Πολεμικό για να δείτε...)

Να και 2 προτάσεις:
1. Η μεγάλη απόδραση (δεν θυμάμαι καν να παίζει γυναίκα...). Εναλλακτικά Γέφυρα του ποταμού Κβάι
2. Η άγρια συμμορία (Wild bunch - 1969). Εναλλακτικά The searchers (1956) με John Wayne

Α, να προσθέσω ότι οι ταινίες του Κλιντ Ηστγουντ (ως σκηνοθέτη) παρέχουν καταπληκτικούς διαλόγους και σχέσεις αντρών και θεωρώ πως ικανοποιούν αρκετά τον όρο. (βλέπε Space Cowboys, Million dollar baby με Μόργκαν Φρήμαν, Ασυγχώρητοι πάλι western...)
Τελευταία επεξεργασία από Scrooge και 04 Ιαν 2013, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Scrooge

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό clsad » 04 Ιαν 2013, 13:58

Scrooge έγραψε:2. Δεν συμμετέχουν γυναίκες (άντε ελάχιστες).
3. Να παρέχει διαλόγους και φιλία μεταξύ αντρών.

Για το 2 δεν είμαι σίγουρος (δεν είδα την ταινία), αλλά 2 στα 3 έχει και το
Brokeback Mountain

Αντρική υπόθεση
Άβαταρ μέλους
clsad

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Scrooge » 04 Ιαν 2013, 14:04

χαχαχαχα καλή παρατήρηση. Μου είχε πει η γυναίκα μου να το δούμε, αλλά δεν καταδέχτηκα, καθώς είχα δει το trailer και το απέφυγα...

Αγαπητέ clsad μηνξεχνάς το 1 (Να μην μπορούν να τη δουν γυναίκες) είναι πιο βασικός κανόνας και νομίζω ότι το Brokeback Mountain είχε πολλές από αυτές ως θεατές...χεχεχε

Φλώρικο γουέστερν... Ούτε στους πιο τρελούς μου εφιάλτες...
Scrooge

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 05 Ιαν 2013, 11:20

χαχαχαχα ΜΑΚΡΙΑ στο ιδιο μηκος κυμματος και το claοus atlas ....... RAOUST!!:lol:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Ιαν 2013, 12:03

πιο μη αντρική ταινία νομίζω ότι είναι ο τιτανικός...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 06 Ιαν 2013, 04:41

Tango&Cash

Νομιζω τηρει και τους κανονες που εθεσε ο Scrooge!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 07 Ιαν 2013, 21:50

Fight Club
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB