Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 07 Μαρ 2014, 13:48

Μάλιστα. Οπότε πάω για την απλή.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Μαρ 2014, 00:58

είδα και εγώ τους 300.εντάξει δεν είναι καλύτερο του πρώτου έπους αλλά βλέπεται άνετα.το 3D δεν λέει τίποτα ούτε ιστορικά η ταινία αλλά έχει πολλή δράση τέλειες μάχες και λίγο χαβαλέ...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό mysterious » 08 Μαρ 2014, 06:44

Τα μυθικά πλάσματα του Νότου.Πολύ καλή ταινία αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας με αυτά που άκουγα.Η μικρούλα πάντως ήταν τρομερή στην ερμηνεία της.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό master » 08 Μαρ 2014, 15:34

ειδα το grown ups 2 πολυ γελειο σαν το hangover τελειως οτι να ναι αλλα και το ΤΟ ΣΩΜΑ ισπανικια σοβαρη ταινια, φοβερο σεναριο
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Μαρ 2014, 20:49

Είδα το 12 Years a Slave και με έκανε να μισήσω ακόμα περισσότερο τους ρατσιστές. :-P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 09 Μαρ 2014, 16:33

TheLuckyShamrock έγραψε:Είδα το 12 Years a Slave και με έκανε να μισήσω ακόμα περισσότερο τους ρατσιστές. :-P

Δε χρειάζεται να μισείς, ναι, βγαίνουν τα εκδικητικά ένστικτα στην επιφάνεια με τέτοιες ταινίες αλλά αυτό που διδάσκουν είναι αυτό ακριβώς. Η χαλιναγώγηση τους.

(ξέρω πως το λες αστειευόμενος περισσότερο, απλά αρκετός κόσμος overreactάρει - έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μου έρχεται η ελληνική λέξη που θέλω 3@%@%!%!Θ)
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό master » 09 Μαρ 2014, 19:26

ειδα το the crazies
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 09 Μαρ 2014, 22:02

master έγραψε:ειδα το the crazies

Ωραίο, μ'άρεσε αρκετά
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό master » 10 Μαρ 2014, 11:05

Darkthronen έγραψε:
master έγραψε:ειδα το the crazies

Ωραίο, μ'άρεσε αρκετά

πολυ γρηγορη πλοκη
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Μαρ 2014, 12:07

Darkthronen έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Είδα το 12 Years a Slave και με έκανε να μισήσω ακόμα περισσότερο τους ρατσιστές. :-P

Δε χρειάζεται να μισείς, ναι, βγαίνουν τα εκδικητικά ένστικτα στην επιφάνεια με τέτοιες ταινίες αλλά αυτό που διδάσκουν είναι αυτό ακριβώς. Η χαλιναγώγηση τους.

(ξέρω πως το λες αστειευόμενος περισσότερο, απλά αρκετός κόσμος overreactάρει - έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μου έρχεται η ελληνική λέξη που θέλω 3@%@%!%!Θ)

Εννοείται προφανώς ότι δε γουστάρω κανένα είδος ρατσισμού, βέβαια δεν τους μισώ και μέχρι το κόκκαλο. :-P Η λέξη που ψάχνεις είναι "υπεραντιδράει"; Επειδή υπάρχει η λέξη "υπεραντίδραση".
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB