World of Warcraft

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό Gpwalker8 » 14 Μαρ 2013, 22:41

PetrifieD- έγραψε:Λογικό να έχει πέσει το επίπεδο τον χρηστών. Λόγω έλειψης ανταγωνισμού οι τιμές της μηνιαίας συνδρομής παραμένουν σταθερά ακριβές, και δεν γίνεται και τίποτα το φοβερό και πρωτότυπο στο παιχνίδι. Καλό patch το Pandaria δε λέω αλλά χρειάζεται λίγο ανανέωση το WoW γενικώς.

Όσο για το PvP η Βlizzard έχει καλομάθει τους χρήστες και εννοείται δεν θα διακινδυνέψει να χάσει ούτε έναν χρήστη με συνδρομή άρα θα κάνει τα χατίρια των περισσότερων. Πλέον έχει πέσει και ο ανταγωνισμός στο PvP. Ο χρήστης θέλει απλώς να νικάει εύκολα και όχι να ζορίζεται. Άρα θέλει να έχει ένα χαρακτήρα για PvP ο οποίος θα έχει πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους. Οπότε θα διαμαρτυρηθεί αν του αφαιρέσουν αυτό το πλεονέκτημα έστω και αν δεν έχει κανείς πλέον κανένα φοβερό πλεονέκτημα.

Μπορώ εύκολα να πώ πως συμφώνω πάρα πολύ!
Άβαταρ μέλους
Gpwalker8

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό evogpal » 17 Μαρ 2013, 19:07

Μπορώ να πώ και εγώ πως συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
evogpal

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 28 Μαρ 2013, 11:28

Για πείτε ρε παιδιά όποιος παίζει ακόμα , τι λέει το game τώρα πια ? Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω και έχει αρχίσει να μου λείπει είναι η αλήθεια !!
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Plisken » 29 Μαρ 2013, 12:11

Έτσι είναι άμα μπει το μικρόβιο του wow μέσα σου, δεν βγαίνει ποτέ.. :lol:

Άποψη μου είναι, ότι αν είναι να γυρίσεις από νοσταλγία, κάνε το. Ειδικά αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το pve.

Ειδάλλως αν είναι για pvp κτλ, ξανασκέψου το. Θεωρώ πλέον ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι πολυτέλεια να δίνει κανείς 13 ευρώ κάθε μήνα αν δεν είναι κάτι το τέλειο.
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 29 Μαρ 2013, 13:27

Plisken έγραψε:Έτσι είναι άμα μπει το μικρόβιο του wow μέσα σου, δεν βγαίνει ποτέ.. :lol:

Άποψη μου είναι, ότι αν είναι να γυρίσεις από νοσταλγία, κάνε το. Ειδικά αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το pve.

Ειδάλλως αν είναι για pvp κτλ, ξανασκέψου το. Θεωρώ πλέον ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι πολυτέλεια να δίνει κανείς 13 ευρώ κάθε μήνα αν δεν είναι κάτι το τέλειο.

Άστα να πάνε , έχουν περάσει κοντά 2 χρόνια που χω να μπω με το account μου κ το σκέφτομαι κάθε λίγο και λιγάκι αλλά όντως τώρα τα λεφτά είναι αρκετά για να αρχίσω πάλι και δε θα ναι και όπως παλιά γι'αυτό ψάχνω παρηγοριά σε άλλα games :P Δοκίμασα ότι mmo βρήκα , κανένα δε τα κατάφερε είναι η αλήθεια όμως :oops:
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Μαρ 2013, 15:41

Και εγώ συμφωνώ με Plisken. 13 ευρώ είναι πολλά πλέον για μηνιαία συνδρομή. Το PVE αξίζει, για το PVP τα είπαμε και στα προηγούμενα σχόλια. Πάντως σε γενικές γραμμές το MoP είναι καλύτερο expansion με πολύ πιο όμορφες περιοχές από το Cataclysm. Και από όσο raiding έχω κάνει, τα boss είναι ενδιαφέροντα και το ίδιο ισχύει και για τα dungeon.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 30 Μαρ 2013, 01:41

PetrifieD- έγραψε:Και εγώ συμφωνώ με Plisken. 13 ευρώ είναι πολλά πλέον για μηνιαία συνδρομή. Το PVE αξίζει, για το PVP τα είπαμε και στα προηγούμενα σχόλια. Πάντως σε γενικές γραμμές το MoP είναι καλύτερο expansion με πολύ πιο όμορφες περιοχές από το Cataclysm. Και από όσο raiding έχω κάνει, τα boss είναι ενδιαφέροντα και το ίδιο ισχύει και για τα dungeon.

Ημμ ενδιαφέρον .. δε θα μπω στο τρυπάκι του πάλι όμως , το πολύ πολύ να κάνω κανα ress να καώ μια βδομαδούλα μόνο :lol: :oops:
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσίευσηαπό Plisken » 30 Μαρ 2013, 04:25

PetrifieD- έγραψε:Και εγώ συμφωνώ με Plisken. 13 ευρώ είναι πολλά πλέον για μηνιαία συνδρομή. Το PVE αξίζει, για το PVP τα είπαμε και στα προηγούμενα σχόλια. Πάντως σε γενικές γραμμές το MoP είναι καλύτερο expansion με πολύ πιο όμορφες περιοχές από το Cataclysm. Και από όσο raiding έχω κάνει, τα boss είναι ενδιαφέροντα και το ίδιο ισχύει και για τα dungeon.

Ναι η αλήθεια είναι ότι το MOP είναι πολύ καλό. Καμία σύγκριση με το Cata. Και το story ανώτερο,και γενικά όλο το pve είναι μια χαρά.

Τώρα βέβαια Βασίλη η αλήθεια είναι ότι άλλο καλύτερο ΜΜΟ εκεί έξω δεν υπάρχει. Προσωπικά με κούρασαν τα ΜΜΟ λίγο να σου πω την αλήθεια οπότε για την ώρα περνάω το χρόνο μου αλλού. 8-)
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 30 Μαρ 2013, 11:20

Καλά ναι και μένα γι'αυτό έχω άλλωστε τόσο καιρό να παίξω , απλά ξέρεις είναι η νοσταλγία για τις τότε μέρες που έπεφτε επικ κάψιμο ;)
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 31 Μαρ 2013, 14:59

Eγω επεζα μεχρι το Cataclysm 83lvl paladin με παρεουλα αλλα μετα αρχησαμε και σταματαγαμε και το χουμε παρατησει!
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB