World of Warcraft

“I AM socializing, artard!”

Re: World of Warcraft

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 11 Μαρ 2015, 09:43

Ernesto έγραψε:Συνεχιζετε ακαθεκτοι μετα απο τοσα χρονια. Εχει υπολογισει κανεις ποσα χρηματα εχετε ξοδεψει για συνδρομες? (no offense)

Στα 10 χρόνια ζωής του WOW έχω πάνω από 5-6 χρόνια συνδρομή! Πολλά λεφτά για ένα παιχνίδι αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Η διασκέδαση και οι ώρες ψυχαγωγίας που μου πρόσφερε το WOW αξίζουν τα λεφτά που έδωσα μέχρι και τη τελευτάιο σεντ!

Το Draenor καταπληκτικό αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο πλέον για MMO.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Tsalou » 18 Ιουν 2015, 19:35

Βγαίνει το καινούργιο πατσάκι στις 24 του μηνός θα μου κλέψουν πάλι ενα 13ευρο να δώ τι παίζει :Ρ
Άβαταρ μέλους
Tsalou

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 05:25

Έπαιξα μέχρι τα 20 level για να πάρω ένα skin στο Hearthstone.... Μιλάμε το παιχνίδι ΔΕΝ σου κρατάει το χέρι, ειναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν newcomer πλέον...
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό Pleth » 21 Ιουν 2016, 11:48

ξεκίνησα λόγω ταινίας να ξαναπαίζω. Κάνω leveling στο dreanor expansion και για μια ακόμη φορά μπορώ να πω ότι η blizzard και το wow είναι μια σταθερή αξία. Είτε σου αρέσει είτε όχι αυτό το παιχνίδι πια, το σίγουρο είναι ότι θα έχεις 100% αυτό που πληρώνεις (πλέον δεν πληρώνεις καν αν έχεις gold, όπως εγώ, 86κ η συνδρομή για μήνα !!! Είχα στοκάρει από παλιά άρα παίζω τσάμπα). Το support είναι απίστευτο, το pve το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ και συνεχώς γίνονται προσθήκες. Στο server μου (kazzak) από τότε που ξεκίνησε το game μέχρι τώρα που ξαναμπήκα, έχει απίστευτο κόσμο που με εντυπωσίασε. Μαγικό ραβδάκι έχουν εκεί στην blizzard.
Άβαταρ μέλους
Pleth

Δημοσιευσεις : 72

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 31 Ιούλ 2016, 22:02

@MikeGee

ίσα ίσα που το leveling είναι πανεύκολο πλέον. Τα spell είναι πολύ λιγότερα και γενικώς το παιχνίδι σε βοηθάει πολύ περισσότερο. Που να έβλεπες και παλιά που ούτε dungeon finder δεν υπήρχε.

Το Draenor ήταν καλό expansion αλλά γενικώς έχει πέσει το επίπεδο από Cataclysm και μετά. Το Legion λένε φτάνει σε επίπεδα Burning Crusade από άποψη ποιότητας. Ελπίζω να αληθεύει. Και εγώ θα το ξαναρχήσω σιγά σιγά να μπαίνω στο κλίμα για το expansion.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Rohirriel » 14 Νοέμ 2016, 00:40

PetrifieD- έγραψε:@MikeGee

ίσα ίσα που το leveling είναι πανεύκολο πλέον. Τα spell είναι πολύ λιγότερα και γενικώς το παιχνίδι σε βοηθάει πολύ περισσότερο. Που να έβλεπες και παλιά που ούτε dungeon finder δεν υπήρχε.

Το Draenor ήταν καλό expansion αλλά γενικώς έχει πέσει το επίπεδο από Cataclysm και μετά. Το Legion λένε φτάνει σε επίπεδα Burning Crusade από άποψη ποιότητας. Ελπίζω να αληθεύει. Και εγώ θα το ξαναρχήσω σιγά σιγά να μπαίνω στο κλίμα για το expansion.

Συμφωνώ και επαυξάνω!
Άβαταρ μέλους
Rohirriel

Δημοσιευσεις : 13

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB