@PetrifieD- Απο τους καλυτερους τιτλους που εχω παιξει ποτε μου! Οι γριφοι ηταν πολυ δυσκολοι, οπως και στο 3.
Οι μαχες, με εξαιρεση το στενο χωρο του νοσοκομειου, μπορουσαν να αποφευχθουν εντελως με λιγο τρεξιμο, αλλα πραγματικα δε μπορουσες να ησυχασεις με αυτη την αγχωτικη μουσικη! Ο Pyramid Head ομως παραμενει μεχρι και σημερα ενα απο τα πιο επικα bosses, αγωνια στο κατακορυφο κι επιβλητικη παρουσια! Τρομος πρωτογνωρος για την εποχη.
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 04:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το δυσκολότερο game
alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Απο τους καλυτερους τιτλους που εχω παιξει ποτε μου! Οι γριφοι ηταν πολυ δυσκολοι, οπως και στο 3.
Οι μαχες, με εξαιρεση το στενο χωρο του νοσοκομειου, μπορουσαν να αποφευχθουν εντελως με λιγο τρεξιμο, αλλα πραγματικα δε μπορουσες να ησυχασεις με αυτη την αγχωτικη μουσικη! Ο Pyramid Head ομως παραμενει μεχρι και σημερα ενα απο τα πιο επικα bosses, αγωνια στο κατακορυφο κι επιβλητικη παρουσια! Τρομος πρωτογνωρος για την εποχη.
Ναι μπορούσες να τρέξεις αλλά φοβόσουν μη πεταχτεί τίποτα μπροστά σου

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Είχα σαν πιτσιρίκος (4-5 ετών) στο NES το Adventures of Lolo...
Ένα puzzle game στο οποίο προσπαθούσες να περάσεις μια σειρά από επίπεδα με διάφορα εμπόδια και κακούληδες στην προσπάθειά σου να ελευθερώσεις την αγαπημένη σου....

Saves δεν υπήρχαν και οι πίστες στην πορεία γινόντουσαν ιδιαίτερα απαιτητικές.....

Η πίστα που δεν μπόρεσα ποτέ να περάσω....
Ένα puzzle game στο οποίο προσπαθούσες να περάσεις μια σειρά από επίπεδα με διάφορα εμπόδια και κακούληδες στην προσπάθειά σου να ελευθερώσεις την αγαπημένη σου....

Saves δεν υπήρχαν και οι πίστες στην πορεία γινόντουσαν ιδιαίτερα απαιτητικές.....

Η πίστα που δεν μπόρεσα ποτέ να περάσω....

-
ili@s86 - Δημοσιευσεις : 162
Μη με κοροϊδέψετε, αλλά εμένα, το μοναδικό παιχνίδι στη ζωή μου που πραγματικά με δυσκόλεψε, είναι το παιχνίδι State of Decay. Αμέσως μου τελείωναν τα όπλα και οι προμήθειες. Δεν μπορούσα με τίποτα να τα πάω καλά σε αυτό το παιχνίδι, οπότε και το παράτησα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης