Το δυσκολότερο game

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό fotisleko » 21 Μάιος 2016, 15:47

dark souls...
Άβαταρ μέλους
fotisleko

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό Resident_Evil » 21 Μάιος 2016, 16:33

Silent Hill 1
Άβαταρ μέλους
Resident_Evil

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Μάιος 2016, 11:13

silent hill δύσκολο ,? δεν θα το έλεγα....Είχε μια πρόκληση αλλα ηταν βατό ομως να λέω την αλήθεια μου δεν το επαιξα στο very hard ετσι δεν ειμαι απόλυτος .
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Eden10 » 25 Μάιος 2016, 12:31

Demons souls
Eden10

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό maikl87 » 18 Ιουν 2016, 10:49

το δυσκολοτερο που εχω παιξει μεχρι τωρα είναι το σπαιντερμαν 2
maikl87

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 20 Ιουν 2016, 17:13

Νομίζω θα πω το Contra :D
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσίευσηαπό jack_88 » 25 Ιουν 2016, 16:30

Τα Dark Souls και Demons Souls δεν τα λες "μόνο" δύσκολα... Γενικά είναι games της στρατηγικής, είναι δίκαια και πάνω από όλα όσο προχωράς στο παιχνίδι τόσο σε διδάσκει το ίδιο το game για το πως να προσεγγίσεις κάθε κατάσταση (in game)
jack_88

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 25 Ιουν 2016, 17:42

jack_88 έγραψε:Τα Dark Souls και Demons Souls δεν τα λες "μόνο" δύσκολα... Γενικά είναι games της στρατηγικής, είναι δίκαια και πάνω από όλα όσο προχωράς στο παιχνίδι τόσο σε διδάσκει το ίδιο το game για το πως να προσεγγίσεις κάθε κατάσταση (in game)

Αγόρασα το Dark Souls, τώρα στο Steam Summer Sale για 5 ευρώ. Στο tutorial boss, έχασα 2 φορές.Έκανα uninstall και ζήτησα refund :P αχαχαχαχα

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η σειρά και επίσης το Optimization στο PC είναι χάλια...δεν υπάρχει στην ουσία.
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσίευσηαπό Giorgoss » 25 Ιουν 2016, 18:56

Το πρώτο Commandos!!
Άβαταρ μέλους
Giorgoss

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Ellen » 26 Ιουν 2016, 14:58

MikeGee έγραψε:
jack_88 έγραψε:Τα Dark Souls και Demons Souls δεν τα λες "μόνο" δύσκολα... Γενικά είναι games της στρατηγικής, είναι δίκαια και πάνω από όλα όσο προχωράς στο παιχνίδι τόσο σε διδάσκει το ίδιο το game για το πως να προσεγγίσεις κάθε κατάσταση (in game)

Αγόρασα το Dark Souls, τώρα στο Steam Summer Sale για 5 ευρώ. Στο tutorial boss, έχασα 2 φορές.Έκανα uninstall και ζήτησα refund :P αχαχαχαχα

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η σειρά και επίσης το Optimization στο PC είναι χάλια...δεν υπάρχει στην ουσία.

Επειδή είμαι κονσολάκιας γενικά δεν με βολεύει το gaming σε PC (mouse, keyboard) αλλά οκ κάποια games (racing κτλ) τα "κουτσοκαταφέρνω". Κάποια άλλα όμως με "απαιτητικό" gameplay (όπως το Dark Souls) δεν μπορώ καθόλου να τα παίξω στο Pc, πραγματικά μιλάμε για προσανατολισμό 0...
Ellen

Δημοσιευσεις : 41

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB