Game Boy memories

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 19:53

spiderman κ οι ήρωες του δάσους είναι απο τα λίγα παιχνιδια που εύκολα ανακαλώ στη μνήμη μου απο τις μέρες του game boy
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Tsalou » 17 Ιουν 2015, 18:21

Έπαιζα θυμάμαι ενα Spiderman και δε μπορούσα να περάσω ούτε την πρώτη πίστα ή ήταν τέρμα μούφα ή ήμουν τέρμα νουμπ :Ρ
Άβαταρ μέλους
Tsalou

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό KoKaGoOGoKLMer » 26 Ιουν 2015, 19:59

χαχχαχαχααχ....λοιπον εγω γενικα μονο ποκεμον επαιζα... και θυμαμαι ειχε το Game Boy Color και επαιζα την silver ή crystal....και ημουν στο πρωταθλημα στον προτελευταιο....που πιστευα φυσικα πως ηταν τελευταιος γιατι τοτε δεν ηξερα αγγλικα και το μονο που καταλαβαινα ηταν οτι μου λεγαν οι μεγαλοι.... και μου χαν πει οτι θα πολεμησω τεσσερεις (elite four) οποτε και εγω αρχισα να παιζω....φτανω στον τελευταιο.....μετα απο πολυ προσπαθεια και πολλα ανοιξε το παιχνιδι νικησα τον τελευταιο και μου λεει ...''ΚΟΥΚΟΥ'' εχεις κι αλλον εναν τελικα.... και εγω ημουν σε φαση... ''μα πως?''... τελος παντων .. με τα μισα ποκεμον ζωντανα παω να παιξω και ημουν σε φαση ''ελα ''δεν θυμαμαι'' ποιο ειχα'' μπορεις... λες και με ακουγε :'( χαχχαχαχααχαχαα και τελικα εχασα και εμεινα να κοιταω την εικονα και να λεω γιατιιι...

επισης στην ιδια κασετα οταν μου δωσαν την μαστερ μπολ την πεταξα σε ενα ρατατα :'( και το suicune το χα πιασει κανονικα...και πιστευω να θυμαστε πως ηταν πανδυσκολο να πιασεις θρυλικα εκεινη την εποχη...τωρα πια νομιζω ειναι πιο ευκολο

και τελευταια....ημουν για μια ακομη φορα στον τελευταιο αντιπαλο στο πρωταθλημα (ειχα μαθει πλεον) και μου λεει ο φιλος μου...ελα θα στον νικησω εγω...και ο ζηλιαρης εχασε επιτηδες για να μην παρω το πρωαθλημα χαχααχχααχαχαχαχα....
Άβαταρ μέλους
KoKaGoOGoKLMer

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Ιουν 2015, 19:10

KoKaGoOGoKLMer έγραψε:επισης στην ιδια κασετα οταν μου δωσαν την μαστερ μπολ την πεταξα σε ενα ρατατα :'(

Δε μπορουσε να σπαταληθει χειροτερα!!! Πονος...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό WildyPanDa » 03 Οκτ 2015, 21:47

pokemon η καλητερη αναμνηση απο το gameboy και απο την παιδικη μου ηλικια ως gamer
Άβαταρ μέλους
WildyPanDa

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Eternity Gamer » 08 Οκτ 2015, 11:49

wario land, Megaman, Zelda και ξερό ψωμί.... Ατέλειωτες ώρες πάνω από ένα μικρό κομμάτι πλαστικό με οθόνη και μπαταρίες GameBoy Classic... Άντε γειααααααα δεν περιγράφω άλλο....
Eternity Gamer

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 17 Οκτ 2015, 15:41

Wario land kai Zelda ola ta lefta,ateleioto kapsimo sto xorio...
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 20 Απρ 2016, 22:52

-WarioLand
-Donkey Kong
-DuckTales

Κορυφαία παιχνίδια!!!
+Pokemon εννοείται!
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137