Games απ' όλα

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Games απ' όλα

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 29 Ιαν 2014, 03:07

Εδώ θέλω να φτιάξουμε σαλάτες. Ηλεκτρονικές, απ' όλα που λέμε και στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς.

Games από όποια κονσόλα μας άρεσε, όποιας εποχής. Sorry, απλά να "χτυπάμε" άμεσα τη νοσταλγία μας θέλω χωρίς να ψάχνουμε αν έχει ανοιχτεί αντίστοιχο θέμα κονσόλας κ.λπ κ.λπ

Εξάλλου random καταστάσεις είναι καλύτερες αφού το nostalgia feeling θα χτυπάει κόκκινο όταν τα βλέπουμε όλα μαζί :D :D :D

Βέβαια αν βρίσκετε λάθος την ιδέα μου sorry :P

Θα κάνω την αρχή με:

Chakan - Game Gear

Ένας τύπος που καταλήγει να πολεμάει αιωνίως τον Θάνατο, καθώς τον προκαλεί και νικάει σε μάχη. "Κερδίζει" την παντοτινή ζωή. Με το κόστος να είναι μεγαλύτερο...
Φοράει ένα χαρακτηριστικό μεγάλο witch-hat (έχω να το παίξω δεκαετία+, sorry για την περιγραφή :P)

Εικόνα

Cosmic the Spacehead - Game Gear

Adventureοειδές, το είχα δανειστεί από φίλο, δεν το επέστρεψα ποτέ (sorry Γιώργο εκεί στην Κοζάνη). Aπλά απολαυστικό...

Εικόνα

Goof Troop - SNES

Puzzle game φάση όλο, είχα δανειστεί το snes από ένα φίλο (βασικά το είχα ανταλλάξει για μια εβδομάδα. Του είχα δώσει το game gear μου :P). Πολύ εθιστικό και δεν το έκλεινα αν δεν περνούσα τα πιο δύσκολα επίπεδα. Με την καμία όμως (μια ζωή πεισματάρης στη ζωή μου, αλλά όχι στα μαθήματα :lol: :lol: )

Εικόνα

F-Zero - SNES

Ραλλάκι φουτουρέ με 8bitη μουσική που τα "έσπαγε" σε κάθε επίπεδο. Πιξελιασμένα γραφικά στο max αλλά με το gameplay άψογο, ταχύτητες α λα Wipeout (ναι ρε, έτσι τις ένιωθα :P). Όσον αφορά στο κομμάτι της μουσικής, κάποιοι τυπάδες έχουν κάνει διασκευές με ηλεκτρική κιθάρα, ιδίως στο Mute City :D (απολαύστε στο youtube)

Εικόνα

Ίσως αυτές οι σκέψεις που κάνω να μου θυμίζουν όμορφα και ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια, από την άλλη όμως σκέφτομαι και πόσο μεγάλωσα ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.

Δεν υπέγραψα πουθενά πως θέλω να ξεπεράσω τα 14 μου χρόνια, κύριε Χρόνε, ενίσταμαι.

Μετά το παραλήρημα μου, γράψτε και εσείς τίποτα, και μεγάλος και να μιλάω-γράφω μόνος μου, πάει πολύ... :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από Darkthronen και 29 Ιαν 2014, 07:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 29 Ιαν 2014, 06:24

Donkey Kong Country - SNES

Ναι, με έχει πιάσει μανία σήμερα, τσακώστε και μια άριστη προσπάθεια ενός τύπου ο οποίος κάνει διασκευή με το... στόμα του, της εκπληκτικής μουσικής από το Aquatic Ambience stage...

*Όσοι κάνετε τον κόπο, ακούστε τον και σε άλλες διασκευές. Απλά respect
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό kiriakos7 » 29 Ιαν 2014, 06:35

Εικόνα
Εικόνα

Αν και "φλώρικα" παιχνίδια (όχι!!),θυμάμαι πόσο είχα καεί. Πολλά χρόνια πίσω,αλλά ακόμη τα θυμάμαι και τρελένομαι!
Άβαταρ μέλους
kiriakos7

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 14 Σεπ 2014, 16:31

Ωραίο θέμα αλλά ολίγον τι χαώδες! Δε βαριέσαι, πάμε!

Robocop VS Terminator (Mega Drive)
Εικόνα

Captain Tsubasa II: Super Striker (NES)
Εικόνα

Disruptor (PS1)
Εικόνα

Killer 7 (PS2)
Εικόνα

Ikaruga (DC)
Εικόνα
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό georgejack » 14 Μάιος 2016, 16:25

Killer 7 (PS2)
Άβαταρ μέλους
georgejack

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό fotisleko » 21 Μάιος 2016, 15:46

crash bandicoot ps1
Άβαταρ μέλους
fotisleko

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 19 Οκτ 2016, 17:10

Game Boy Color, Pokemon Red Version με Missigno. Όταν κατάλαβα ότι έχασα όλο το save δεν πρέπει να το ξανακούμπησα για καναν μήνα. Παρ'ολα αυτά μου λείπει μερικές φορές χαχαχα
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό Velociraptor7 » 19 Οκτ 2016, 17:21

το "τούβλο" μας χάρισε μεγάλες στιγμές....ειδικα στη τσέπη μας...μια σκατουλα κασετα εκανε οσο ενα bluray σημερα! ελεος!
Άβαταρ μέλους
Velociraptor7

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό stkardas » 21 Οκτ 2016, 15:16

Εικόνα

χωρίς έλεος !!!!!
ΑΜΙΓΚΑ
stkardas

Δημοσιευσεις : 12

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης