- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 05:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !
Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !
Ότι λέει ο τίτλος, εδώ θα γράφεται για τα χειρότερα games που έχετε παίξει γενικά !

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
DUKE NUKEM FOREVER
Έχω παίξει γενικά παρά πολλές πατάτες αλλά τώρα θα γράψω για κάποιο παιχνίδι που είχα παίξει σχετικά πρόσφατα, είναι το DUKE NUKEM FOREVER, λοιπόν το παιχνίδι ήταν απλά αίσχος, όσα χρόνια άργησε να βγει τόσο φόλα βγήκε, είχα την αίσθηση όταν το έπαιζα το game και το κάνω αγγαρεία, το παιχνίδι σε κάποιες φάσεις μου θύμιζε ένα άδειο τοπίο χωρίς καμία λεπτομέρεια και απλά μια λεία ευθεία, εκείνο το μέρος με τον αυτοκινητόδρομο ήταν απλά δράμα…. σε κάποιες πίστες που ήσουν έξω κάπου στην άγρια δύση τα σπίτια έμοιαζαν με άδεια χαρτόκουτα ….μπορούσες να πάρεις μαζί σου 2 όπλα, που ακούστηκε στο duke nukem που είχες μαζί σου ένα οπλοστάσιο τώρα να έχεις μόνο 2 …όσο για τα γραφικά ήταν καρά fail….τώρα κατάλαβα γιατί βγήκε συλλεκτική με όνομα Balls of Steel

Έχω παίξει γενικά παρά πολλές πατάτες αλλά τώρα θα γράψω για κάποιο παιχνίδι που είχα παίξει σχετικά πρόσφατα, είναι το DUKE NUKEM FOREVER, λοιπόν το παιχνίδι ήταν απλά αίσχος, όσα χρόνια άργησε να βγει τόσο φόλα βγήκε, είχα την αίσθηση όταν το έπαιζα το game και το κάνω αγγαρεία, το παιχνίδι σε κάποιες φάσεις μου θύμιζε ένα άδειο τοπίο χωρίς καμία λεπτομέρεια και απλά μια λεία ευθεία, εκείνο το μέρος με τον αυτοκινητόδρομο ήταν απλά δράμα…. σε κάποιες πίστες που ήσουν έξω κάπου στην άγρια δύση τα σπίτια έμοιαζαν με άδεια χαρτόκουτα ….μπορούσες να πάρεις μαζί σου 2 όπλα, που ακούστηκε στο duke nukem που είχες μαζί σου ένα οπλοστάσιο τώρα να έχεις μόνο 2 …όσο για τα γραφικά ήταν καρά fail….τώρα κατάλαβα γιατί βγήκε συλλεκτική με όνομα Balls of Steel

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Πολλοί θα με κράξουν αλλά θα πω το Diablo 3. Όχι μόνο δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες τον τόσων χρόνων ανάπτυξης, αλλά μας αποτελείωσε με το Real money auction house. Με τη συγκεκριμένη προσθήκη κατάφερε να μην θεωρείται καν παιχνίδι.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
game over έγραψε:DUKE NUKEM FOREVER
Έχω παίξει γενικά παρά πολλές πατάτες αλλά τώρα θα γράψω για κάποιο παιχνίδι που είχα παίξει σχετικά πρόσφατα, είναι το DUKE NUKEM FOREVER, λοιπόν το παιχνίδι ήταν απλά αίσχος, όσα χρόνια άργησε να βγει τόσο φόλα βγήκε, είχα την αίσθηση όταν το έπαιζα το game και το κάνω αγγαρεία, το παιχνίδι σε κάποιες φάσεις μου θύμιζε ένα άδειο τοπίο χωρίς καμία λεπτομέρεια και απλά μια λεία ευθεία, εκείνο το μέρος με τον αυτοκινητόδρομο ήταν απλά δράμα…. σε κάποιες πίστες που ήσουν έξω κάπου στην άγρια δύση τα σπίτια έμοιαζαν με άδεια χαρτόκουτα ….μπορούσες να πάρεις μαζί σου 2 όπλα, που ακούστηκε στο duke nukem που είχες μαζί σου ένα οπλοστάσιο τώρα να έχεις μόνο 2 …όσο για τα γραφικά ήταν καρά fail….τώρα κατάλαβα γιατί βγήκε συλλεκτική με όνομα Balls of Steel![]()
![]()
![]()
Μπου..!!! ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ...
Στο θέμα μας τώρα το χειρότερο που έχω παίξει στην τωρινή γενιά λόγω ζαλάδας είναι το shadow of the damned η περίεργη χρωματική μπαλέτα δεν με άφησαν να το συνεχίσω μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού με κούρασε αφάνταστα...Δεν ήταν unplayable(λογω καλου gameplay) και προσπάθησα να το τελιώσω άλλα δεν την πάλεψα ήθελα 10 depon...
Όχι δεν σημαίνει επειδή έχει ονόματα μεγάλων δημιουργών πρέπει να τα θεοποιούμε ήταν κακός τίτλος ......σίγουρα υπήρχαν χειρότερα (damntation,stromrise) άλλα ο συγκεκριμένως μου έκατσε πολύ στραβά.....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
chris41090 έγραψε:Μπορεί να διαφωνούν καποιοι αλλα για μένα είναι το Dragon Age: Origins
Ιερόσυλε!!!Πραγματικά περίμενα να πεις το dragon age 2 και όχι το 1 το οποίο είναι εξαιρετικό!!!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης