- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 09:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αξίζει η αγορά του ps4 pro?????
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Αξίζει η αγορά του ps4 pro?????
Έχω ήδη η αλήθεια ειναι το πρωτο. Αλλα λόγω αγοράς 4κ τηλεόρασης, το σκέφτομαι σοβαρά. Κ μάλιστα απο colorware με τη retro εμφάνιση. Υπάρχει διάφορα;
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
st4vr0s@p0p1! έγραψε:Έχω ήδη η αλήθεια ειναι το πρωτο. Αλλα λόγω αγοράς 4κ τηλεόρασης, το σκέφτομαι σοβαρά. Κ μάλιστα απο colorware με τη retro εμφάνιση. Υπάρχει διάφορα;
Σίγουρα έχει διαφορά... αλλά...
Γιατί να πάρεις μια κονσόλα που ΗΔΗ έχεις;
βγάλε λίγο από το μυαλό σου την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν και σκέψου ένα άλλο σενάριο..
Θα αγόραζες μια νέα καρτα γραφικών για το PC σου αν η παλιά σου έπαιζε όλα τα παιχνίδια σε high ή ultra?
Θα το έκανες απλά γιατι έχεις ένα μόνιτορ που θα σου βγάλει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά την ίδια ποιότητα game?
Δε νομίζω...
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Volga έγραψε:st4vr0s@p0p1! έγραψε:Έχω ήδη η αλήθεια ειναι το πρωτο. Αλλα λόγω αγοράς 4κ τηλεόρασης, το σκέφτομαι σοβαρά. Κ μάλιστα απο colorware με τη retro εμφάνιση. Υπάρχει διάφορα;
Σίγουρα έχει διαφορά... αλλά...
Γιατί να πάρεις μια κονσόλα που ΗΔΗ έχεις;
βγάλε λίγο από το μυαλό σου την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν και σκέψου ένα άλλο σενάριο..
Θα αγόραζες μια νέα καρτα γραφικών για το PC σου αν η παλιά σου έπαιζε όλα τα παιχνίδια σε high ή ultra?
Θα το έκανες απλά γιατι έχεις ένα μόνιτορ που θα σου βγάλει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά την ίδια ποιότητα game?
Δε νομίζω...
Δεν έχεις καθόλου.....άδικο! Βέβαια,θα το σκεφτώ σοβαρά μόνο αν το βρω σε τρελή προσφορά πουλώντας βέβαια μετά την υπάρχουσα κονσόλα!
Πάντως έχεις δίκιο! Στο μυαλό μας είναι μόνο το πρόβλημα!
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
Επαιξα το ps4 pro σε σπιτι φιλου σε 4k tv και μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα..Οπτικα ολα τα παιχνιδια δειχνουν πανεμορφα και η αναλυση ειναι αυτο που λεμε κρυσταλλινη.
Θα το προτεινα ΜΟΝΟ σε οσους εχουν 4K τηλεοραση γιατι εχω δει πως τρεχει το Pro και σε 1080p τηλεοραση και η αληθεια ειναι πως δεν βλεπεις σημαντικες διαφορες απο οτι θα επαιρνες το ps4 slim.
Θα το προτεινα ΜΟΝΟ σε οσους εχουν 4K τηλεοραση γιατι εχω δει πως τρεχει το Pro και σε 1080p τηλεοραση και η αληθεια ειναι πως δεν βλεπεις σημαντικες διαφορες απο οτι θα επαιρνες το ps4 slim.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης