Αξίζει η αγορά του ps4 pro?????

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Αξίζει η αγορά του ps4 pro?????

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 28 Ιουν 2017, 15:36

Έχω ήδη η αλήθεια ειναι το πρωτο. Αλλα λόγω αγοράς 4κ τηλεόρασης, το σκέφτομαι σοβαρά. Κ μάλιστα απο colorware με τη retro εμφάνιση. Υπάρχει διάφορα;
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Volga » 11 Ιούλ 2017, 21:49

st4vr0s@p0p1! έγραψε:Έχω ήδη η αλήθεια ειναι το πρωτο. Αλλα λόγω αγοράς 4κ τηλεόρασης, το σκέφτομαι σοβαρά. Κ μάλιστα απο colorware με τη retro εμφάνιση. Υπάρχει διάφορα;

Σίγουρα έχει διαφορά... αλλά...
Γιατί να πάρεις μια κονσόλα που ΗΔΗ έχεις;

βγάλε λίγο από το μυαλό σου την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν και σκέψου ένα άλλο σενάριο..

Θα αγόραζες μια νέα καρτα γραφικών για το PC σου αν η παλιά σου έπαιζε όλα τα παιχνίδια σε high ή ultra?
Θα το έκανες απλά γιατι έχεις ένα μόνιτορ που θα σου βγάλει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά την ίδια ποιότητα game?
Δε νομίζω...
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 08 Σεπ 2017, 11:08

Volga έγραψε:
st4vr0s@p0p1! έγραψε:Έχω ήδη η αλήθεια ειναι το πρωτο. Αλλα λόγω αγοράς 4κ τηλεόρασης, το σκέφτομαι σοβαρά. Κ μάλιστα απο colorware με τη retro εμφάνιση. Υπάρχει διάφορα;

Σίγουρα έχει διαφορά... αλλά...
Γιατί να πάρεις μια κονσόλα που ΗΔΗ έχεις;

βγάλε λίγο από το μυαλό σου την πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν και σκέψου ένα άλλο σενάριο..

Θα αγόραζες μια νέα καρτα γραφικών για το PC σου αν η παλιά σου έπαιζε όλα τα παιχνίδια σε high ή ultra?
Θα το έκανες απλά γιατι έχεις ένα μόνιτορ που θα σου βγάλει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά την ίδια ποιότητα game?
Δε νομίζω...

Δεν έχεις καθόλου.....άδικο! Βέβαια,θα το σκεφτώ σοβαρά μόνο αν το βρω σε τρελή προσφορά πουλώντας βέβαια μετά την υπάρχουσα κονσόλα!

Πάντως έχεις δίκιο! Στο μυαλό μας είναι μόνο το πρόβλημα!
st4vr0s@p0p1!

Δημοσίευσηαπό panic759 » 18 Σεπ 2017, 17:15

Αξίζει εαν δεν έχει κάποιος PS4 και θέλει να αγοράσει, τότε καλύτερα να πάρει το pro.
panic759

Δημοσιευσεις : 63

Δημοσίευσηαπό abaddon77 » 23 Σεπ 2017, 02:21

Αν δεν έχεις, παίρνεις Pro. Αν έχεις και δεν έχεις θέμα χρημάτων, παίρνεις Pro. Έχει διαφορά απόδοσης, πώς να το κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
abaddon77

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό zafu » 26 Σεπ 2017, 14:24

χωρις να εχουν λανσαρει δυνατους τιτλους 4κ που να κανουν αισθητη την διαφορα δεν αξιζει να το παρεις αν εχεις ηδη το ps4,παντως ολα ειναι θεμα χρηματων αν εχεις τοτε βουρρρρρ.....
zafu

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό Eden10 » 26 Σεπ 2017, 18:55

Σε συνδυασμο με μια 4κ τηλεοραση αξιζει (εαν φυσικα δεν εχεις οικονομικο προβλημα)
Eden10

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 04 Οκτ 2017, 10:10

Άρα όλοι συμφωνείτε σε ένα πράγμα! Είναι θέμα χρημάτων!!!!!
st4vr0s@p0p1!

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Οκτ 2017, 18:24

Επαιξα το ps4 pro σε σπιτι φιλου σε 4k tv και μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα..Οπτικα ολα τα παιχνιδια δειχνουν πανεμορφα και η αναλυση ειναι αυτο που λεμε κρυσταλλινη.
Θα το προτεινα ΜΟΝΟ σε οσους εχουν 4K τηλεοραση γιατι εχω δει πως τρεχει το Pro και σε 1080p τηλεοραση και η αληθεια ειναι πως δεν βλεπεις σημαντικες διαφορες απο οτι θα επαιρνες το ps4 slim.
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 17 Οκτ 2017, 23:05

εχω το απλο Ps4 και δεν θα εδινα χρηματα απλα για να παιζω σε καλυτερη αναλυση
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες