Ο κωδικός από το ΜΚ8 θα έρθει μέσα στον Αύγουστο, μάλλον...Να το ξέρετε...Προηγούνται οι άλλες χώρες.
Πάντως, εγώ θέλω νέο Wave Race, όχι επανέκδοση του παλιού!
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 01:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Volga έγραψε:Chased έγραψε:Ο κωδικός από το ΜΚ8 θα έρθει μέσα στον Αύγουστο, μάλλον...Να το ξέρετε...Προηγούνται οι άλλες χώρες.
Πάντως, εγώ θέλω νέο Wave Race, όχι επανέκδοση του παλιού!
Ένα νέο Waverace θα ήταν ότι πρέπει...
Τόσο καλές αναμνήσεις...
Μακάρι Chased να γίνει!!
Δυστυχώς θα ζω απλά με το όνειρο!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Ρε παιδιά ξέρει κανείς για το κωδικό αν υπάρχει και στην απλή έκδοση του Mario kart? σίγουρα πράγματα όχι το άκουσα από ένα γνωστό .
Στο Site της Nortec γράφει ότι το pin είναι μόνο στη Limited , σε διάφορα Site στο Internet λένε πως το έχει και στη κανονική έκδοση , κάποιος λοιπόν που να έχει πάρει το απλό και μπορεί να μου 100% τη ισχύει τελικά.
Στο Site της Nortec γράφει ότι το pin είναι μόνο στη Limited , σε διάφορα Site στο Internet λένε πως το έχει και στη κανονική έκδοση , κάποιος λοιπόν που να έχει πάρει το απλό και μπορεί να μου 100% τη ισχύει τελικά.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
diver_gr έγραψε:Ρε παιδιά ξέρει κανείς για το κωδικό αν υπάρχει και στην απλή έκδοση του Mario kart? σίγουρα πράγματα όχι το άκουσα από ένα γνωστό .
Εγώ αγόρασα από Public απλά το παιχνίδι και είχε μέσα τον κωδικό.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
diver_gr έγραψε:Ρε παιδιά ξέρει κανείς για το κωδικό αν υπάρχει και στην απλή έκδοση του Mario kart? σίγουρα πράγματα όχι το άκουσα από ένα γνωστό .
Δεν ξερω τι ισχυει, αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις η καλυτερη λυση ειναι ενα mail στη Νορτεκ. Ειναι πολυ εξυπηρετικοι και απαντανε αμεσα.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης