News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 13 Μάιος 2014, 13:53

Και εγώ φίλε μια από τα ίδια , σε κάθε γενιά θέλω να παίζω τα πάντα για αυτό και αγοράζω σχεδόν τα πάντα . Πολύ θα ήθελα να πάρω ένα WiiU αλλά θεωρώ πως είναι ακριβό για αυτά που μου προσφέρει όσο αφορά τη δύναμη του hardware και τα παιχνίδια που έχει βγάλει ως τώρα. Αν πέσει η τιμή σίγουρα θα πάρω ένα :D .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 13 Μάιος 2014, 17:06

Έχει πολλές δυνατότητες το WiiU. Όποιος δεν το βλέπει μάλλον εθελοτυφλεί.

Συνήθως τις ώρες που κάθομαι στον "θρόνο" μου, διαβάζω παλιά τεύχη του Gamepro και πρόσφατα πέτυχα εκείνο με το review του The Legend Of Zelda Four Swords (επίσης πρωτοποριακός τίτλος για το GameCube) και σκεφτόμουν πόσο καλά θα ήταν τέτοιου είδος games στο WiiU και γενικά πόσες δυνατότητες μπορεί να έχει κάποιος designer να ξεφύγει από τις πεπατημένες οδούς και να πειραματιστεί, αν πραγματικά έχει όρεξη.

Σκεφτείτε το πιο απλό. Ένα fps τύπου CoD/Battlefield όπου ο ένας παίκτης είναι ας πούμε οδηγός ενός τανκ και βλέπει τα πάνα στην οθόνη κ ο άλλος είναι μέσα στο τανκ "στα όπλα" και τα βλέπει μέσω του controller. Tα πράγματα είναι απλά. Θέληση και όρεξη να υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 17 Μάιος 2014, 16:55

Μήνυση στη Nintendo για το WiiU από την Philips. Απαιτεί αποζημίωση και απόσυρση των κονσολών από τα ράφια για κλεμμένες πατέντες. Gamespot link ----> http://www.gamespot.com/articles/philip ... 0-6419650/

EDIT: - αντιγραμμένες πατέντες -
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό gamelover » 18 Μάιος 2014, 11:16

Δυστυχώς το άρθρο δεν υπάρχει.....
Το βρήκα σε άλλο σαιτ και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα τους έχει πιάσει ότι το wii u τους έχει κλέψει πατέντες...μετά απο 2 χρόνια στην αγορά....Δεν είναι κάπως αργά;;
Aσχετο αλλά χθες πήγα public και είχαν το mario kart 8.Δεν θα το πιστέψετε,δεν έπαιξα απλά έβλεπα, αλλά αυτό που αποκόμισα ήταν ότι απλά δεν με ενθουσίασε...... :-/.Δεν ξέρω γιατί...ενώ είχα το hype και έλεγα να πάρω το wii u ουσιαστικά μόνο για το mario kart,αφού το είδα είπα :"οκ...δεν είναι και κάτι ουαου για να τρέξω να το πάρω".Πιστεύω αυτό που με χάλασε ήταν το γεγονός ότι τα γραφικά του είναι last gen...Ξέρω την τακτική της νιντεντο,τα έχουμε χιλιο πει αλλά έμενα δεν με έκανε να θέλω να το αγοράσω.Ηταν ένα ωραίο racing και μέχρι εκεί.... Ένιωσα ότι δεν ήταν ένα καινούργιο παιχνίδι αλλά ένα παλιό... ένα last gen παιχνίδι το οποίο το είχε βγάλει πριν 3 χρόνια και απλά υπήρχε στο public για να παίζει ο κόσμος και όχι σαν promotion ενός νέου-φρέσκου mario kart.
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 18 Μάιος 2014, 14:23

Μιας και λετε για αποσυρση κοσνολων δεν ξερω αν εχει καποια σχεση αλλα πριν λιγο καιρο πηγα πολωνια για κατι δουλειες . Δεν υπαρχει ουτε μια κονσολα Wii και Wii U ουτε καν παιχνιδια να αγορασεις . Πουθενα , ουτε σε μικρα μαγαζια ουτε σε μεγαλα οπως saturn κλπ .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 19 Μάιος 2014, 23:30

το μαριο καρτ ποτε δε με ενθουσιασε σαν τιτλος. παντα απορουσα με την επιτυχια που ειχε
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 19 Μάιος 2014, 23:45

Έλα ρε vonzuchter !! Το Mario Kart είναι ό,τι πιο fun υπάρχει σε multiplayer. Θυμάμαι επικές μέρες στο 64. Θυμάμαι κιόλας ότι δεν είχαμε 4ο χειριστήριο και είχαμε μια τιμονιέρα. Είναι από τα games που όσο τα παίζεις τόσο πιο πολύ σου αρέσουν. Δεν μπορείς να καταλάβεις το "βάθος" του με τη μία.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 20 Μάιος 2014, 09:35

Στο N64 το λάτρεψα το mario kart.

Μετά το έλιωνα στο Super Nintendo που είχε υποδεέστερα γραφικά.

It's all about fun
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 20 Μάιος 2014, 09:40

ισως φταιει που σιχαινομαι τα παιχνιδια οδηγησης και τα αυτοκινητα γενικοτερα δε ξερω...
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Chased » 01 Ιουν 2014, 16:02

Ε καλά, το ΜΚ8 δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Ακριβώς το ίδιο παιχνίδι που παίζουμε εδώ και χρόνια! Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως! Αν θελήσω καρτ, έχω καλύτερη λύση!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB